Radek Hurvajz Odesláno 13. listopad 2006 Odesláno 13. listopad 2006 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: OK406 Tak to budou od vyhřívání. Zřejmě nebudou zapojený. I to je možný, nebo to časem odešlo. Že by odešli topný spirály v zrcátkách a obě??? Pokud ti jde vyhřívání zadního skla, tak může být chyba ve vedení. Chce se na to podívat. No nevim, mohlo to odejit postupně předchozímu majiteli nebo to tam třeba vubec nebylo, necham to na teplo, pak se na to podívám;) Citovat
OK406 Odesláno 13. listopad 2006 Odesláno 13. listopad 2006 Už aby bylo teplo,aby si se na to mohl podívat. Možná to bude maličkost, Kdo ví. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. listopad 2006 Odesláno 13. listopad 2006 Původně zaslal: OK406 Už aby bylo teplo,aby si se na to mohl podívat. Možná to bude maličkost, Kdo ví. JJ, to je detail, hlavně že to jezdí, nějaký zrcátka mě nerozhoděj, horší by bylo kdyby třeba brzdy nešli, to by asi na teplo nepočkalo. Citovat
OK406 Odesláno 13. listopad 2006 Odesláno 13. listopad 2006 Ale určitě by si se nezlobil, kdyby to bylo funkční:D:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. listopad 2006 Odesláno 13. listopad 2006 Původně zaslal: OK406 Ale určitě by si se nezlobil, kdyby to bylo funkční:D:D:D No to víš že bych se nezlobil, ale nějak to přežiju, pořád proti ty Šchade kterou jsem měl má Peugeot hodně plusů, tak to tolik neva. Citovat
OK406 Odesláno 13. listopad 2006 Odesláno 13. listopad 2006 Až se o teplý na vánoce jako skoro každý rok, tak se místo výzdoby vrhneš na zrcátka:D:D:D:D:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. listopad 2006 Odesláno 13. listopad 2006 Původně zaslal: OK406 Až se o teplý na vánoce jako skoro každý rok, tak se místo výzdoby vrhneš na zrcátka:D:D:D:D:D:D Tak, tak:D:D Citovat
OK406 Odesláno 14. listopad 2006 Odesláno 14. listopad 2006 Dneska je venku docela příjemně. Tak se na to můžeš podívat:D. a zjistit, co to mu je:myslim:myslim:myslim Citovat
kenny456 Odesláno 21. únor 2007 Odesláno 21. únor 2007 zdravim, mám problém s vyhříváním levého zrcátka. Dnes rano bylo auto omrzlé, takže i obě zrcátka, pustil sem vyhřívání zadního skla a pravé se během chvilky rozmrazilo, ale levě pořád nic. Nevíte čím by to mohlo být nebo jak to zpravit Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. únor 2007 Odesláno 21. únor 2007 Původně zaslal: kenny456 zdravim, mám problém s vyhříváním levého zrcátka. Dnes rano bylo auto omrzlé, takže i obě zrcátka, pustil sem vyhřívání zadního skla a pravé se během chvilky rozmrazilo, ale levě pořád nic. Nevíte čím by to mohlo být nebo jak to zpravit Před tím ti někdy fungovalo?? Je možnost že někdo měnil sklo a proto že šetřil tak tam dal bez vyhřívání, druhá možnost je že odešla ta topná spirála co tam je, je to jakoby tišťák. No nejlepší je vyndat sklo a podivat se;) [upravil dne 21/2/07 Radek Hurvajz] Citovat
bukaj Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 Ahoj, to nádherný návod. Mám dotaz, zda nemáš návod na sundání předního krytu zrcátek. Mám je v černém a chci si dát stříknout do barvy, ale mám strach že při sundavání prasknou. Dík Citovat
Kdo Odesláno 15. květen 2007 Odesláno 15. květen 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz necham to na teplo, pak se na to podívám;) Původně zaslal: OK406 Už aby bylo teplo,aby si se na to mohl podívat. Možná to bude maličkost, Kdo ví. Já myslím, že už by to šlo, néé?? Citovat
Mila_S Odesláno 15. květen 2007 Odesláno 15. květen 2007 Původně zaslal: Peta U meho auta se to zapina zaroven s "Programem videni" - to je tlacitko na digi klimatizaci. Zapne se klimatizace, ktera vysusuje vzduch, ktery fouka na predni sklo a zaroven to vyhriva zrcatka. Funguje to vyborne! Tak já bych si dovolil tvrdit, že se vyhřívání zrcátek zapíná současně s vyhříváním zadního skla a je to to tlačítko vpravo od tlačítka "auto". Aspoň tak to mám v manuálu. Jo a vypíná se to samo cca po 15 minutách nebo kdykoliv v této době ručně. Pokud máš manuál, tak je to na str. 62-3 (ale nevím jakou máš verzi manuálu) Citovat
Mila_S Odesláno 15. květen 2007 Odesláno 15. květen 2007 A jéje, to jsem zase reagoval na ňáký starý vlákno, sorry. Citovat
Michal.B Odesláno 15. květen 2007 Odesláno 15. květen 2007 Kdybych si chtěl dodělat vyhřívání zpět.zrcátek,stačí vyměnit jen ty skla zrcatka se spiralou a natahnout draty k relé vyhřívaní zad.skla? [upravil dne 15/5/07 Michal.B] Citovat
OK406 Odesláno 15. květen 2007 Odesláno 15. květen 2007 bukaj: jde to sundat, ale musíš moc opatrně. je to tam zacvaklé. Komisar to dělal. Citovat
Michal.B Odesláno 15. květen 2007 Odesláno 15. květen 2007 Ty sis dodělaval el.ovladani zrcatek? Kdybych dělal už to vyhřívaní tak bych udělal už i to el.ovladaní,teda jestli to jde nějak jednoduše. [upravil dne 15/5/07 Michal.B] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.