Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Sektor

Vypada to tak ... ale chce to sniiih ;-(

ale byt zima 3 tydny v roce, vubec si nestezuju :roker

uz to nehul :D:D:D

Odesláno

Nehulím ... max míchám SHOCK + wodku a to je teprve záhul :D ... samozřejmě NÉ během jízdy :D

Ja radsi zlatou tequilku, pinacoladu nebo proste slivu :D:mrk

Odesláno

Já za volantem taky nikdy nepiju! Raději vystoupím, napiju se a pokračuju v jízdě!!! :P - To byl samozdřejmně VTIP! :papa

Odesláno

až na tu zimu a na to že nebyl sníh to nebylo nejhorší. Do které jste tam ještě mrzly?:papa

Odesláno

tak to jo. Chtěl jsem se ještě zeptat, jestli někdo z vás pojede na ten křivoklát, ale kvůli tomu volantu jsem byl nějakej rozhozenej, že jsem na to zapomněl! :aut

Odesláno
Původně zaslal: Jauda

tak to jo. Chtěl jsem se ještě zeptat, jestli někdo z vás pojede na ten křivoklát, ale kvůli tomu volantu jsem byl nějakej rozhozenej, že jsem na to zapomněl! :aut

Yooo to jeste newim ... ale tak na 70% asi ne-e

Odesláno

Omlouvám se nebyl sníh, já spoustu starostí s chalupou, ještě pořád makám, tak jsem na srazík zapomněl jak na smrt. snad někdy příště.:papa:papa

Odesláno

čaute lidičky, ani jsem netušil, že na Hlučíně je tolik fandu kolem klubu, jinak Sektore ta fotka se mi moc líbí, uložím si jí k sobě. Jak se jmenuje ten program, ve kterém jsi to udělal?:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...