Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Poradte co mam s autem?

Alesssek

Recommended Posts

Auto mi zere tak o litr vice nez driv, sviti mi porad cervena kontrolka \"K v kolecku\", haprujou mi otacky, nejdrive se zasekne a pak rychle vyskoci a taky mi to pri rozjezdu na svetlech, pri pridani plynu nekdy zdechne a kdyz ne, tak se to rozjizdi desne pomalu. A co je asi nejhorsi, tak mi to pri jizde strasne skube. jedu a najednou mi padaji otacky a auto skube, parkrat, pak to prestane a ponejake dobe znovu to same. Zadam vas o radu, nevite co mam v aute za problem? Diky predem

zajed s tim do servisu, kde umi delat s autodiagnostikou at ti vypisou chyby ridici jednotky ( na to upozornuje ta kontrolka K, ze tam nejaky jsou )

Jinak s takovymhle popisem zavady ti nikdo moc nepomuze, nenapsal jsi ani co to je za auto a s jakym motorem, rok vyroby,co je to za druh paliva - benzin, nafta, LPG ?

Muzes taky napsat odkud zhruba jsi, napr, nejblizsi krajske mesto, aby ti eventuelne mohl byt doporucen nejaky servis

[upravil dne 19/11/06 Ferry]

Původně zaslal: Ferry

zajed s tim do servisu, kde umi delat s autodiagnostikou at ti vypisou chyby ridici jednotky ( na to upozornuje ta kontrolka K, ze tam nejaky jsou )

Jinak s takovymhle popisem zavady ti nikdo moc nepomuze, nenapsal jsi ani co to je za auto a s jakym motorem, rok vyroby,co je to za druh paliva - benzin, nafta, LPG ?

Muzes taky napsat odkud zhruba jsi, napr, nejblizsi krajske mesto, aby ti eventuelne mohl byt doporucen nejaky servis

[upravil dne 19/11/06 Ferry]

ok, omlouvam se... jde o peugeot 405, rv 1990, benzin, 1598 ccm. jsem z opavy... byl jsem s tim na diagnostice a rekli mi, ze to muze byt lambda a potencomer na klapce... sedi to?