Bohumil Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 Nejhorší je nevšímavost a dělání, že se nic neděje. Potom mají různí vandalové a násilníci zelenou. Když jsem slyšel v radiu, že dva týpci v ČB na Máji přepadli 86letou stařenku, tak jsem vyskočil ze židle jak když mě píchne do pr****. Citovat
Bohumil Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 Původně zaslal: komisar jest-li jsem to vydržel 24 let bez garáže tak už to vydržím dál,ikdyž by se mi někdy hodila.To nezazlívám. Taky jsem byl podobnou dobu bez garáže, je to pohodlíčko, ale odhazování sněhu před ní. (\"Ladovská zima\") Citovat
OK406 Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 Lepší odhazovat sníh před garáží než z auta :D:D:D:D:D Citovat
OK406 Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: OK406 Lepší odhazovat sníh před garáží než z auta :D:D:D:D:D stejně pokud jsem v práci tak jej musím taky odhazovat z auta co by člověk pro své zdraví neudělal.Loni bylo tioho sněhu až moc:D Po noční je to ideální rozcvička. Co by člověk pro zdraví a své autíčko neudělal:D:D:D:D Citovat
Péťa Odesláno 28. listopad 2006 Autor Odesláno 28. listopad 2006 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: Peta Jsem na týden v Olomouci a už mi tady pořídili na parkovišti před barákem propíchnout levou zadní pneumatiku..... nestraš bydlím v klidné části, tak snad se mi to tu nepřihodí taky:bojim Já byl v Neředíně... Citovat
Tommy306 Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 tak já bydlím přesně na opačným konci, tak snad sem ti parchanti nedolezou... Citovat
rct206 Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 u vas sa teda deju veci... nastastie v Pezinku mame klud vidiet nejakeho buzeranta co sa mi \"nekalo\" pozera na auto, nebodaj sa ho este chyti........juuuuuuj........ asi by som ho ukilleroval! Nenavidim ludi, ktory sahaju nato, co nieje ich, nechapem ako si to uz len mozu dovolit a ako ich to vlastne napadne... i dont understand !!!!!! A k tej zime, budem pekne odmetat Citovat
Marlin Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 to sem slysel taky.... jeste jsem slysel, ze tam nemaji asfaltky a elektrinu maji jen v jedne casti blavy :D rikaly slovaci z prace Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.