Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak na to bodam.Do skodovky sem mel cenral s dalkou a alarmem za litr tak se tady spokojim jen se zamykanim klickem.Stejnak by se to muselo trosku prepojit aby univerzal zamykal i nadrz a kufr.Ted me nejde motorek v pravych dverich u spolujezdca tak sem si obednal celou sadu zamykani za ctyri kilca kdyby me to napadlo tak sem si mohl vzit rovnou s dalkou ale co nicemu to nevadi zamykat jen klicem. Hlavne kdyz bude zamceno i kdyz jak to tajik ctu tak to snad i nema cenu:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Jak píše oddie ... dělalo mi to taky ... Jednou v zimě jsem nastartoval, zavřel auto a šel škrábat sníh a led ze skel, a když se po 5ti minutách chci dostat dovnitř, vezmu za kliku a cvak ... auto se zamklo a na svazku v zapalování všechny klíče i od bytu ... zazvonil jsem na sousedy, dali mi drátěný ramínko, ze kterýho jsem si udělal skobičku a tradá ... 405 je dost mizerně zabezpečená a i spínačka je venku coby dup ... bohužel, ale zase kdo by dneska kradl tyto auta ... ;)

ehm neonku...? kdyz si to zkousel naposled, musel sis to trikrat odemknout a trvalo ti to dvacet minut a nic :D

sorry za OT, ale kdyz vzpomenu jak tam kolem toho hopsal, smeju se od ucha k uchu :D:D:D:D

Odesláno

Jééé, Vendulko, přesně podobnou odpověď jsem čekal, když jsem viděl, že jsi do tohoto tématu přispěla ... ;) Ale mám hafo výmluv: byl blbej drát, byl jsem unaven, změna prostředí s na mně také do jisté míry zapsala, bylo kolem spousta "čumilů" a chtěl jsem tě pobavit, abys měla posléze do fóra co psát ... Zeptej se Bohouše, jak jsme to bravůrně udělali na Pegasově MIčku ... :D:D:papa

Odesláno
Původně zaslal: M.a.R.i

Mám P405 rv93 sedan. Nedávno se mi zbláznila dálka a auto se začalo samovolně zamykat,odemykat, podle nálady, tak sem to řešil odpojením baterky. Ale 2x se mi auto zamklo, poprvý ve Strakonicích na pouti, klíčky sem měl samozřejmě vevnitř se všema věcma, polil mě studenej pot a nevěděl sem co mám dělat, tak mě nakonec napadlo jí zkusit vyháčkovat, i když sem tomu dával tak 1%šanci. Ale světe div se, vzal sem silnější drát, ohnul, 2x sem projel pod gumou a vyháčkovájno, trvalo mi to asi 20s a to sem zkoušel vyháčkovat svojí bejvalou škodovku a to mi to trvalo dýl!! Podruhý se mi auto zamklo u stojanu LPG, super místo a navíc klíčky zase v autě. Vyháčkování se mi nepovedlo, neboť sem nenašel vyhovující drát, tak sem zatáhnul za spolujezdcovo dveře, zaklínil je kleštěma, a přes vzniklou mezeru sem prostrčil drát a odemnkul si. Jsem totální nemehlo,tak mě překvapilo,že to šlo tak lehce :myslim, myslel sem,že když to auto není tak starý a původní cena nebyla zrovna malá,tak bude aspoň nějak zabezpečený,ale tohle? To se do ní dostane každej trouba.

Dobrej návod pro??:super

Odesláno

Stejně každej čórkař to zná a když ne, tak mu poslouží dlažka, nebo šroubovák ... Je pravda, že by se to veřejně moc psát nemělo, ale rozhodně si nemyslím, že by zloději procházeli fóóra ...

Odesláno

Mno, jak to tak čtu ... včera jsem se taky slušně pobail :-) Jedu jedu, v levo na cestě krtek, tak ho objedu a trochu to drnclo, taxem vylezl, jestli jsem ho třeba nepřejel (jel jsem 20 a kousek od baraku) a ježeček nikde, tak přijdu zpět k autu a hle, zamknutu :-D zatahal jsem za kliky, central si 5x zacvakal a otevřeno :-)))

Spíše to bude ale myslím baterkou, nedavno pri bource jsem to nechal stat par hodin s pustenou hudbou a jaxem pak startoval, trvalo to asi 6 vterin (baterka nova, znackova bez problemu) a ted tohle + se mi 3x za tento tyden spozdovaly hodiny (mam misto otackomeru). Snad to bude tim ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...