Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Garáž a vaše názory na ni

Garáž a vaše názory na ni  

1. 1. Garáž a vaše názory na ni

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: OK406

Garáž taktéž nemám ceny převyšují 100000Kč.A na ní nemám,bral bych větší aby se dalo i něco dělat na autě a ne jen na parkování.

Pokud vím, tak se v Č.B. na Máji stavěli garáže za přijatelnou cenu.:myslim:myslim:myslim

jo za 150-180 000 Kč a poschoďové od mého baráku 800 m cesty ale jak jezdím každý den tak jsou na nic.některé už několikrát vytopené spodní vodou při velkých deštích:D

[upravil dne 18.11.2006 komisar]

Omlouvám se. Nevěděljsem, kde bydlíš. Viděl jsem Č.B., tak jsem jen střelil. Známí tam mají garáže na hoře a plná spokojenost. Je to pálka, ale ta garáž lze použít i jako sklad. Myslím si, že by se vyplatila. Co by za to dali pražáci nebo jiný.:D

Odesláno

Ještě jednou promiň, nevěděl jsem. Vím, že si tam dávají různé věci, které jim doma \"překážejí\". Snad mi rozumíš, co mám namysli. Nemyslel jsem to nikterak špatně.

Odesláno

Původně zaslal: OK406

To ti nezávidím.:( Proto jsem pro garáž.:super

to já taky ale abych měl garáž 2 km od baráku???a pak do práce,dělám v nepřetržitém provozu takže stále,ono na vánoce jít na noc a nic nejede či silvestra míti odpolední a jíti z práce pěšky to bych byl blázen:D

to máš pravdu taková garáž by byla celkem naprd ;)

Odesláno

Souhlasím, ale psal si, že máš garáže cca 800m od baráku. Vem si ty nervy se sháněním místa, či možnost poškození vozidla jiným autem nebo nějakým vandalem.

Odesláno

Ty obloukový plátěný hrůzy si taky pamatuju a na rovinu jsem rád, že už s nima čas zametl (zejména po odjezdu aut to na parkovištích, kde tyto architektonické kreace stály, byl pohled na plochu s podivnými oblouky položenými na zemi velice podivný). Mimoto si jejich život v dnešní době, kdy objíždím blok i několi minut hledáním vhodné skulinky, opravdu neumím představit.

Odesláno

To Vám nezávidím. Já nechat svého miláčka venku a přes noc, tak nespím. A rozumím Vám, že pokud není jiná možnost, tak nic jiného nezbývá.

Odesláno

Garáž máme vytápěnou a jsem moc rád, že tam topení je. Víc než na parkování to mám na domácí práce:aut. U babči máme taky garáže, ale bohužel nevytápěný. Když tam v zimě makám na soustruhu při 0°C tak je to nepříjemný.....

Odesláno

Tak jsem včera pátral na netu a OBJEVIL JSEM GARÁŽ ob jednu ulici od mého bydliště. Troufne si někdo odhadnout výši nájmu (podotýkám, že garáž už není volná a inzerát tam nebyl dlouho)???????????????????????

Nebudu Vás trápit, cena 3600,- Kč/měsíčně (a pronajata byla dle majitele tři dny po zveřejnění inzerátu)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Tak jsem včera pátral na netu a OBJEVIL JSEM GARÁŽ ob jednu ulici od mého bydliště. Troufne si někdo odhadnout výši nájmu (podotýkám, že garáž už není volná a inzerát tam nebyl dlouho)???????????????????????

Nebudu Vás trápit, cena 3600,- Kč/měsíčně (a pronajata byla dle majitele tři dny po zveřejnění inzerátu)

tak to je narez... ale jsou lidi co penize moc neresi a muzou si to dovolit..:roker

Odesláno

jen pro doplneni, u nas stoji pronajem garaze od 500Kc - 1000Kc/mesicne ale ta horni taxa by mela obsahovat hlidanou garaz ;)

ja ji mam zadarmo a jsem moooc spokojenej :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...