Autoškolič Dodo Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Takže výsledky slalomu jsou následující. Účastníků ................................. 11 Vozidel ..................................... 11 Závodník............................Vozidlo 1. Paťa .......................... Peugeot 309 2. Autoškolič Dodo .......... Peugeot 406 - Neklasifikováno 3. @re............................ Peugeot 406 Coupe 4. Tommy 306................ Peugeot 306 5. Miku .......................... Peugeot 406 6. TiborTeam ................. Peugeot 605 7. Domikra .................... Peugeot 306 8. Barenst ..................... Citroën C5 9. Rimmer ..................... Peugeot 605 10. Jarek ....................... Peugeot 405 11. Lexa ........................ Citroën ZX Diplomy rozdány: 1. Paťa 2. @re 3. Tommy 306 Povrch byl suchý, hrubý, záplatovaný. PROSTĚ TO BYLO SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR :super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super [upravil dne 2/12/06 Autoškolič Dodo] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 a co casy? at kazdy vidi... :D:D:D:D jinak souhlas, paradni akce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimmer Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Původně zaslal: Pata a co casy? at kazdy vidi... :D:D:D:D jinak souhlas, paradni akce casy byly pry docela hodne natesno...ale at delam co delam, vic z te 605tky nevymacknu myslim, ze bych mohl dostat oceneni za nejbezpecpejsi jizdu... svetla jsem si rozsvitil, zapasoval jsem se, utrel si steracema vyhled ... )) [upravil dne 2/12/2006 rimmer] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autoškolič Dodo Posted December 2, 2006 Author Share Posted December 2, 2006 Původně zaslal: Pata a co casy? at kazdy vidi... :D:D:D:D jinak souhlas, paradni akce Stačí, že první 3 se vešli do vteřiny. Podle času si nikdo neudělá představu, jak rychle se jelo. Každej slalom je originální profil různé délky. A navíc, ne nejlíp se to vpisuje do příspěvku, aby to trošku vypadalo. Podle mě je to pořadí dostačující. Ale pokud trváte i na časech můžu je dopsat, ale až zítra. Dneska mám ještě jeden výlet před sebou a musím valit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 A co nějaká fotečka, prosím. :super:D [upravil dne 2/12/06 Pinďa] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autoškolič Dodo Posted December 2, 2006 Author Share Posted December 2, 2006 Původně zaslal: Pinďa A co nějaká fotečka, prosím. :super:D [upravil dne 2/12/06 Pinďa] To musí jiní. Já nemám Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiborTeam Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Rimmer: Mohl bys to trošku vytunit abys nebyl tak daleko za mnou Na to že jsem jel PRVNÍ slalom a 605kou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autoškolič Dodo Posted December 2, 2006 Author Share Posted December 2, 2006 Původně zaslal: rimmer Původně zaslal: Pata a co casy? at kazdy vidi... :D:D:D:D jinak souhlas, paradni akce casy byly pry docela hodne natesno...ale at delam co delam, vic z te 605tky nevymacknu myslim, ze bych mohl dostat oceneni za nejbezpecpejsi jizdu... svetla jsem si rozsvitil, zapasoval jsem se, utrel si steracema vyhled ... )) [upravil dne 2/12/2006 rimmer] Ještě překontrolovat povinnou výbavu, provozní kapaliny, tlak v pneu a funkčnost osvětlení a dostal jsi zvláštní bonus. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@re Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 slalom byl fajn, ale bylo mi kupátka líto... a co ještě ty nové hankooky už se těším na sníh na tom parkovišti se musí perfektně blbnout Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autoškolič Dodo Posted December 2, 2006 Author Share Posted December 2, 2006 Původně zaslal: @re slalom byl fajn, ale bylo mi kupátka líto... a co ještě ty nové hankooky už se těším na sníh na tom parkovišti se musí perfektně blbnout Bojovné srdce vyhrálo, autíčko přežilo, dojem velký.......co víc si přát? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 DODO, ale to byl už 18. sraz na Olešné. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 dodo, prvni tri se vesli do vteriny? co to bylo za slalom?:D:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 tak nějaká fotečka prozatím pro ty, co se z nějakýho důvodu nemůžou připojit na ftp... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autoškolič Dodo Posted December 2, 2006 Author Share Posted December 2, 2006 Původně zaslal: Pinďa DODO, ale to byl už 18. sraz na Olešné. Hmm. Tak to mám špatné Info. Omlouvám se. Opravím, ale na diplomech to už tak asi bude muset zůstat. Snad se na mě nebudete zlobit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autoškolič Dodo Posted December 2, 2006 Author Share Posted December 2, 2006 Původně zaslal: aka dodo, prvni tri se vesli do vteriny? co to bylo za slalom?:D:aut Vendulko, to bylo tam a sem mezi kyblíčkama, víš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: Pinďa DODO, ale to byl už 18. sraz na Olešné. Hmm. Tak to mám špatné Info. Omlouvám se. Opravím, ale na diplomech to už tak asi bude muset zůstat. Snad se na mě nebudete zlobit. neboj..nebudem..ani, že jsi mi u nicku vynechal jedno \"m\":D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@re Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: Pinďa DODO, ale to byl už 18. sraz na Olešné. Hmm. Tak to mám špatné Info. Omlouvám se. Opravím, ale na diplomech to už tak asi bude muset zůstat. Snad se na mě nebudete zlobit. To jsou malé věci, hlavně že jsme se bavili ne?... Už se těším na další Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@re Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: @re slalom byl fajn, ale bylo mi kupátka líto... a co ještě ty nové hankooky už se těším na sníh na tom parkovišti se musí perfektně blbnout Bojovné srdce vyhrálo, autíčko přežilo, dojem velký.......co víc si přát? až tak jo? Určitě by bylo skvělé zkusit školu smyku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 dodo, jen popobehnout vid? jeden krok tam, jeden zpatky a proc ste tam meli auta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Původně zaslal: @re ... Určitě by bylo skvělé zkusit školu smyku to každopádně..už tu byl asi 2x nějakej náznak, ale bohužel vždycky to nějak vyšumělo..taky bych si rád nějakou profi školu smyku vyzkoušel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts