Alesssek Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Auto mi zere tak o litr vice nez driv, sviti mi porad cervena kontrolka \"K v kolecku\", haprujou mi otacky, nejdrive se zasekne a pak rychle vyskoci a taky mi to pri rozjezdu na svetlech, pri pridani plynu nekdy zdechne a kdyz ne, tak se to rozjizdi desne pomalu. A co je asi nejhorsi, tak mi to pri jizde strasne skube. jedu a najednou mi padaji otacky a auto skube, parkrat, pak to prestane a ponejake dobe znovu to same. Zadam vas o radu, nevite co mam v aute za problem? Diky predem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 zajed s tim do servisu, kde umi delat s autodiagnostikou at ti vypisou chyby ridici jednotky ( na to upozornuje ta kontrolka K, ze tam nejaky jsou ) Jinak s takovymhle popisem zavady ti nikdo moc nepomuze, nenapsal jsi ani co to je za auto a s jakym motorem, rok vyroby,co je to za druh paliva - benzin, nafta, LPG ? Muzes taky napsat odkud zhruba jsi, napr, nejblizsi krajske mesto, aby ti eventuelne mohl byt doporucen nejaky servis [upravil dne 19/11/06 Ferry] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alesssek Posted November 19, 2006 Author Share Posted November 19, 2006 Původně zaslal: Ferry zajed s tim do servisu, kde umi delat s autodiagnostikou at ti vypisou chyby ridici jednotky ( na to upozornuje ta kontrolka K, ze tam nejaky jsou ) Jinak s takovymhle popisem zavady ti nikdo moc nepomuze, nenapsal jsi ani co to je za auto a s jakym motorem, rok vyroby,co je to za druh paliva - benzin, nafta, LPG ? Muzes taky napsat odkud zhruba jsi, napr, nejblizsi krajske mesto, aby ti eventuelne mohl byt doporucen nejaky servis [upravil dne 19/11/06 Ferry] ok, omlouvam se... jde o peugeot 405, rv 1990, benzin, 1598 ccm. jsem z opavy... byl jsem s tim na diagnostice a rekli mi, ze to muze byt lambda a potencomer na klapce... sedi to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 to by mohlo byt, mas protokol z diagnostiky s vypisem ciselnych kodu chyb ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 ICQ 221170845 - ozvi se mi Opaváku ... měl bych znameho co by na to mozna mrknul ... nic za to nedas, ale docela se v tom vyzna. Nawic to do Hlucina nemas daleko Rad nejak pomuzu lidem z okoli .... pokud to samozrejme pujde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts