Radek Hurvajz Odesláno 3. prosinec 2006 Autor Odesláno 3. prosinec 2006 Původně zaslal: Marlin jak nekoktej? ja nekoktam.... ja ji mam asi nekde inteligentne vypsanou co Tady si se zakokt \"jak jaktoze adrsu znas???\":D:D:D Jo máš ji inteligentně napsanou. Schválně jestli si vzpomeneš kde:D:D Citovat
Marlin Odesláno 3. prosinec 2006 Odesláno 3. prosinec 2006 jak tam jsem se zakoktnul, preklepnul tak schvalne... treba v ICQ.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. prosinec 2006 Autor Odesláno 3. prosinec 2006 Původně zaslal: Marlin jak tam jsem se zakoktnul, preklepnul tak schvalne... treba v ICQ.... No vidiš, ale ted už to každej najde. Citovat
aka Odesláno 3. prosinec 2006 Odesláno 3. prosinec 2006 myslite ze ted probehne najezd na Marlina? ja bych nerekla:P:P:D [upravil dne 3.12.06 aka] Citovat
Marlin Odesláno 3. prosinec 2006 Odesláno 3. prosinec 2006 Radku ty mas na me ICQ? nebo jinak, ty me mas v Contact listu? ze o tom nevim.... Vendulko, byt to najezd od tebe, tak bych se vubec nezlobil :D Citovat
aka Odesláno 3. prosinec 2006 Odesláno 3. prosinec 2006 Marlin? tys me evidentne jeste nikde na zadne navsteve nezazil, co?:D:D Citovat
OK406 Odesláno 3. prosinec 2006 Odesláno 3. prosinec 2006 To jsi jiná na návštěvách??? To je tvé druhé jááááááááá?? Kdy přijedete na mutant houby?? Citovat
Marlin Odesláno 3. prosinec 2006 Odesláno 3. prosinec 2006 no nezazil, ale raaad bych zazil tak prijed, adresu znas Citovat
Marlin Odesláno 3. prosinec 2006 Odesláno 3. prosinec 2006 nebo at te Radek privbaly k tem 605kam..... jako konpenzaci za to, ze mi to poslal Citovat
aka Odesláno 3. prosinec 2006 Odesláno 3. prosinec 2006 OK: jak jina? ja sem porad stejna :Dktere me ja si mel na mysli?:D vim, ze utant houby rostou porad, ale takle v zime je prdly tapat po lese, nechala bych to, az bude vedro a do lesa se pujdem schovat teda jestli vas les sam nehreje....:myslim Marlin? kdyz rikas ze rad, tak urcite nezazil:D:D:aut Citovat
OK406 Odesláno 3. prosinec 2006 Odesláno 3. prosinec 2006 Náš les nehřeje ale svítí. Tak si připrav sekačku na mutohouby.:myslim:D:D:D:D:D:D:roker Citovat
aka Odesláno 3. prosinec 2006 Odesláno 3. prosinec 2006 Původně zaslal: Marlin nebo at te Radek privbaly k tem 605kam..... jako konpenzaci za to, ze mi to poslal A kde by me Radek vzal? Citovat
aka Odesláno 3. prosinec 2006 Odesláno 3. prosinec 2006 Původně zaslal: OK406 Náš les nehřeje ale svítí. Tak si připrav sekačku na mutohouby.:myslim:D:D:D:D:D:D:roker asi to vezmu zastarale s kosou:D:D Citovat
Marlin Odesláno 3. prosinec 2006 Odesláno 3. prosinec 2006 tak vidis, nas les hreje i sviti.... tak prijed, aspon poznam jaka jsi na navsteve, a pak pujdem na houbicky :D nevim kde by te vzal, prijel by k tobe, a zabalil by te mne do pekneho balicku, s relaxacni folii, aby jsi cestou mohla relaxovat Citovat
OK406 Odesláno 3. prosinec 2006 Odesláno 3. prosinec 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: OK406 Náš les nehřeje ale svítí. Tak si připrav sekačku na mutohouby.:myslim:D:D:D:D:D:D:roker asi to vezmu zastarale s kosou:D:D Kosa ti bude na mutohouby na nic. To motorová pila je lepší. Stačí ti 30cm lišta. Viz tvé foto s mutohoubou.:super:super:super Citovat
aka Odesláno 3. prosinec 2006 Odesláno 3. prosinec 2006 radsi zustanu v praze, tam se zadnej mutant za strom ci houbu neschova... a do balicku se teda zbalit nenecham. ok na houby vezmu teda pak pilu... Citovat
OK406 Odesláno 3. prosinec 2006 Odesláno 3. prosinec 2006 Dobře. Ale pozor, ať se z tebe nestane mutantka, to by tě byla možná i škoda. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. prosinec 2006 Autor Odesláno 3. prosinec 2006 Původně zaslal: aka ze me stopromutantka nebude:D:D Jéé co to zase mutujete.:D:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. prosinec 2006 Autor Odesláno 3. prosinec 2006 Původně zaslal: Marlin Radku ty mas na me ICQ? nebo jinak, ty me mas v Contact listu? ze o tom nevim.... Vendulko, byt to najezd od tebe, tak bych se vubec nezlobil :D V kontakt listu tě nemám, jen sem se na tebe mrknul:aut:D:D:D A AKU ti nepřibalím jako kompenzaci poadž by to poštovny bylo pěknej ranec, a Aka není moje, tak ji nemužu jen tak zabalit a někam poslat.:D:D:D:D [upravil dne 3/12/06 Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.