Alesssek Odesláno 19. listopad 2006 Odesláno 19. listopad 2006 Auto mi zere tak o litr vice nez driv, sviti mi porad cervena kontrolka \"K v kolecku\", haprujou mi otacky, nejdrive se zasekne a pak rychle vyskoci a taky mi to pri rozjezdu na svetlech, pri pridani plynu nekdy zdechne a kdyz ne, tak se to rozjizdi desne pomalu. A co je asi nejhorsi, tak mi to pri jizde strasne skube. jedu a najednou mi padaji otacky a auto skube, parkrat, pak to prestane a ponejake dobe znovu to same. Zadam vas o radu, nevite co mam v aute za problem? Diky predem Citovat
Ferry Odesláno 19. listopad 2006 Odesláno 19. listopad 2006 zajed s tim do servisu, kde umi delat s autodiagnostikou at ti vypisou chyby ridici jednotky ( na to upozornuje ta kontrolka K, ze tam nejaky jsou ) Jinak s takovymhle popisem zavady ti nikdo moc nepomuze, nenapsal jsi ani co to je za auto a s jakym motorem, rok vyroby,co je to za druh paliva - benzin, nafta, LPG ? Muzes taky napsat odkud zhruba jsi, napr, nejblizsi krajske mesto, aby ti eventuelne mohl byt doporucen nejaky servis [upravil dne 19/11/06 Ferry] Citovat
Alesssek Odesláno 19. listopad 2006 Autor Odesláno 19. listopad 2006 Původně zaslal: Ferry zajed s tim do servisu, kde umi delat s autodiagnostikou at ti vypisou chyby ridici jednotky ( na to upozornuje ta kontrolka K, ze tam nejaky jsou ) Jinak s takovymhle popisem zavady ti nikdo moc nepomuze, nenapsal jsi ani co to je za auto a s jakym motorem, rok vyroby,co je to za druh paliva - benzin, nafta, LPG ? Muzes taky napsat odkud zhruba jsi, napr, nejblizsi krajske mesto, aby ti eventuelne mohl byt doporucen nejaky servis [upravil dne 19/11/06 Ferry] ok, omlouvam se... jde o peugeot 405, rv 1990, benzin, 1598 ccm. jsem z opavy... byl jsem s tim na diagnostice a rekli mi, ze to muze byt lambda a potencomer na klapce... sedi to? Citovat
Ferry Odesláno 19. listopad 2006 Odesláno 19. listopad 2006 to by mohlo byt, mas protokol z diagnostiky s vypisem ciselnych kodu chyb ? Citovat
Sektor Odesláno 20. listopad 2006 Odesláno 20. listopad 2006 ICQ 221170845 - ozvi se mi Opaváku ... měl bych znameho co by na to mozna mrknul ... nic za to nedas, ale docela se v tom vyzna. Nawic to do Hlucina nemas daleko Rad nejak pomuzu lidem z okoli .... pokud to samozrejme pujde Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.