tomson Odesláno 27. červen 2003 Odesláno 27. červen 2003 Zdar chlapi nemá někdo ukazatel paliva ukazuje mito 1/4 nádrže a mám ji plnou nevíte čim to je že totak blbě ukazuje. Citovat
georg Odesláno 30. červen 2003 Odesláno 30. červen 2003 me to taky dela, ale po ujeti nekolika km a projeti par ostrejsich zatacek to \"vyplave\" do plne.. . Citovat
oddie Odesláno 30. červen 2003 Odesláno 30. červen 2003 Asi plovák, nebo případně ručička. Plovák 205/309D mám, ale ke mně to máš kapku z ruky... Citovat
Sepp Odesláno 4. červenec 2003 Odesláno 4. červenec 2003 Bud rad, ze ti ukazuje alespon neco. Me v 406-ce pro zmenu rucicka neukazuje nic, pouze kdyz se dostanu na rezervu rosviti se \"hladove oko\" Takze jezdim podle spotreby: natankuji - vynuluji pocitadlo km a pak se muzu modlit, abych se nesekl pri pocitani spotreby Citovat
igor.sk Odesláno 4. červenec 2003 Odesláno 4. červenec 2003 :D:D Tak si valím zo služobky a zrazu mi vynecháva motor. Cez kopec bez motoru, zidem z kopca a tam:D:D:D servis PEUGEOT:D:D:D. Pozeráme, skúšame oddelíme filter, fukame do nádrže občas chytí potom zhasne. Skusime priamo na čerpadlo-ide. Tak nádrž je flaška s naftou (sanie aj prepad) na dojazd dobré. Serem sa s tým pol soboty a zistím že plavák je vo valci a tam je dierka, ktorá sa upchala!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad: Nedobehnite sa aj vy ak vidíte že je tam 1/4 nádrže paliva a auto nejde. Najmä ak je to prvý krát:mad::mad::mad:Je toblizko infarktu.:D:D:D [Editován dne 4/7/03 igor.sk] [Editován dne 4/7/03 igor.sk] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.