Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Alu kola 16-17

Guest hans

Recommended Posts

Chci se zeptatjestli má někdo zkušenost s 16kama nebo 17kama na 306, jestli tam jdou bez nějakejch úprav a s jakejma rozměrama gum.. předem dik za odpověď Hans - novej majitel 306ky :super

vejdou se tam i 18-vyděl sem na vlastní oči ale pokavaď dáš gumy větší mež 205 tak můsíš upravit lemy.já tam měl Danlopy 195/50/R15 a škrtaly mi o lemy i podběhy při větším zatížení.a když sem je změřil,tak měly 215.takže když dáš 205 a vybereš dobrý ET tak by to mělo bejt redy

2hans: ma. pouzij hledani.... treba v mych prispevcich a odpovedich.

2medion: musis upravit lemy i na 205... jediny, na co to neni potreba jsou 195, pri vhodnem ET.

cpat tam 18\" je sebevrazda... to uz muze rovnou hodit 20\" a prohlasit to za tramvaj, a netreba utracet za pneu :D

Původně zaslal: Medion

vejdou se tam i 18-vyděl sem na vlastní oči ale pokavaď dáš gumy větší mež 205 tak můsíš upravit lemy.já tam měl Danlopy 195/50/R15 a škrtaly mi o lemy i podběhy při větším zatížení.a když sem je změřil,tak měly 215.takže když dáš 205 a vybereš dobrý ET tak by to mělo bejt redy

Tj divny ja mam furt na leto na ALU kolech goodyear eagle 195/50 15ky a muzu rict a dam sem potom i foto ze to vypada strasidelne kolikrat z boku jelikoz tam mam mista hooodne moc jak nad pneu tak i vedle nej asi to zalezi jak mas nastaveny tlumice nebo tak jinak to nevidim a prave ze chci si koupit naky litaky 17 a na to hodim pneu 195/50 17 takze podle mych odhadu by se mely vejit ale je fakt ze 205/50 15 sem jeste nezkousel ale kdyz uz tak siroky tak vetsi kolo min 16 nebo lepe 17 ;)

[upravil dne 6.11.06 Jogin]

no já mám ET 18 a mám tam 0,5 cm ale každá značka pneu je jinak široká.když změříš pneu přez venek tak má kolik?určitě naměříš něco jinýho než 195 mm já měl Danlopy 195/50 a ty měli přez venek 215 a taky škrtali a pokaď máš načnutou nápravu( do A)tak to taky škrtá

No hele ja to zmerim ale az na jare :D jinak na sirku sem kupoval vzdy max 195 ale na visku sem tam mel max 55 a ted mam 195/50 15ky na leto a jak rikam nahoru mista mrte. Mam to na org. alu kolech co k tomu davaly ps. ty co musis vyvazovat na specialni nastavovaci hlave kvuly tomu sem objel celej hradec :D

Původně zaslal: Jogin

No hele ja to zmerim ale az na jare :D jinak na sirku sem kupoval vzdy max 195 ale na visku sem tam mel max 55 a ted mam 195/50 15ky na leto a jak rikam nahoru mista mrte. Mam to na org. alu kolech co k tomu davaly ps. ty co musis vyvazovat na specialni nastavovaci hlave kvuly tomu sem objel celej hradec :D

ktere disky to jsou?