Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak já se taky teda hlásim :) Na hrad nevim jestli vyrazim, nějak mě to tam netáhne, ale na sraz přijedu určitě :)

Takže kujon+1, jestli sem dobře pochopil váš přihlašovací systém :D

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Tak já se taky teda hlásim :) Na hrad nevim jestli vyrazim, nějak mě to tam netáhne, ale na sraz přijedu určitě :)

Takže kujon+1, jestli sem dobře pochopil váš přihlašovací systém :D

ne, ne, zde je přihlášení pouze na hrad Lipnice, na sraz se přihlašuje zde ;) :

Odesláno

:xvul S POLITOVÁNÍM MUSÍM OZNÁMIT, ŽE LIPNICE JE S DEFINITIVNÍ PLATNOSTÍ UZAVŘENA ANI PŘÍSLIB ZPROPITNÉHO JSEM NEOBLOMIL KASTELÁNA, ABY PŘERUŠIL DOVOLENOU A DOJEL NÁM TO TAM UKÁZAT. TÍMTO SE OMLOUVÁM ZA SVOJE MIZERNÉ DIPLOMATICKÉ SCHOPNOSTI. POKUSÍM SE O NÁHRADNÍ PROGRAM, ALE TEN UVEŘEJNÍM ZÍTRA PO DŽBÁNĚ. :xvul

[upravil dne 1/11/06 Autoškolič Dodo]

Odesláno

co se da delat, treba se to povede priste....tak doufam, ze nahradni program bude taky zajimavy-nesecvicite treba nejaky krasny tanecni vystup?:D:D

Odesláno

nektere historicke budovy maji i garaz :)

ale mam pocit, ze do ni zateka a profukuje, nehlede na to ze je pravdepodobne momentalne bez vrat a o kvalite stropu a strechy mam sve pochybnosti... tusim, ze si pamatuji vyrok znameho statika \"ono to jeste nespadlo? divne.....\"

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

nektere historicke budovy maji i garaz :)

ale mam pocit, ze do ni zateka a profukuje, nehlede na to ze je pravdepodobne momentalne bez vrat a o kvalite stropu a strechy mam sve pochybnosti... tusim, ze si pamatuji vyrok znameho statika \"ono to jeste nespadlo? divne.....\"

to bych si tedy asi dovolila nazvat nevyhovujicimi podminkami....nebo mas s touto garazi nejake plany?

statik to je skoro jako statistik a tem nemuze clovek verit ani slovo....:D(doufam ze tu nikdy zadnej neni)

Odesláno

v okoli Pribyslavi lze navstivit jeste zriceniny hradu Ronov, zizkovu mohylu (vez z kameni nastavenou tam kde skonal...). pri nekterych prilezitostech je pristupne i podzemi mesta a vez kostela... v lete bych pak doporucil pochod pesky korytem doubravy na choteborsku...

2aka: stodolu nemame. to by se na namesti nehodilo. proto je tam garaz. to je takovy to, co se tam normalne odkladaji auta. mam pocit, ze momentalne v ni ale planujeme malovat a tak ji pripravujeme....

Odesláno

mila_s: se prijed podivat :) zrovna tamni hasicske muzeum je celkem zname... maji tam par kousku techniky, nejake modely, ukazky jak co funguje, a tak. vcetne demonstrace haseni ohne na nejakem modelu :D. prohlidka je tusim tak na hodku... necekejte zadne zazraky, ale jako zpestreni srazu by to bylo pouzitelne. ja uz tam teda deset let nebyl...

2aka: prihodna otazka... ano, zatim jsem ji tam videl. coz neni zas takove prekvapeni, vzhledem k tomu ze se sklada z opernych zdi domu a kamenne podlahy... no dobra, podlaha prijde taky trosku oprasit...

Odesláno

vvitty: takze je to jen prostor mezi dvema barakama, na kterym mozna nekdy bylo neco jako zastreseni? a podlaha byla jeste pred par lety udupana hlina, ale zaslapali ste tam naky sutry?:D

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

mila_s: se prijed podivat :) zrovna tamni hasicske muzeum je celkem zname... maji tam par kousku techniky, nejake modely, ukazky jak co funguje, a tak. vcetne demonstrace haseni ohne na nejakem modelu :D. prohlidka je tusim tak na hodku... necekejte zadne zazraky, ale jako zpestreni srazu by to bylo pouzitelne. ja uz tam teda deset let nebyl...

No, já jsem si dělal tak trochu lekraci z té \"výsatvy\", ale jinak koukám, že jsme skoro krajani, já pocházím z Jihlavy a v HB jsem chodil na průmku, takže v okolí HB to znám, jezdili jsme tam na bramborové brigády, no a v Přibyslavi občas přistanu s ULL.:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...