Sektor Odesláno 18. prosinec 2006 Autor Odesláno 18. prosinec 2006 Zrovna tohle jsem dělal v gimpu ... ono je to všechno stejne, jde jen o zvyk Ja se snažim sžít se vším )) A díky za pochvalu .... btw : Kdyby dorazili všichni co říkali (ne jen tady na foru), sešlo by se hezkych +- 15 aut ... snad jak bude sníh ;-) Citovat
C.J. Odesláno 18. prosinec 2006 Odesláno 18. prosinec 2006 Původně zaslal: Sektor ... snad jak bude sníh ;-) nebo teplo. :P:P:P:P Citovat
rimmer Odesláno 24. prosinec 2006 Odesláno 24. prosinec 2006 BTW: na pristi srazik prijedu s dvema autickama...to druhe vezmu do kufru, a jsem docela zvedavy, jaky cas s tim 1:10 MT udelam ))) Citovat
C.J. Odesláno 30. prosinec 2006 Odesláno 30. prosinec 2006 si dostal pod stromeček?? Já jen čtvery fusekle.. Zadní křídlo jsem si musel koupit sám.. Citovat
rimmer Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 jj..spis si nadelil sam, pac jana si nadelila pekne mastny kozisek..chudaci kralici, kdovi kolik jich na to muselo podnout. Bracha si v te euforii uz taky objednal, dneska by mu mel snad prijit. Ale stejne s tim autem je to silene, uz jsem rozmlatil predni rameno, naraznik, aji servo.....bohuzel, na ceste kde jsou obrubniky se jezdit neda. Neuridis to, jezdi to docela rychle astaci chvilka a napalis to do obrubniku a je po srande. Nastesti dily se daji sehnat relativne v pohode, rameno cca 150 korun, servo 250 korun... Akorat te to nasere, kdyz jsi v tom nejlepsim. BTW: v patek jsem si byl zakrosit na 5 minut na sterkac..nikdo tam nebyl, snehu tak akorat ale zajezdil jsem si paradne par kolecek Citovat
rimmer Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 jezisi, co sis to tam dal za utinac hlav, no to je silene...moc se me to teda nelibi...kdybys mel zbytek auta ospojlerovany a bylo to Mi cko, ale takhle ? radsi sis mel koupit lepsi zimaky Citovat
Sektor Odesláno 2. leden 2007 Autor Odesláno 2. leden 2007 Štěrkovna RuleZ ... pokud se Vám někdy stane, že bude full place, našel jsem místečko u vlak. nádraží ... je to sice znatelně menší + se rozjíždí přes díry, takže moc nejde nabrat speed ... ale ujde to Menší videjko mě a kámoše poprvé na sněhu najdete zde http://www.youtube.com/watch?v=X64Cug5sbZg Berte to fakt jako prdel - o nic víc nešlo než si to jen vyzkoušet a pak to rozjet na štěrkovně )) Citovat
Sektor Odesláno 2. leden 2007 Autor Odesláno 2. leden 2007 Málo místa, dobrej (avšak děravej) rozjezd, -jinaq je to good place, hlavně je tam zákaz vjezdu neboť jde o točknu busů Ale když je na štěrku plno ... Citovat
TiborTeam Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 Čuuus ! Škoda, jsem taky nestíhal :-( Jak Rimmer, nákupy a blbnutí kolem svátků :-( Všem HOOODNĚ zdravých kilometrů v roce 2007 !!! Citovat
barenst Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 se divim ze na tak malem miste jste se nepotkali , u nas je asi nejklidnejsi a prazdne (vecer ) parkoviste u ZOO (slezska ostrava) Citovat
Pata Odesláno 3. leden 2007 Odesláno 3. leden 2007 barenst: dik za tip, ted jeste ten snih :myslim:myslim Citovat
lexa Odesláno 5. leden 2007 Odesláno 5. leden 2007 Vždyť na parkovišti u jeremenka je taky prázdno přes týden. proč až k ZOO. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.