Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

cely to dost nesedi..cely je to o vkusu a nevkusu a majitel slataniny moc vkusu nema...i kdyz predni svetla z 306 jsou paradni kousek ale cpat je na hranatou starou 205 je prasactvi stejne velky jako narvany tyhle svetla na shade 120 jak uz jsem nekde taky videl :myslim

Odesláno

Těžko říct jak by to vypadalo v tom laku, ale mě by spíš na tom autě vadilo to že sebou vozím kupu laminátu a kytu. nedej bože když to pak někde žďouchneš tak se to rozsype jako hrad s písku, jinak nění to nejkrásnější to ne, ale rozhodně zajimavý ano, ty zadní světla by mě taky zajímaly:cool:

Odesláno

Dovedete si představit tu šílenou piplačku? To muselo bejt něco... :mrk

Neříkám, že je to super kráska, ale dotyčnej (ač Pšonk) si s tim hezky pohrál a na výsledek jeho dřiny se dá celkem dívat... Hezky provedený... :potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Ludweek

cely to dost nesedi..cely je to o vkusu a nevkusu a majitel slataniny moc vkusu nema...i kdyz predni svetla z 306 jsou paradni kousek ale cpat je na hranatou starou 205 je prasactvi stejne velky jako narvany tyhle svetla na shade 120 jak uz jsem nekde taky videl :myslim

co je na tom hranatýho:myslim
Odesláno

prace odvedena pekne, ale na muj vkus neni vysledek nijak ohromujici... uvidime po laku. Docela by me zajimalo jaky tam ma motor...

Jinak pekne predelanou 205 a 206 ma jeden typek z Šakvic, bohuzel ho neznam, jen jsem to u nej videl, kdyz jsem tam chvili bydlel s byvalou pritelkyni....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...