venep Odesláno 29. říjen 2006 Odesláno 29. říjen 2006 vrze mi zadna naprava na p 205 tlmice su nove ako to odstranit? Dik Citovat
Pata Odesláno 29. říjen 2006 Odesláno 29. říjen 2006 Původně zaslal: venep nestaci to len nejako premazat? no po repasi bych to namazal Citovat
BobyD Odesláno 29. říjen 2006 Odesláno 29. říjen 2006 jestli nemas kola do A tak tam prdni maznice namaz a bude klid Citovat
venep Odesláno 29. říjen 2006 Autor Odesláno 29. říjen 2006 kola niesu do A vymenene su tlmice silenbloky ale vrze to ako star kocik:( Citovat
Medvěd Odesláno 29. říjen 2006 Odesláno 29. říjen 2006 Původně zaslal: BobyD jestli nemas kola do A tak tam prdni maznice namaz a bude klid Na nějakej čas, pak se to vrátí a repase stejně přijde (jediný, kdy bych o repasi neuvažoval je situace, kdy cena repase pčevýší cenu auta - pak prostě jezdi až dokud nedojedeš) Citovat
MPavel Odesláno 30. říjen 2006 Odesláno 30. říjen 2006 Mě taky vrzala zadní náprava... Zjišťoval jsem co to je a pak jsem zjistlil, že vrzaly lanka od ruční brzdy, která jsou připnuta k nápravě. Promazal a je klid.... Nevím jak je to u 205, ale můžeš to zkusit... PS: Co obnáší repas zadní nápravy? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.