Vozejk Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 zdarec, včera se mi rozsvítila pro mě neidentifikovatelná kontrolka na mém peugeot 205 grd, r.v. 89. Jedná se o kontrolku 2. zprava vedle žhavení. Je to jakoby nádobka s hladinou: vody, oleje i brzdovky mám dost. Pora%dte někdo prosím o co tomu autu jde. Díky Pavel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoby Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 jestli je oranžová a je to jakoby nádobka s kulatým dnem a vedou z ní nahoře 2 vývody tak to znamená vodu v palivovém filtru. vyčisti nebo vyměň palivový (naftový) filtr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vopičí Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Původně zaslal: zoby jestli je oranžová a je to jakoby nádobka s kulatým dnem a vedou z ní nahoře 2 vývody tak to znamená vodu v palivovém filtru. vyčisti nebo vyměň palivový (naftový) filtr Přesně tak jak píše Zoby, máš vodu v palivovým filtru.Stačí ho rozebrat, všechno z něj vylejt, zase složit a je to Ok. Pokud to ale neumíš, tak si kup velfobín (váže na sebe vodu) a nalej ho do nádrže než budeš brát na benzince naftu a kontrolka časem zhasne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vix Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Ještě mrkni, v jakém stavu je elektroinstalace - většinou tohle dělá ten kontakt, na který je tahle kontrolka zapojená. Ale odkalením a výměnou filtru nic nezkazíš - Obyčejný FRAM stojí okolo 80,- Kč, na výměnu potřebuješ 19 klíč a imbusy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vozejk Posted November 23, 2006 Author Share Posted November 23, 2006 jasné chlapi...to bude ono vloni když klesla teplota pod -5 měl jsem strašné problémy se startováním a mohl za to \"bordel\" ve filtru. Problém je tu teda znovu. Jsem technický antitalent:-) a proto se ptám: je možný, že se tam ta voda dostane z chladiče, nebo mám změnit čerpací stanici? Jinak mooooc všem děkuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts