vernon Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Pomerne jednoduchý, ale v mém případě efektní recept na kolísání, potažmo chcípání. Zkuste nabrat natural 98 a uvidíte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Takže jedna z příčin je kvalita benzinu a oktanové číslo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Původně zaslal: OK406 Takže jedna z příčin je kvalita benzinu a oktanové číslo. No ale 98čka je doporučená v manuálu, to by asi dělat nemělo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Já vím. Záleží na kvalitě benzinu. Já tankuji buď v Arexu ( Č.Budějovicích, Nemanická ul. mají \'OMV), nebo u Shell. A zatím dobrý. Když jsem zkoušel Shell-Power nebo \'OMV Blue 100 okt., tak to bylo jiné vlastnosti. Ale ta cena je neůnosná. Tankuji vždy plnou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkmtrnava Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Původně zaslal: vernon Pomerne jednoduchý, ale v mém případě efektní recept na kolísání, potažmo chcípání. Zkuste nabrat natural 98 a uvidíte. Skus priliať do paliva \" Fuel Injector\" prečistí to vstrekovače (existuje aj na benzín). Kolega mal podobný problém a teraz to šlape ako nové Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: OK406 Já vím. Záleží na kvalitě benzinu. Já tankuji buď v Arexu ( Č.Budějovicích, Nemanická ul. mají \'OMV), nebo u Shell. A zatím dobrý. Když jsem zkoušel Shell-Power nebo \'OMV Blue 100 okt., tak to bylo jiné vlastnosti. Ale ta cena je neůnosná. Tankuji vždy plnou. já beru Na Dlouhý louce OMW nebo Shell,jednou jsem vzal taky 100 okt.BA,ale jak píšeš je drahý. Tam je nejdražší z celých Č.Budějovic. A různé přípravky do paliva? Nevím, moc to mu nevěřím.:myslim:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobusa Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 S tím pročištěním a odebráním vody souhlasím \"komisar\", ale kvalita benzínu 95 či 98 oktanů na kolísání otáček:aut. To nebude to pravé ořechové \"vermon\":aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Původně zaslal: komisar já i docela jo pročistí to střiky či odebere vodu co je v nádrži.zatím jsem měl dobré zkušenosti. Máš zkušenosti s konkrétní značkou přípravku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Uvidím a když tak i zkusím. Pokud s tím máš dobré zkušenosti, tak něco zkusím pro svůj motor. :myslim:myslim:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkmtrnava Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Skus pozrieť či nemáš deravú hadičku k posilovaču, mali sme ten problém a po výmene už otáčky držie a nekolíšu:mrk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts