Sektor Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Zdrawím lidi z okolí .. hlavně tedy Hlučínska Co takhle se sejít, jaxe nám tady zalední parkoviště na štěrkovně ? Co si matně vzpomínám, kdysi tady nějaký menší srazík byl a byla i vlaječka. Už jsem to s některýma probíral přes ICQ, ale nebylo by od věci to psát na jedno místo. Já mám čas prakticky pořád, co na vy ? Update : Navrhuju sraz 16.12.2006 - snad už bude sníh a zafáráme ;-) [upravil dne 29/11/06 Sektor] [upravil dne 29/11/06 Sektor] [upravil dne 17/12/06 Sektor] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barenst Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 od toho je Olsena , tam je v zime vyziti :-) jen se zeptej doda :-) nepo se podivej na fotky na lvi severu .cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Posted October 30, 2006 Author Share Posted October 30, 2006 Vsak jo ... souhlasim, jaxe znam tak skoncim jako jedinej na strese :D Myslel jsem ale udelat neco tady, s mistnima ... a ne tak ,,velkeho,, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Původně zaslal: Sektor Já mám čas prakticky pořád, co na vy ? to ja prave ne, letos me (snad) cekaji statnice, takze makam do skoly kde muzu, kdyz nemakam do skoly, tak vydelavam ale na nejaky vikend se domluvime 100% Původně zaslal: Sektor skoncim jako jedinej na strese tak to si pis, jak bych to totiz nemel z ceho zaplatit [upravil dne 30/10/06 Pata] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimmer Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 do hlucina budu moct kdykoliv pokud to bude v rozumny cas. Otazka, zda neudelat jen takove 2 hodinove pokecani, ze bysme se pak domluvili atp. Bez snehu to skonci jen u toho pokecu, coz samozrejme nevadi. Je nas tady z Hlucina a okoli dost, pokud by prijel napr. i tibor od opavy, barenst a jini z ostravy, taky se da. Oslesna samozrejme hlavni SM sraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 rimmer: souhlas, zrovna dneska jsem uvazoval, ze zatim vubec neni snih, ale sjet se muzem tak jinak... ktery den v tydnu by vam nejlepe vyhovoval na sraz? resp. hodina? co nedele odpoledne? K veceru uz to nebude ono, brzo se stmiva :papa:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Posted November 28, 2006 Author Share Posted November 28, 2006 Ja jsem ready kdykoliv ... krom doby kdy je skola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimmer Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 zorganizuj to, kdyz si s tim prisel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domikra Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 s tím sněhem to letos není nic moc,leda žebys měl sněžní dělo:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexa Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Dojedu kdykoliv, mám tady číslo na mobil klidně mi zavolejte, domluvíme se mám teď málo času. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.J. Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 ..no jestli budu pojízdný tak bych se mohl na vás přijet podívat.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Původně zaslal: C.J. ..no jestli budu pojízdný tak bych se mohl na vás přijet podívat.. ty nedelas nahodou v alfe? :myslim:myslim:myslim:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.J. Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 ??? jo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Původně zaslal: C.J. ??? jo.. Dneska jsem tam kolem 11hod kupoval notebook, chodil jsi tam a zpatky a ja si nebyl jisty, jestli jsi to ty :myslim:myslim:myslim :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.J. Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 doufám že jsis nekoupil Acera... :bojim To by jsme viděli dřív než na nějakém sjezdu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Původně zaslal: C.J. doufám že jsis nekoupil Acera... :bojim To by jsme viděli dřív než na nějakém sjezdu.. Blaznis? HP nx7400 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.J. Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 uf.. to jsem si oddychl.. se sněhem to vypadá bledě.. ale stejně ještě nemám zimní gumy.. Takže 16-tého ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Posted December 6, 2006 Author Share Posted December 6, 2006 Vypada to tak ... ale chce to sniiih ;-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Původně zaslal: Sektor Vypada to tak ... ale chce to sniiih ;-( Asi jsi cely rok zlobil, tak budem bez snehu Osobne mi to moc nevadi, aspon bude v autobusech teplo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Posted December 6, 2006 Author Share Posted December 6, 2006 Ale prdy ... ja jsem ten nejhodnejsi ****** na svete :D:D:D Delam si prdel Snih ma sve klady i zapory ... ale byt zima 3 tydny v roce, vubec si nestezuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts