Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zrovna tohle jsem dělal v gimpu ... ono je to všechno stejne, jde jen o zvyk ;) Ja se snažim sžít se vším :o))

A díky za pochvalu ....

btw : Kdyby dorazili všichni co říkali (ne jen tady na foru), sešlo by se hezkych +- 15 aut ... snad jak bude sníh ;-)

Odesláno

jj..spis si nadelil sam, pac jana si nadelila pekne mastny kozisek..chudaci kralici, kdovi kolik jich na to muselo podnout. Bracha si v te euforii uz taky objednal, dneska by mu mel snad prijit. Ale stejne s tim autem je to silene, uz jsem rozmlatil predni rameno, naraznik, aji servo.....bohuzel, na ceste kde jsou obrubniky se jezdit neda. Neuridis to, jezdi to docela rychle astaci chvilka a napalis to do obrubniku a je po srande. Nastesti dily se daji sehnat relativne v pohode, rameno cca 150 korun, servo 250 korun... Akorat te to nasere, kdyz jsi v tom nejlepsim.

BTW: v patek jsem si byl zakrosit na 5 minut na sterkac..nikdo tam nebyl, snehu tak akorat ale zajezdil jsem si paradne par kolecek :)

Odesláno

jezisi, co sis to tam dal za utinac hlav, no to je silene...moc se me to teda nelibi...kdybys mel zbytek auta ospojlerovany a bylo to Mi cko, ale takhle ? :) radsi sis mel koupit lepsi zimaky :)

Odesláno

Štěrkovna RuleZ ... pokud se Vám někdy stane, že bude full place, našel jsem místečko u vlak. nádraží ... je to sice znatelně menší + se rozjíždí přes díry, takže moc nejde nabrat speed ... ale ujde to ;)

Menší videjko mě a kámoše poprvé na sněhu najdete zde

http://www.youtube.com/watch?v=X64Cug5sbZg

Berte to fakt jako prdel - o nic víc nešlo než si to jen vyzkoušet a pak to rozjet na štěrkovně :o))

Odesláno

Málo místa, dobrej (avšak děravej) rozjezd,

-jinaq je to good place, hlavně je tam zákaz vjezdu neboť jde o točknu busů :D Ale když je na štěrku plno ... ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...