oni Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 muzete mi nekdo doporucit nejake zarovky H1 s xenonovym svetlem,ale ne na ukor osvetleni!!plno zarovek pekne sviti,ale s auta je videt prd!!mate nekdo s necim zkusenosti?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
navpoint Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 tusim, ze uz se to tu nekde resilo. Fajn zarovky ma treba philips Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 hlavně aby neházely různý barvičky......za to dávaj pokuty:grr mám vyzkoušený.ty philips sou slušný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvasky Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Třeba http://www.cartechgroup.cz/?detail&did=zarovky-xenon-super-white-2ks-h1-55w_5166&kid=zarovky_267 Sice nevím jak to svítí, ale píšou, že jso homologovaný. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Původně zaslal: Medion hlavně aby neházely různý barvičky......za to dávaj pokuty:grr mám vyzkoušený.ty philips sou slušný Ve předu musí být bílé světlo nebo nažloutlé. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marda106 Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Původně zaslal: Kvasky Třeba http://www.cartechgroup.cz/?detail&did=zarovky-xenon-super-white-2ks-h1-55w_5166&kid=zarovky_267 Sice nevím jak to svítí, ale píšou, že jso homologovaný. Tak presne tyhle jsem kupoval otcovi a rekl bych vypada to pekne sviti to pekne ale nesmi prset pak to je uplne na ho*no protoze se to svetlo blbe lame a nejde s nema moc videt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oni Posted November 15, 2006 Author Share Posted November 15, 2006 no ja to mam do angeleyes........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Bomba Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 ukaž angel eyes :mrk:mrk ty super white sem mel taky a dobrý ted už mám xenony a super:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Původně zaslal: Kvasky Třeba http://www.cartechgroup.cz/?detail&did=zarovky-xenon-super-white-2ks-h1-55w_5166&kid=zarovky_267 Tak takovýhle mám ve světlech já, ale H4 a svítěj celkem dobře. Pro protijedoucí to má takový COOL efekt oproti normálním žárovkám, ale jak píše Marda106: když prší, to je mazec, jako by člověk jel při zhasnutých světlech!! Takže závěr? Jsou pěkný, za hezkého počasí svítí pěkně, ale až mi prasknou, tak do nich znovu nepůjdu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oni Posted November 16, 2006 Author Share Posted November 16, 2006 tak tady mate andelske oci!!!to ja prave nechci aby to pak nesvitilo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oni Posted November 16, 2006 Author Share Posted November 16, 2006 omluvte kvalitu fotky,je to foceno mobilem!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oni Posted November 16, 2006 Author Share Posted November 16, 2006 Původně zaslal: Mr.Bomba ukaž angel eyes :mrk:mrk ty super white sem mel taky a dobrý ted už mám xenony a super:aut kolik te stali xenony?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Bomba Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 vyslo me to ais na 3 tisíce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvasky Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Původně zaslal: Mr.Bomba vyslo me to ais na 3 tisíce To máš xenony z Oktávky? Já je minulej rok dával do Passata:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Bomba Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 ne z oktavky ne, z bmw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Původně zaslal: Mr.Bomba ne z oktavky ne, z bmw Jak jsi to proboha povedlo nacpat do sveho auti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvasky Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Mr.Bomba ne z oktavky ne, z bmw Jak jsi to proboha povedlo nacpat do sveho auti???? Počítám ,že nacpal do origo paraboly xenonový výbojky. Problém to vůbec není. Stačí jen truchu upravit patice a někam přimontovat řídící jednotku. V Passatu jsem to tak alespoň dělal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Bomba Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Mr.Bomba ne z oktavky ne, z bmw Jak jsi to proboha povedlo nacpat do sveho auti???? Počítám ,že nacpal do origo paraboly xenonový výbojky. Problém to vůbec není. Stačí jen truchu upravit patice a někam přimontovat řídící jednotku. V Passatu jsem to tak alespoň dělal. Má pravdu předsedo jojo neni to problem jak si napsal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts