Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:nevim ja se teda na nikoho netesim....

:D:mrk:D:mrk:D:mrk:D:mrk.............:aut

:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Odesláno

Tak akorát jsem dorazil a chci poděkovat těm,kteří dorazili za pěkný večer.

A pro pořádek oznamuji,že již 25. minisraz Džbán bude 4.1.2007 (čtvrtek) od 18.hod. :papa

Odesláno

I když sraz P-C byl velice komorní, stejně bylo na Džbáně aut víc než dost (stejně jako nám se totiž lokalita zalíbila i BMW klubu - že by v tom měl prsty Fx???)

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Původně zaslal: aka

bylo to velice komorni :)

byla to taková rodinná večeře :):roll

jo, to zni moc hezky, jen by me zajimalo, jaky pribuzensky vztahy si vymyslel:D:D:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

I když sraz P-C byl velice komorní, stejně bylo na Džbáně aut víc než dost (stejně jako nám se totiž lokalita zalíbila i BMW klubu - že by v tom měl prsty Fx???)

Já ne, oni tam jezdí už dlouho. Já teď nemám čas na nic, takže ani na podobné akce :-(

Odesláno

Na BMW diskuzi jsem četl, že to střídaj a v jejich \"oblíbený restauraci\" někde v Počernicích bylo plno, tak udělali Džbán ... měli tam i mapku a myslim, že tam nalítli poprvý ...:myslim

p.s.: nejsem nejakej šílenej maniak, co obchází fóra, ale v pondělí se jedu na jednoho bramboráka mrknout, tak jsem se snažil pochytnout moudra ... :D

Jinak komorní srazík byl dobrej ... jako vždy ...

Odesláno
Původně zaslal: John

Tak akorát jsem dorazil a chci poděkovat těm,kteří dorazili za pěkný večer.

A pro pořádek oznamuji,že již 25. minisraz Džbán bude 4.1.2007 (čtvrtek) od 18.hod. :papa

A toho 16.12.2006 ten sraz nebude??????????:(:(:(

Odesláno

Pindo, ten samozrejme bude, ale neb je to vanocni setkani, tak ho nepocitame do statistiky dzbanu, bude taky o kousicek jinde nez jsou klasicke dzbany(i kdyz spis jen formalne.)klidnejsi?:)

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...