Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oni

jj,meli univerzalni delku,sice na pumpe kupovany,ale bosch tak jsem myslel!!

Tak to teda nevim, že by Bosch prodaval samotny gumičky, to se zase přesunulo něco z tržnice k pumpě??

Kup cely stěrače, Valeo nebo Bosch, akorat ty Bosche budou asi drahý. Ale před tím vypucuj okno a vyměň kapalinu v ostřiku za nějakou značkovou, třeba Sheron.

Odesláno
Původně zaslal: Medion

Původně zaslal: navpoint

ja mam valeo ale bez pritlaku. kdyz stojim nebo jedu pomalu, tak OK, ale cca od 80km/h to zacina jakoby preskakovat - asi se pod ne dostava vzduch. no a pak to i vrze :nevim

to mě dělá taky chce to ty přítlaky

a nevedel bys, kde sehnat naky slusny? ne takovy ty na skodovky se ctyrma ctvereckama :myslim

Odesláno

udělal bych to samí co píše Hurvajz.kup celí stěrače,umej okno a musí to bejt OK

a taky si myslim,že bosh samotný gumičky nedělá.že to je nějakej wjetnam... asi ne,buď odsát nebo vystříkat ale ať si nespálíš motorek(to se stalo bratroj)

[upravil dne 13.11.06 Medion]

Odesláno

ja mam valeo ale bez pritlaku. kdyz stojim nebo jedu pomalu, tak OK, ale cca od 80km/h to zacina jakoby preskakovat - asi se pod ne dostava vzduch. no a pak to i vrze :nevim

a nevedel bys, kde sehnat naky slusny? ne takovy ty na skodovky se ctyrma ctvereckama :myslim

Ja mam Valea a ty maj už integrovanej přitlak na stěrači řidiče, jinak samotny přitlaky koupíš v každy prodejně s autodoplňky, a to myslim ty pěkny, třeba hliníkový, když budeš chtít.
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Ja mam Valea a ty maj už integrovanej přitlak na stěrači řidiče, jinak samotny přitlaky koupíš v každy prodejně s autodoplňky, a to myslim ty pěkny, třeba hliníkový, když budeš chtít.

a jak to funguje? to se na to nejak nacvakne?

Odesláno

prave,znam taky pripad spaleni motorku!to umyti okna mi ale moc nesedi,pac bude zase hned zasrany,jen co za nekym pojedu!!

však to musíš umejt mastnotu a takovej ten povlak hnusu co je na skle né jen bláto
Odesláno

prave,znam taky pripad spaleni motorku!to umyti okna mi ale moc nesedi,pac bude zase hned zasrany,jen co za nekym pojedu!!

Umejt myslim proto že na něm jsou roztahany zbytky ty kapaliny, a ještě myslim jak psal Medion že pokud maš ty stěrače vyšlochtany tak se moc pokladaj a proto to dělá. Taky potom záleží na tom plastovym uchycení aby nebylo volný. Vměnit s novejma , stary tam nenechavej, většinou to u novych je v sadě
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Umejt myslim proto že na něm jsou roztahany zbytky ty kapaliny, a ještě myslim jak psal Medion že pokud maš ty stěrače vyšlochtany tak se moc pokladaj a proto to dělá. Taky potom záleží na tom plastovym uchycení aby nebylo volný. Vměnit s novejma , stary tam nenechavej, většinou to u novych je v sadě
vžycky to u nich je pokaď ne,tak reklamovat
Odesláno

no je fakt,ze ty gumicky tak divne lezej a prijde mi ze to stira i tim telem gumicky!to mam pak zkriveny uz ramena steracu,pac lezeli i z ty fabie!!

Odesláno

tak to chce poladit aby šli jen hranou jak nahoru tak dolu.trochu se vždycky prohnou ale nesměj stírat plochou.pak naj větší odpor kluzu a vyčlochtaný ramínko to nepodrží a stěrač se rozklepe jak mrcha

Odesláno

zejtra vemu kombinagle a pujdu ohybat!!!co se tyce tech pritlaku,jakou to ma vubec funkci??aby to pritlacovalo vice ke skle co??:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...