Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Začala mě problikávat sdružená kontrolka ruční brzdy a brzdové kapaliny. Občas za jízdy problikne a zase zhasne. Brzdovky je tam přitom dost. Nevíte někdo zda kontrolka na opotřebení destiček je samostatná nebo je sdružená společně s tou ručkou a brzdovkou? A nemá 306 čidlo na opotřebení obložení i na zadních kolech (bubny)? Je ale divný že to problikne jenom když nebrzdím, kdyby to dělalo to čidlo na opotřebení destiček tak by to mělo svítit při brzdění.

Odesláno

jojo na bubnech to 100% neni.... ten spinac by mmet aky napadnul, ale jeste bych zkusil projit ty draty od desticek jestli se to nekde nedotyka kostry - jestli neni nekde prodreny....

Odesláno

Nevím jak u 306, ale u mé 405 je kontrolka opotřebení obložení brzd samostatně. Taky se mi stalo, že jednou při brždění problikávala, ale přitom jsem měl nový destičky+kotouče. Po chvilce to přestalo. U tebe to možná bude taky čidlem.

Odesláno

Kontrolka opotřebení brzdových destiček je žlutá a je to samostatný obvod jak praví McBen. Většinou je spojená kontrolka zatažení ruční brzdy a nedostatku brzdové kapaliny do jednoho signalizačního okruhu a pokud svítí červená kontrolka s (!) asi tímhle symbolem, je to spínač ručky, nebo snímač hladiny brzdové kapaliny na nádržce s brzdovkou.

Odesláno

jo problikává kontrolka se symbolem (!), zkusím mrknout na spínač od ručky, a taky uvidím jestli to není třeba i tím čidlem v nádržce s brzdovkou až jí budu měnit, nemám jí teda plnou až po risku MAX, ale je jí tam hruba 1/2.

Odesláno

Kontrolka opotřebení destiček je vlevo nahoře jinak dolej trochu brzdovky půlka je málo mě to dělalo u BXa blikla opčas v zatáčce a tak dolil sem a dobrý :)

Odesláno

Tak jsem vcera dojel domu a kdyz prijizdim k baraku tak na me blikne \"(!)\" , rikam si ze by rucka ... a hovno stav brzdove kapaliny na rysce \"danger\", pritom jsem se pred tydnem dival a bylo tam hafo. Takze mam nekde asi pekny unik.

No ale nejvice me sere ze se budu o to auto soudit a nechci uz do nej dat ani korunu ... no uvidime ...:(

Odesláno

No tak jsem myslel ze to jen doliju a chvili politam a hovno vcera jsem dolil a dneska mam brzdovku na chodniku ... :mad::mad::mad::mad: u zadniho kola louze jak prase a kilo za brzdovku v hajzlu ...:mad::mad::mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...