Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak můžete existovat bez garáže?

Recommended Posts

Odesláno

Nejhorší je nevšímavost a dělání, že se nic neděje.:grr Potom mají různí vandalové a násilníci zelenou.:( Když jsem slyšel v radiu, že dva týpci v ČB na Máji přepadli 86letou stařenku, tak jsem vyskočil ze židle jak když mě píchne do pr****.

Odesláno
Původně zaslal: komisar

jest-li jsem to vydržel 24 let bez garáže tak už to vydržím dál,ikdyž by se mi někdy hodila.To nezazlívám.:papa

Taky jsem byl podobnou dobu bez garáže, je to pohodlíčko, ale odhazování sněhu před ní. (\"Ladovská zima\"):D

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: OK406

Lepší odhazovat sníh před garáží než z auta :D:D:D:D:D:D

stejně pokud jsem v práci tak jej musím taky odhazovat z auta co by člověk pro své zdraví neudělal.Loni bylo tioho sněhu až moc:D

Po noční je to ideální rozcvička. Co by člověk pro zdraví a své autíčko neudělal:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

Původně zaslal: Peta

Jsem na týden v Olomouci a už mi tady pořídili na parkovišti před barákem propíchnout levou zadní pneumatiku.....

:o nestraš:o

bydlím v klidné části, tak snad se mi to tu nepřihodí taky:bojim

Já byl v Neředíně...

Odesláno

u vas sa teda deju veci... nastastie v Pezinku mame klud :o

vidiet nejakeho buzeranta co sa mi \"nekalo\" pozera na auto, nebodaj sa ho este chyti........juuuuuuj........ asi by som ho ukilleroval! Nenavidim ludi, ktory sahaju nato, co nieje ich, nechapem ako si to uz len mozu dovolit a ako ich to vlastne napadne... i dont understand :myslim !!!!!!

A k tej zime, :mad: budem pekne odmetat :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...