lampa Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 kolega ma auto, ve kterem je problem s rj abs, je pry nutna vymena(nova 40k), z technika v peugeotu vymamil cislo z katalogu, ale to je mi na vrakovisti na nic na vrakovisti potrebuji vedet co je to za typ (ate?, bosh) a nejake cislo, muzete mi prosim rict kde tu jednotku najdu a jak se na ni dostat abych mohl precist ty pozadovane udaje ? Podle katalogu by se melo jednat o Peugeot 307 , ridici jednotka ABS - Brake Hyd Block cislo 4541A9 diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hnusoba Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Podla objednacieho cisla je to system Bosch a v katalogu to je napisane ako \"ESP Bosch 7 5\". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobosb Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 ja mam taku na predaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts