zoby Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 nevíte náhodou někdo jaký je průměr výfukového potrubí na 405 1,9 TD? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Nejsem si stopro jistej, ale myslím, že jsem někde četl 65mm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Co vím,tak největší průměr je 60mm. Ale nevím kolik má TD těch 60mm ma mi16 a T16. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Původně zaslal: Dundee Nejsem si stopro jistej, ale myslím, že jsem někde četl 65mm. Dane, to má střed u kol, ne? Ale potrubí u TD nevim ... ale já těch 60 asi mít budu (baj oko ... fgakt nevim a ani mě to nějak nezajímá Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Omlouvám se za mystifikaci. Teď jsem ležel pod autem a v přední části, kde má TD 66kW první tlumič (někdy označovaný jako dieselový katalyzátor), jsem naměřil 55mm. V zadní části před nápravou jsem se dostal i na hodnotu 52mm, páč jsou tam ty trubky nějaký pomuchlaný... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vix Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 No, já mám v autě lešenářskou trubku - a má zhruba stejnej průměr, jako ta roura. Až půjdeš okolo lešení, tak si to změř Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: Dundee Nejsem si stopro jistej, ale myslím, že jsem někde četl 65mm. Dane, to má střed u kol, ne? Ale potrubí u TD nevim ... ale já těch 60 asi mít budu (baj oko ... fgakt nevim a ani mě to nějak nezajímá pokud mě pamět neklame tak u tvého zvučného výfuku jsem si dovolil použít trubku prům.52mm a sílu stěny 1,5mm originál je prum.45mm pro neturbodiesela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoby Posted October 26, 2006 Author Share Posted October 26, 2006 Původně zaslal: Dundee Omlouvám se za mystifikaci. Teď jsem ležel pod autem a v přední části, kde má TD 66kW první tlumič (někdy označovaný jako dieselový katalyzátor), jsem naměřil 55mm. V zadní části před nápravou jsem se dostal i na hodnotu 52mm, páč jsou tam ty trubky nějaký pomuchlaný... to je zajímavé, že tam máš nějaký první tlumič. 405 ze které jsem bral motor nic takového neměla. jinak jsem ten průměr odhadoval na 60 mm. no asi vlezu pod auto ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Já první tlumič nemám (68kw), ale u 66kW by měl být ten dieselový kat (nebo filtr), i když každý ho asi při první výměně výfuku vyhazuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Původně zaslal: mk405 pokud mě pamět neklame tak u tvého zvučného výfuku jsem si dovolil použít trubku prům.52mm a sílu stěny 1,5mm originál je prum.45mm pro neturbodiesela Vidíš to Marťas ... víš o mém výfuku víc jak já ... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts