Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo na sníh už se těším, netěším(přeruší mi to bohulibou a manželce činnost na stavbě) a pak uvidíte co ZXo dovede se mnou za volantem!!!!!:P:papa Budu jezdit dveřma napřed!!!!!:P:aut:P:aut:P:papa

Odesláno

On ten slalom fakt není o výkonu motoru. Ten se jede na čtvrt plynu. To je o síle serva, rychlosti rukou a pneumatikách. Můj čas mě dost překvapil. Kdo má 406 1,8 ví, co dělá servo, když se prudce zalomcuje ze strany na stranu. Úplně ztvrdne volant :grr. No ruce snad rychlý mám a pneu? :roll Mám 185/70 R 14 :D. Nic horšího tam na slalom mít nemůžu :D. A ještě mě pomohla 3 (opravná) jízda. Jinak bych skončil na 6. místě :myslim Ale bojovalo se statečně a já moc děkuju za kultivovanost Peugeoťáckých akcí tohoto typu. Jste super. :super

Odesláno
Původně zaslal: TiborTeam

Já bych chtěl vidět 1007čku :D za kterým kuželem by šla na střechu ? :D

lool , to teda...

Já bych se třeba rád projel v 306 S16... zajímalo by mně, jak je na tom s podvozkem...

Ale M3 je M3 :aut

Odesláno
Původně zaslal: @re

ono na těch pár metrech slalomu ti výkon až tak moc nepomůže... spíše podvozek a řidičský um ;) a taky velikost auta... myslim si, ze p205gti by pro toto bylo the best

jo, to neni spatne auto na slalom. ale je to v rukach... pokud me pamet neklame, tak nekteri jedinci na dzbanu to jsou schopny vyhrat i premotorizovanou 405 1.9D ...

Odesláno

Já bych se třeba rád projel v 306 S16... zajímalo by mně, jak je na tom s podvozkem...

docela obstojne.... pokud mohu rict. ale je to v rukach, ne v podvozku :)

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

docela obstojne.... pokud mohu rict. ale je to v rukach, ne v podvozku :)

Tak to každopádně... bez debat... - já to jel prvně v životě...

já myslel podvozek na normálních cestách za normálních podmínek.. ne ho tak trápit na parkingu... jezdil jsem v obyc 1.4ce 306 a přišla mi dost nejista...

Odesláno

jo, to neni spatne auto na slalom. ale je to v rukach... pokud me pamet neklame, tak nekteri jedinci na dzbanu to jsou schopny vyhrat i premotorizovanou 405 1.9D ...

Taky jsem slyšel nějaké drby tohoto rázu ... je to holt \"raketa\" :roker

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Taky jsem slyšel nějaké drby tohoto rázu ... je to holt \"raketa\" :roker

jj také si něco takového vybavuju.....:D:D;)

Odesláno

ja jsem spokovený se svojí 306-kou,v zatačkách sedí pěkně....(oproti š120 anebo favoši,co jsem měl předtím).Možná že příště až si koupím něco lepšího o třídu víš,tak budu zase spokojenějši,zatím nemůžu porovnat,neseděl jsem v ničem jiném.:D

Odesláno

Já nemůžu nic říct proti T16. Aktivní zadní náprava, která nedovolí náklon auta, silný posilovač, strmé řízení s širokýma nízkoprofilovýma pneutikama a je to. Snad jen ta velikost. Ale svezení i na slalomu. To je božíííííííííííí.:aut :aut :aut Už se na ni moc těším, až dorazí od léčitele.

Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Já nemůžu nic říct proti T16. Aktivní zadní náprava, která nedovolí náklon auta, silný posilovač, strmé řízení s širokýma nízkoprofilovýma pneutikama a je to. Snad jen ta velikost. Ale svezení i na slalomu. To je božíííííííííííí.:aut :aut :aut Už se na ni moc těším, až dorazí od léčitele.

Můžu poprosit o vysvětlení pojmu \"aktivní zadní náprava\"?

Děkuji...

není to že se zadní kole jemně natáčejí? Nemá to každá 406? Tím bych si vysvětloval, že se na 406 (i obyč) dá dělat na zadní nápravě jak odklon, tak i sbíhavost..... :myslim

Odesláno

Můžu poprosit o vysvětlení pojmu \"aktivní zadní náprava\"?

Děkuji...

není to že se zadní kole jemně natáčejí? Nemá to každá 406? Tím bych si vysvětloval, že se na 406 (i obyč) dá dělat na zadní nápravě jak odklon, tak i sbíhavost..... :myslim

Není to ta \"aktivní\" náprava, jako natáčení kol do stran, ale je hydraulická a brání naklanění aute v zatáčkách. Jen takto, ale stačí to. Kdo se nesvezl, nepochopí, co taková T 16 dovede. Ještě jsem na hranu to auto snad v zatáčce nikdy nedostal. Ten majitel, co mě ji prodával měl i BMW M3 a říkal, že toto je v zatáčkách stabilnější. Možná i tím, že ty pneu, co na to kupoval jsou zakázkový Pirelli. Normálně na skladu v ČR nejsou. Objednávají se přímo v továrně. Jedna stojí 7 800,-. Dohromady to dělá divy. :mrk
Odesláno

Není to ta \"aktivní\" náprava, jako natáčení kol do stran, ale je hydraulická a brání naklanění aute v zatáčkách. Jen takto, ale stačí to. Kdo se nesvezl, nepochopí, co taková T 16 dovede. Ještě jsem na hranu to auto snad v zatáčce nikdy nedostal. Ten majitel, co mě ji prodával měl i BMW M3 a říkal, že toto je v zatáčkách stabilnější. Možná i tím, že ty pneu, co na to kupoval jsou zakázkový Pirelli. Normálně na skladu v ČR nejsou. Objednávají se přímo v továrně. Jedna stojí 7 800,-. Dohromady to dělá divy. :mrk

to zní velice slibně... to vypada skoro jako konkurent eva a imprezy :D .. apropo, peugeot to delal jen do 405tek?

Je to poruchove?... Jestli ne, tak nechapu proc se to neujalo ve vetsim...

Odesláno

Delalo se to jen do 4x4 a poruchove to bohuzel je , diky systemu ktery udrzuje stalou svetlou vysku , je tam sposta elektriny ktera je spatne chranena proti poskozeni (vse funkuje na prenaseni kostry od relatka k relatku )

Jinak stejny system jako Citroen s Hydraulikou(Citroen BX ) .

Jestli se me do pristiho srazu podari sprovoznit tu moji tak ti to ukazu jak to funkuje .

[upravil dne 6/12/06 barenst]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...