Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

rozvrzany interier

Recommended Posts

Odesláno

chtel bych tenhle topic venovat interieru 306tek. prumerny vek nasich milacku je neco kolem 10let a zacinaji nebo uz nejakou dobu se projevujou neduhy v podobe vrzajicich casti interieru ruzneho klepani a sramoceni. proto bych zde uvital vase ruzne zkusenosti a napady jak se daji tyhle problemy odstranit.

za jizdy kdy se to projevuje nejvic to moc dobre nejde a kdyz nejedete tak tezko zjistite co presne to rachoti.

takze prosim vsechny at sem pisou figle jak pro analyzu zavad tak i jejich odstranění.

Odesláno

no mě začíná skřípat plast co je na zadním sloupku a dělá mi to když se auto nakloní víc do zatáčky asi se kroutí.budu ho muset sundat a něco pod něj dát a zkusit jestli to bude dobrý nebo máte jiný nápady??

Odesláno

No ono jde spíš o to že pokud to chceš odstranit tak budeš muset rozšroubovat asi celej interiér páč jen někde něco strčit to nemá cenu.

Slyšel jsem o něčem jako těsnění co je na tohle ale jak řikám jde o rozkuchání interieru aby se to dalo aplikovat takže práce pro vraha :super:(

Odesláno

jestli myslis plast na C sloupku tak ten musi bejt pod gumovim tesnenim bocniho okynka a musi byt dobre zamacknutej nekde uprostred...tam je totiz plastova nozicka ktera mozna uz nedrzi nebo se ulomila uplne..spodni cast je prisroubovana v prostoru kufru takze ta drncet nebude

Odesláno
Původně zaslal: Ludweek

jestli myslis plast na C sloupku tak ten musi bejt pod gumovim tesnenim bocniho okynka a musi byt dobre zamacknutej nekde uprostred...tam je totiz plastova nozicka ktera mozna uz nedrzi nebo se ulomila uplne..spodni cast je prisroubovana v prostoru kufru takze ta drncet nebude

mě to nedrnčí ale skřípe jak se kastle kroutí ale dík mrknu na to jestli to mám dobře nacvaklí
Odesláno

me neco vrze nekde v prostredku palubni desky..doposud jsem nebyl schopnej presne najit ono misto..dela to zejmena na hrbate dalnici (treba kolem Slavkova:D)..asi dvakrat se mi stalo, kdyz jsem prelitl blbe tramvajovej pas, ze mi vyskocil ten ramecek co je kolem radia..a obcas zavrze neco v uchyceni spolujezdcova pasu na B sloupku..a kdyz mam hlasiteji radio, tak ma tendenci drncet na jedny strane ta plastova mrizka co je v platu:aut

Odesláno

diky za dobry rady...s tim WD40 to urcite vyzkousim...i podlepeni se bude hodit...ale vi nekdo jak zjistovat presny zdroj neprijemnych zvuku? ted treba resim to ze jsem v lete licoval dvere pilota s kapotou...to se mi povedlo ale od ty doby jdou zvuky jakoby od zamku..taky to muze byt neco jinyhy..ale jak to proste jednoduse zjistit nevim.

Odesláno

zvuky v mem aute:

- pri zapnute klimatizaci, kdy vetrak bezi na vetsi otacky, se ozyva klokotani nejspis prave od vetraku ... proniknout k nemu asi bude docela fuska...

- zadni plato vrze v uchytu na prave strane

- od pravych zadnich dveri se ozyva vrzani. kdyz s nima zatrepu, taxe uvnitr jakoby prevaluje nakej sroubek. zatim patram jaxe sundava calouneni :D

vitam napady na odhlucneni :)

Odesláno
Původně zaslal: chechet

zvuky v mem aute:

- pri zapnute klimatizaci, kdy vetrak bezi na vetsi otacky, se ozyva klokotani nejspis prave od vetraku ... proniknout k nemu asi bude docela fuska...

- zadni plato vrze v uchytu na prave strane

- od pravych zadnich dveri se ozyva vrzani. kdyz s nima zatrepu, taxe uvnitr jakoby prevaluje nakej sroubek. zatim patram jaxe sundava calouneni :D

vitam napady na odhlucneni :)

no vidis...nezapomnel jsem na tebe ale zapomnel jsem ti napsat...

tohle jsem vystrachal z knihy

U modelu s rusnim stahovanim oken stahneme z hridele kliku a podlozku.

takze pokud tomu dobre rozumim tak se za to jenom poradne zabere a de to dolu :)

Odesláno

No asi takhle, letni pneu 195/50 15ky ta sem rikal kua co to vsude mozne vrze hlavne u spolujezdce tam me to vrze kdesi ve dverich skousel sem na cvicaku jet a pridrzovat to a dela me to zto calouneni 2vec vrze me ramecek od radia asi je nejlepsi ho prilepit nebo co, pas mno tak to asi nema cenu rozebyrat ale wd4é pomaha :potlesk

Zimni pneu 185/65 14ky lol se me nechtelo kupovat novy plechace tak sem nucenej jezdit na 14 jiny sem k tomu nedostla ale kompenzace good year ULTRA GRIP 7 to aspon trochu tu zlost utesuje a hle v aute najednou nepraska nevrza nic:myslim :o takze si na leto koupim sportovni 195nebo 205/55 ne 50 ale zkusim 55ky a samo ze 15ky :D a uvidim ale jak uz tady bylo zmineno cim mensi pneu na visku tim vic praskani atd,

Guest Miloš306
Odesláno

Ja mám zasa problém so skrinkou pred spolujazdcom! V zime a po cestách necestách sa hocikedy sama otvorí! :grr

V lete bol pokoj, ale teraz v zime to začína zasa!

Nejak nedrží ten zámok!

Nevie niekto ako ho opraviť??? Je to celé zalepené a k zámku sa nedá dostať. Jedine to rozlepiť, opraviť a potom nejako zlepiť, zoskrutkovať???

Nemá niekto náhodou navyše tu skrinku pred spolujazdca, len tak doma pohodenú a nepotrebnú??? :o

:super:papa:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...