Marek1234 Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 Na diagnostice jsem to jeste nemel,ale uz se tam chystam, kolik to muze asi tak stat?Tohle je moje prvni auto se kterym jezdim do znackovyho servisu a tak jsem trosku opatrnej nez tam pak nechat sileny penize za stejnou praci jako jinde. Jaky mate kdo sterace?Ja tam mam Bosch ale uz asi stary tak jsem koupil za 150 new ale je to uplne stejny, tak jestli mi muzete nejaky doporucit ktery budou opravdu dobry,díky. Citovat
MPavel Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 Diagnostika mě vyšla u Vašendů na 800,-. Někdo píše, že mu ji někde udělali za 500,- prostě je to různý. Počítej tedy do 1000,-. Já osobně bych za to víc stejně nedal. Já mam stěrače od Valeo a musím uznat, že stírají perfektně.... Obecně se stěrači je problém. U mého předešlého auta ať jsem dělal co jsem dělal tak všechny stěrače stíraly strašně a ještě přitom skřípaly. Měl jsem pak podezření na špatný povrch čelního skla po kterém ty stěrače špatně jezdily, ale to je jenom moje domněnka. Doporučuji ty Valeo... Citovat
dry Odesláno 23. prosinec 2006 Odesláno 23. prosinec 2006 Diky za vrele uvitani, po zvazeni jsem se rozhodnul Sherloga deaktivovat. 6500,- rocne za sledovani bez zarucenyho vysledku me vyjde draz nez pojisteni proti kradezi, sef ho mel na luxusnim aute a kdyz mu ho ukradli, tak za 15 minut stratili signal a byli nahrany, staci auto prej nalozit do odstinenyho kamionu. Zarizeni necham budto odmontovat, nebo predelat na immobilizer na PIN, nebo mi to po kradezi bude zasilat aktualni polohu pres SMS. Slysel jsem ze neco takovyho existuje, nevite o tom nekdo vic, pripadne nevite kde by o tom slo neco zjistit? Pojisteni jsem uzavrel u Generali, povedlo se mi najit slusnyho pojistovaka co za mnou prijel a jeste mi dal slevu. to Marek1234: Diagnostiku mi udelali za 200,- v servisu v Kunraticich, ulice \"K Vemeráku\". Takovej malej servis kam jsme vozili uz dva rodinny Peugeoty a vzdycky jsme byli spokojeny. to MPavel: Kde se daj v Praze koupit ty sterace Valeo? Mam dojem ze je kazdej jinak velkej, je to tak? to MPavel a Rebik: Ohledne srazu prazskych majitelu: jsem pro, ale az koncem ledna nebo v unoru, musim to jeste dat poradne do pucu. K dilematu 2.0 vs 3.0: jel jsem behem hledani v obou, 2.0 staci a evidentne ma levnejsi provoz, ale tipoval bych mensi zivotnost. A zvuk a tah 3.0 me naprosto odrovnal, a kdyz nespecham, tak motor vubec netocim nad 2000 otacek, takze spotreba by taky nemusela bejt tak hrozna. A jeste dotazy: mate v kufru vrchni stranu potazenou, nebo tam je videt kastle a repro jako u me? Dale - jak jde sundat hlavice radici paky? Dostal sem peknou kozenou, ale ta jde nasadit na trubky 8-14mm, tak nevim jestli to neni malo, kovova trubka pod soucasnou hlavici ma 22mm. [upravil dne 23.12.06 dry] [upravil dne 23.12.06 dry] [upravil dne 24.12.06 dry] Citovat
MPavel Odesláno 23. prosinec 2006 Odesláno 23. prosinec 2006 Bohužel nevím. Já jsem je ještě nekupoval.... Ale když budeš hledat na netu tak určitě na něco narazíš... popř. bych zkusil AutoKelly. A jestli je každý jinak vekej...? To taky nevím. Zatím jsem je neměnil... Koncem ledna bohužel nemůžu... Budu na služebce takže jedině až druhý týden v únoru.... Vrchní stranu v kufru taky nemam potaženou což mě u auta takovéto třídy docela překvapilo... Mno pokud nebudu mít v létě co dělat asi bych si tam něco dodělal... Citovat
Marek1234 Odesláno 26. prosinec 2006 Odesláno 26. prosinec 2006 Zdravim vsechny.No ja jsem ted sterace menil asi 2x a jsou stejny teda aspon ty co tam ja mam Bosch.Dival jsem se na auto kelly sterace tu maji Valeo za 620, ale skladem maj jen ty za 1140,- coz je za sterace celkem dost. Co se tyce potazeni potazeni vrchni strany kufru, mate na mysli i viko nebo jen jak je plato?Ja viko kufru mam potazeny. Jeste se chci zeptat, kolik byla cena novyho peugeota 406 Coupe 2.0 a 3.0?Ja jsem se ted dival na 407 Coupe, myslel jsem ze nejlevnejsi bude tak za 600t, ale to jsem byl pekne naivni stojí 970.000,- a víc. [upravil dne 26.12.06 Marek1234] [upravil dne 26.12.06 Marek1234] Citovat
MPavel Odesláno 26. prosinec 2006 Odesláno 26. prosinec 2006 To je slušná pálka jenom za stěrače.... Máme na mysli plato.. Co jsem zjistil ohledně cen: Faceliftovaný model: 2.2 16V stála 970 000,- 3.0 V6 1 150 000,- 2.2 HDI 1 100 000,- U předchozího modelu vím pouze 3.0 včetně nějaké výbavy: 1 390 000,-. Dvoulitr tedy typuji něco pod milion v základu. Citovat
@re Odesláno 26. prosinec 2006 Odesláno 26. prosinec 2006 Původně zaslal: MPavel To je slušná pálka jenom za stěrače.... Máme na mysli plato.. Co jsem zjistil ohledně cen: Faceliftovaný model: 2.2 16V stála 970 000,- 3.0 V6 1 150 000,- 2.2 HDI 1 100 000,- U předchozího modelu vím pouze 3.0 včetně nějaké výbavy: 1 390 000,-. Dvoulitr tedy typuji něco pod milion v základu. Celkem balík co? Ale je to znát na dílenském zpracování a použitých materiálech, že původní cena auta byla přes mega... No za tu cenu bych si toto auto určitě nikdy nekoupil... jsou jiní krasavci EVO IX, Impreza WRX STi, BMW 335Ci... Citovat
Marek1234 Odesláno 27. prosinec 2006 Odesláno 27. prosinec 2006 To máš pravdu za mega už by bylo něco lepšího. Myslíte že 406 Coupe má jiné dílenské spracování než běžná 406?Ja jsem toho zatim moc nezjištoval jediné co vím je že celé auto bylo vyráběné v továrně v italii u Pinifariny a že prý to má s 406 společné jen motory a palubní desku, která je ale taky trošku jina.Ale o podvozku nic nevím jestli je to taky stejný nebo jiný tak jestli někdo máte nějakou historii rád bych si to přečet ať vím v čem vlastně jezdím:)) Citovat
Marek1234 Odesláno 30. prosinec 2006 Odesláno 30. prosinec 2006 Co je s Váma?Všichni po vánocích nějaký otráveny a na peugetoy kašlete:)) Všem přeji šťastný nový rok 2007 a spousty pohodových kilometrů [upravil dne 30.12.06 Marek1234] Citovat
@re Odesláno 30. prosinec 2006 Odesláno 30. prosinec 2006 Původně zaslal: Marek1234 Co je s Váma?Všichni po vánocích nějaký otráveny a na peugetoy kašlete:)) Všem přeji šťastný nový rok 2007 a spousty pohodových kilometrů [upravil dne 30.12.06 Marek1234] Nene, to my nikdy! jen sbíráme energii do nového roku... Taky Vám přeji úspěšný nový rok 2007, hodně kilometrů bez nehody a hlavně moře zdraví Citovat
MPavel Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 To určitě ne...!! Modlil jsem se aby autíčko nemělo nějaké následky po oslavách a nakonec jsem si dnes ráno všimnul, že mam nějak povolené levé zrcátko což mě pěkně rozčílilo, protože jsou el. sklopitelný a oprava by vyšla určitě na pěknej balík. No naštěsti při sklopení zpět zapadlo a zase drží jako předtím... Zřejmě nějaký ochlasta šel kolem a zvadil o něj....! Ale jinak oslavy byly super! Jeli jsme od soboty skoro nonstop... PS: Všem krásný nový rok.... Citovat
dry Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 Zdravim v novem roce! Po prvni projete nadrzi hlasim spotrebu 9,7 l/100km, coz me rozhodne prijemne prekvapilo. Co se tyce potahu v kufru, tak viko je asi potazeny standardne, ale zadni okenko nikoli. Taky mam dotaz na vnitrni osvetleni, nad zrdcatkem je jedno velky svetlo s tripolohovou packou a pak smerova lampicka na cteni. Vedlo ty je pak jeste na jedno svetlo, ale to nesviti, mate to taky tak, nebo vam nekdy sviti? Citovat
MPavel Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 Já tam mam ovládání na šíbr, ale možná máš jen prasklou žárovku.... I když je to opravdu světlo? To už se mi zdá moc světýlek na jednom místě.... Ta spotřeba je velice příjemná... Jakým tempem? Ty máš ten 3.0, že? [upravil dne 2.1.07 MPavel] Citovat
@re Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 Původně zaslal: dry Zdravim v novem roce! Po prvni projete nadrzi hlasim spotrebu 9,7 l/100km, coz me rozhodne prijemne prekvapilo. Co se tyce potahu v kufru, tak viko je asi potazeny standardne, ale zadni okenko nikoli. Taky mam dotaz na vnitrni osvetleni, nad zrdcatkem je jedno velky svetlo s tripolohovou packou a pak smerova lampicka na cteni. Vedlo ty je pak jeste na jedno svetlo, ale to nesviti, mate to taky tak, nebo vam nekdy sviti? Wow ta spotřeba je velmi příjemná... Já ať dělám co dělám pod 11 se nedostanu... asi mám těžkou nohu... Citovat
jozefsv Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 Původně zaslal: MPavel To určitě ne...!! Modlil jsem se aby autíčko nemělo nějaké následky po oslavách a nakonec jsem si dnes ráno všimnul, že mam nějak povolené levé zrcátko což mě pěkně rozčílilo, protože jsou el. sklopitelný a oprava by vyšla určitě na pěknej balík. No naštěsti při sklopení zpět zapadlo a zase drží jako předtím... Zřejmě nějaký ochlasta šel kolem a zvadil o něj....! Ale jinak oslavy byly super! Jeli jsme od soboty skoro nonstop... PS: Všem krásný nový rok.... kazda 406 coupe ma elektricky sklopitelne spetne zrkadla? [upravil dne 2.1.07 jozefsv] Citovat
dry Odesláno 1. únor 2007 Odesláno 1. únor 2007 Hlasim ze mi nezkuseny ridic na letnich gumach behem snehovy kalamity narazil zadek. Takze auto je v servisu a jeste dva tydny bude. Ale pak uz by melo pripraveny na 406-coupe Praha sraz. Stale mate zajem? Citovat
MPavel Odesláno 1. únor 2007 Odesláno 1. únor 2007 Ou. Nepříjemné. Bude mít nějaké následky? Šlo to na rovnání? Na kolik vyšla oprava? JJ. Už se těším na sraz coupe. Musíme něco někde domluvit. Ale navrhuji na konec února. Budu mít teď v práci hodně práce... Citovat
Guest Karbonare Odesláno 3. únor 2007 Odesláno 3. únor 2007 podla mna ten trílitr je malo muziky za vela penazi 2,0 su vsteko i ???? alebo jak to je Citovat
Medvěd Odesláno 3. únor 2007 Odesláno 3. únor 2007 Kdo v 3,0 v kupátku někdy jel, tak jinej motor nechce - to o něčem svědčí, ne? Jinak se dělaly i 2,2 benzín a 2,2 HDI - jako příznivce nafty bych si klidně to HDIčko pořídil, ale štval by mě tam FAP (určitě bych přemýšlel, jak ho obelstít). Karbonare, mám dotázek, kdes přišel ke svému Nicku??? Často jezdím do Rumunska a jezdím přes vesnici velice podobného názvu (Carbunari :myslim) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.