dr.snake Odesláno 20. listopad 2006 Odesláno 20. listopad 2006 niekde som videl tuningove svetla na starsi model s cirou optikou....a zda sa mi ze boli nastavitelne...nerobia sa elektricky nastavitelne tuningove cire svetla na starsi model? Citovat
raspa Odesláno 20. listopad 2006 Odesláno 20. listopad 2006 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: raspa Až je někdo koupí a přidělá na svého miláčka , tak se určitě podělte o zkušenost - někde jsem tu taky čet že za mlhy nebo při nepříznivém počasí to se svítivostí s nimi za moc nestojí byla to neci konkretni zkusenost nebo takove to obecne \"slysel jsem, ze kdyz blablabla...\"? četl jsem to někde na netu ale kde přesně to si nevzpomínám , je to cca 3-4 měsíce co jsem pátral po předních světlech a tyhle se mi moc zalíbily - při tý příležitosti jsem se to dočet Citovat
raspa Odesláno 20. listopad 2006 Odesláno 20. listopad 2006 jejda úplně slintám vypadá to nádherně Citovat
chechet Odesláno 20. listopad 2006 Odesláno 20. listopad 2006 akorat tohle je provedeni s pouze jednim svetelnym krouzkem Citovat
Béďa Odesláno 20. listopad 2006 Odesláno 20. listopad 2006 Původně zaslal: chechet akorat tohle je provedeni s pouze jednim svetelnym krouzkem ktery by jsi chtel na auto ty?? Citovat
chechet Odesláno 20. listopad 2006 Odesláno 20. listopad 2006 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: chechet akorat tohle je provedeni s pouze jednim svetelnym krouzkem ktery by jsi chtel na auto ty?? 2 krouzky samozrejme a ne berzi \"black\" Citovat
Béďa Odesláno 21. listopad 2006 Odesláno 21. listopad 2006 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: chechet akorat tohle je provedeni s pouze jednim svetelnym krouzkem ktery by jsi chtel na auto ty?? 2 krouzky samozrejme a ne berzi \"black\" prave u tebe jsem si myslel ze pujdes do \"black\" verze, ja bych vzal asi jedine tu.. Takze kdyby jsi to poridil tak dej urcite nejake info a o foto samozrejme Citovat
Béďa Odesláno 21. listopad 2006 Odesláno 21. listopad 2006 Původně zaslal: Mr.Bomba taky bych radsi verzi chrom tobe by ta cerna na auto fakt asi nesedla Citovat
Lluciano Odesláno 22. listopad 2006 Odesláno 22. listopad 2006 Vypadá to fakt pěkně. Ale na starej model, bez nastavitelnosti...a ještě jsem tu někde četl, že s tím svícením při mlze a tak nic moc...tak nevím, nevím..:-/ Citovat
raspa Odesláno 22. listopad 2006 Odesláno 22. listopad 2006 Původně zaslal: Lluciano Vypadá to fakt pěkně. Ale na starej model, bez nastavitelnosti...a ještě jsem tu někde četl, že s tím svícením při mlze a tak nic moc...tak nevím, nevím..:-/ na to moc nedej nejlépe se zeptat toho kdo je má , já jsem toho taky načet Citovat
Lluciano Odesláno 22. listopad 2006 Odesláno 22. listopad 2006 Ta nastavitelnost mi u toho teda sejří! To to nemohli udělat rovnou s tím? Zatím s nimi počkám, poptám se po těch zkušenostech. Citovat
oni Odesláno 23. listopad 2006 Odesláno 23. listopad 2006 mezi nama vy nastavitelnost pouzivate,jezdim teprve tri roky,ale zatim ani jednou!!jinak mam andelsky oci i na presnej rok vyroby a ze by presne sedeli!!ty listicky pod svetltm jsem musel ulamat ty pacicky,protoze v novym svetle byli posunuty tak o 1cm a taky moc nesedej v blatnicich,byl jsem docela zklamanej za ty prachy,ale ted,je to stejne nadhera!!! Citovat
lipnicak Odesláno 3. leden 2007 Odesláno 3. leden 2007 ja pouzivam sklopeny dalkovky jako mlhovky, je to divny ale funguje to Citovat
Vvitty Odesláno 7. leden 2007 Odesláno 7. leden 2007 jo, ja sklapeni pouzivam. dost casto vezu neco v kufru.... Citovat
secouver Odesláno 1. únor 2007 Odesláno 1. únor 2007 Ta čirá optika se tam běžně dávala od roku 2000 ne? Citovat
chechet Odesláno 1. únor 2007 Odesláno 1. únor 2007 Původně zaslal: secouver Ta čirá optika se tam běžně dávala od roku 2000 ne? uz tak od poloviny nebo tretiho ctvrtroku 1999. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.