dry Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 Původně zaslal: MPavel Je to spřažený s těma automatickýma světlama. Poslední odstavec. Když zapne motor, rozsvítí se ti jen světla. Interiér svítí normálně jako při zhasnutých světlech. Když otočíš spínačem na světla, interiér se rozsvítí tak jak má za tmy... Je to ale pro starší modely.... Pro novější to bude stejné? U novejsich se to da pry jen doprogramovat. Citovat
@re Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 No a bez těch automatických světel to nějak udělat nejde? Jde mi o to, aby při zapnutých světlech svítilo osvětlení klimy apod. jako při vypnutých světlech... Citovat
MPavel Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 to dry: Tos mě moc nepotěšil.... to @re: No jo, ale pak by tě to v noci zase oslňovalo... Citovat
Borovec Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 Díky chlapi, to jsem ani nečekal za noc tolik odpovědí. Fotečky budou, auto jsem vyfotil jen telefonem, takže digitálem to nafotím pořádně. To MPavel: Tady jsem vložil foto interiéru, ohledně toho PC. Ať jsem zkoušel cokoli přepínat, žádná spotřeba se nikde neobjevovala. Plnou výbavu měly třílitry tuším až od roku 2001 s tím novým motorem, takže je to asi možné. Četl jsem i tu diskuzi ohledně domontování Pal. počítače, ale tenhle panel jsem tam nějak nezahlíd. Mám pocit, že nějaké kupátko tu mělo stejný problém. Tak kdyby někdo věděl... Jinak co jste kdo měl před tímhle? Já měl Opel Calibra 2.0, něco v podstatě dost podobného. Mám rád dlouhé kupátka, v dnešní době toho moc není. Všechno jsou buď bobky s useknutým zadkem, nebo škatule na převážení krámů:-) Citovat
@re Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 Původně zaslal: Borovec Díky chlapi, to jsem ani nečekal za noc tolik odpovědí. Fotečky budou, auto jsem vyfotil jen telefonem, takže digitálem to nafotím pořádně. To MPavel: Tady jsem vložil foto interiéru, ohledně toho PC. Ať jsem zkoušel cokoli přepínat, žádná spotřeba se nikde neobjevovala. Plnou výbavu měly třílitry tuším až od roku 2001 s tím novým motorem, takže je to asi možné. Četl jsem i tu diskuzi ohledně domontování Pal. počítače, ale tenhle panel jsem tam nějak nezahlíd. Mám pocit, že nějaké kupátko tu mělo stejný problém. Tak kdyby někdo věděl... Jinak co jste kdo měl před tímhle? Já měl Opel Calibra 2.0, něco v podstatě dost podobného. Mám rád dlouhé kupátka, v dnešní době toho moc není. Všechno jsou buď bobky s useknutým zadkem, nebo škatule na převážení krámů:-) Bohužel máš "malý" displej... dost mne zaráží fakt, že model z roku 2000 má malý displej, a obyč.rádio. U třílitru přece bylo vždy rádio 4050 s JBL soustavou ne? Já mám auto z roku 1998/99 a nic mi tam kromě tempomatu nechybí... Dost možné, že to někdo vybral, a místo origo rádia 4050 se tam dalo rádio horší s obyč. displejem... Je to dovoz? Citovat
MPavel Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 No je to opravdu divný. Rok 2000 a máš starý interiér. Co se týče těch displejů počítačů. Ty máš ten nejmenší, pak je střední ten má @re a pak je velký ten mam já viz foto. Ale že máš tuhle malou výbavu je zvláštní. Hlavně to vypadá na starší interiér. Můžeš ho prosím vyfotit tak, aby tam byl vidět airbag spolujezdce a volant? Já mam totiž r.v. 09 1999 a mam nový interiér... Citovat
genzer Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 TAKTO MA VYPADAT NEW MODEL,MIMOCHODEM POZNAS HO TAKY TAK,ZE MA CELE KULATE BUDIKY,KLAKSON NA STREDU VOLANTU A PALUBKU,NA KTERE NENI VIDET SPOLUJEZDCUV AIRBAG [upravil dne 2/6/07 genzer] Citovat
Dave_k Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 2Borovec: Je docelazvláštní že ještě do aut s rokem výroby 2000 dávali ještě starou palubovku. A ještě zvláštnější že když máš 3litr tak tam je asi nejchudší výbava, Teda až na tu automatickou klimu. Na druhou stránku si tam můžeš úplně jednoduše dodělat automaticky rozsvěcení světel poněvadž tam nemáš BSI. Jak na to najdeš zde. P.S. Koukni do prostoru motoru a na levým uchycení tlumiče by měli být nějaký čísla. Jedny označují kód barvy a podle druhejch se dá určit rok výroby. Kdyžtak je sem napiš. [upravil dne 2/6/07 Dave_k] Citovat
Borovec Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 Chlapi díky za odpovědi, tady je fotka interieru. Zkoušel jsem tu regulaci podsvícení a funguje to jen na počítadlo kilometrů na tacho, tedy ne na panel. Takže to fakt asi někdo vybrakoval. No a když koukám na to místo airbagu spolujezdce...taky nevím. Prodejce říkal, že airbagy jsou ok, a při prohlídce předního prostoru jsem taky nenašel stopy po bourání - zdá se mi to nebourané. Co jsem se díval, byly výbavy coupe a coupe pack. Coupe pack byly automaticky na třílitra až od 2001 aspoň co jsem si dohledal. Jinak začlo pršet a stěrače začly automaticky stírat, to mě docela potěšilo:-) Citovat
@re Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 vrch palubky je novy(zaslepený spolujezdcův airbag), ale zbytek je stary... Už vůbec se mi to nezdá, protože černá barva coupé byla jen ve speciální edici a to s max.výbavou... není to přelakované? anebo není to tmavá šedá? Citovat
Borovec Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 Jo, ještě dodávám, je to dovoz z F, v roce 2003. Na ty čísílka na tlumiči kouknu. Citovat
Borovec Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 Jo jo jasně, je to tmavě šedá, jen v techničáku je napsáno černá. Holt úředníci:-) Citovat
@re Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 Původně zaslal: Borovec Jo jo jasně, je to tmavě šedá, jen v techničáku je napsáno černá. Holt úředníci:-) aha tak to je v pořádku... z naší 1.9TD taky udělali 2.0TD Citovat
Dave_k Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 Tak podle mne buďto tam spolujezdcův airbag nikdy nebyl nebo je palubka z novýho modelu. U spolujezdce je na palubce nápis "AIRBAG"? Jinak při rozsvícení světel by měly displeje hodin, teploměru,kilometrovníku a klimošky pohasnout, ale nejdou regulovat jako přístrojovka. Citovat
MPavel Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 Mě udělali z auta na pojišťovně diesel.... Je to opravdu zvláštní. Je dost možné, že frantící dojížděli zásoby starých interiérů a tak to prskli do nové palubky a hotofson... Vůbec bych se tomu u nich nedivil... PS: Omlouvám se za mystifikaci. Máš stejný displej palubního počítače jako @re.... [upravil dne 2.6.07 MPavel] Citovat
Tommy306 Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 typy vybav se u spousty aut lisi podle zeme urceni a jedna-li se o rok vyroby z prelomu faceliftovani, muze to byt opravdu zbastleny uz z fabriky z kdeceho..uz jsem to videl i u jinych automobilek..ja takhle narazil na problem u mych sedacek, kdyz jsem si nechaval sit potahy..nechali si zaslat model auta a r.v. a (nastesti) foto a pak volali zpatky, ze muj typ sedacek vubec nemaji v databazi (mam taky dovoz z F) Citovat
Borovec Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 No jo co se dá dělat, nějak mi nevadí, že mám "zbouchané" auto z továrny. Horší by bylo, kdyby bylo bourané a to se mi přeci jen nezdá, že by bylo. A navíc, ta moje Calibra byla bouraná a přesto jsem s ní byl moc spokojen, mimochodem, ještě jste neřekli, co jste měli před tím:-) To MPavel: Když tedy mám stejný display jako re, to znamená, že mi tam ten pal. počítač přeci jen půjde?:-) Citovat
genzer Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 ja mel od roku '02 Renault19 1.8 81kw a od prosince '06 P406 2.0 coupe.pred tim to byli sami schade Citovat
MPavel Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 Původně zaslal: Borovec No jo co se dá dělat, nějak mi nevadí, že mám "zbouchané" auto z továrny. Horší by bylo, kdyby bylo bourané a to se mi přeci jen nezdá, že by bylo. A navíc, ta moje Calibra byla bouraná a přesto jsem s ní byl moc spokojen, mimochodem, ještě jste neřekli, co jste měli před tím:-) To MPavel: Když tedy mám stejný display jako re, to znamená, že mi tam ten pal. počítač přeci jen půjde?:-) To nevím. Hodně se zde psalo o dodělání palubního počítače, ale detailnější info jsem nezjišťoval. Zkus pořádně projít toto fórum a když nic nenajdeš tak zkus položit nový dotaz... No 406 coupe je vlastně moje první auto. Předtím jsem jezdil zejména s mazdou 626, která byla rodičů, s octávkou popř. opel zafira (tátovi služební auta). Měl jsem ale také čest týden jezdit (jak jsem chtěl, neomezený počet km) s Mercedesem C 320 a S 320 CDI a občas mi kamarád půjčil svoji Lancii Delta 2.0 bohužel bez turba. Na tyto auta velice rád vzpomínám.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.