BERT Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Nevíte někdo jestli se dá u 307 bezpečně sundat střed volantu , jedná se o to že při přejetí nerovností to slabě vrže, tak bych to chtěl zkusit něčím prostříknout. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaza Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Tento problém mám taky a ještě to dělá při nižších otáčkách, takže bych radu,jak demontovat kryt na volantu také přivítal,snad to bude stačit něčím namazat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta1 Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 myslim, ze uz to tady probehlo nekolikrat, z boku na volantu jsou dva otvory, udajne tam vrazis z obou stran sroubovak nebo neco a melo by to jit subdat, ale jeste jsem to nezkousel. Budu ale muset napruzit kontakty na klakson, vynechava.............. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JarinoRS Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 chlapi, vy fakt neviete hladat? minutka a : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 No, nevím co se zobrazuje jiným, ale mě nic. Na konci musí být \"1\" . Třeba takhle : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JarinoRS Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 prave na tej stranke 2 sa zobrazi prispevok od elwixa: Demontáž krytu středu volantu Takže jak jsem slíbil... Budu tlumočit technika od Peugeotu. Osobní zkušenosti nemám a tak mě prosím případně nekamenujte: Sundání středového krytu volantu (víko airbacku) je na 307 jednoduché - z boku jsou v těle volantu dvě protilehlé díry. Do nich se strčí tyčka nebo šroubovák, zatlačí - tím se vyhnou jistící pružiny a kryt odklopí. Jde dělat nejdřív jednu a pak druhou stranu. Pak se tam vše utáhne, zreviduje a mělo by to přestat drnčet. Občas je prý třeba dotáhnout i \"zadní\" horní a dolní kryt volantu - ze spoda pouze šrouby na šroubovák s nějakým exotickým tvarem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jauda Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Je to jak píše JarinoRS. Jen bych chtěl upozornit, že je tam i airbag. Takže před tím bych doporučil odpojit baterku - alespoň na 5 minut. Nebo nešahat na ty 3 dráty co k němu vedou!!! Ten exotický šroubovák je tzv. T-šroubovák. Alespoň jsem to tak fasoval v práci :-) Jinak jsou i v těch levných sadách i u ťamanů. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaza Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 a nestačilo by jenom mít vypnutý klíček u zapalování,tak by měli být deaktivovaný,nebo se mýlím?:myslimNebo z jakého důvodu se má vypojit baterka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts