Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Tak to budou od vyhřívání. Zřejmě nebudou zapojený.

I to je možný, nebo to časem odešlo.

Že by odešli topný spirály v zrcátkách a obě??? Pokud ti jde vyhřívání zadního skla, tak může být chyba ve vedení. Chce se na to podívat.

No nevim, mohlo to odejit postupně předchozímu majiteli nebo to tam třeba vubec nebylo, necham to na teplo, pak se na to podívám;)
Odesláno

Už aby bylo teplo,aby si se na to mohl podívat. Možná to bude maličkost, Kdo ví.

JJ, to je detail, hlavně že to jezdí, nějaký zrcátka mě nerozhoděj, horší by bylo kdyby třeba brzdy nešli, to by asi na teplo nepočkalo.
Odesláno

Ale určitě by si se nezlobil, kdyby to bylo funkční:D:D:D:D

No to víš že bych se nezlobil, ale nějak to přežiju, pořád proti ty Šchade kterou jsem měl má Peugeot hodně plusů, tak to tolik neva.
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

zdravim, mám problém s vyhříváním levého zrcátka. Dnes rano bylo auto omrzlé, takže i obě zrcátka, pustil sem vyhřívání zadního skla a pravé se během chvilky rozmrazilo, ale levě pořád nic. Nevíte čím by to mohlo být nebo jak to zpravit

Odesláno
Původně zaslal: kenny456

zdravim, mám problém s vyhříváním levého zrcátka. Dnes rano bylo auto omrzlé, takže i obě zrcátka, pustil sem vyhřívání zadního skla a pravé se během chvilky rozmrazilo, ale levě pořád nic. Nevíte čím by to mohlo být nebo jak to zpravit

Před tím ti někdy fungovalo?? Je možnost že někdo měnil sklo a proto že šetřil tak tam dal bez vyhřívání, druhá možnost je že odešla ta topná spirála co tam je, je to jakoby tišťák. No nejlepší je vyndat sklo a podivat se;)

[upravil dne 21/2/07 Radek Hurvajz]

post-0-14109595296115_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj,

to nádherný návod. Mám dotaz, zda nemáš návod na sundání předního krytu zrcátek. Mám je v černém a chci si dát stříknout do barvy, ale mám strach že při sundavání prasknou.

Dík

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

necham to na teplo, pak se na to podívám;)

Už aby bylo teplo,aby si se na to mohl podívat. Možná to bude maličkost, Kdo ví.

Já myslím, že už by to šlo, néé?? :myslim:papa

Odesláno
Původně zaslal: Peta

U meho auta se to zapina zaroven s "Programem videni" - to je tlacitko na digi klimatizaci. Zapne se klimatizace, ktera vysusuje vzduch, ktery fouka na predni sklo a zaroven to vyhriva zrcatka. Funguje to vyborne!

Tak já bych si dovolil tvrdit, že se vyhřívání zrcátek zapíná současně s vyhříváním zadního skla a je to to tlačítko vpravo od tlačítka "auto". Aspoň tak to mám v manuálu. :super

Jo a vypíná se to samo cca po 15 minutách nebo kdykoliv v této době ručně.

Pokud máš manuál, tak je to na str. 62-3 (ale nevím jakou máš verzi manuálu)

Odesláno

Kdybych si chtěl dodělat vyhřívání zpět.zrcátek,stačí vyměnit jen ty skla zrcatka se spiralou a natahnout draty k relé vyhřívaní zad.skla?

[upravil dne 15/5/07 Michal.B]

Odesláno

Ty sis dodělaval el.ovladani zrcatek?

Kdybych dělal už to vyhřívaní tak bych udělal už i to el.ovladaní,teda jestli to jde nějak jednoduše.

[upravil dne 15/5/07 Michal.B]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...