Kdo Odesláno 13. prosinec 2006 Autor Odesláno 13. prosinec 2006 Původně zaslal: lastivkaaale na zimu sa mi ju nechce davat . No vídíš a já ji tam právě kvůli zimnímu provozu, resp. podmínkách toho provizu chci dát na zimu. V létě si světel tolik neužiješ. Citovat
de.7.com Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 mne se zda,ze h7 jsou nicmoc:( a odstin do zluta uz kazii dojem uuplne:( Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 Původně zaslal: de.7.com mne se zda,ze h7 jsou nicmoc:( a odstin do zluta uz kazii dojem uuplne:( Ono se nedá říct že H7 svítí do žluta, ona každá obyč žárovka tak svítí, zkus osram silverstar, nebo Eufab Gold, já je mám a jsem spokojenej, má je zde víc členů P-C a chválí je. Na strance 1 v tomto tematu je ode mne i foto, svítí skoro bíle s namodralym nádechem, a jiný než H 7 tam dát nejdou, leda vyměnit komplet světlo [upravil dne 2/1/07 Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.