kujon106 Odesláno 29. říjen 2006 Odesláno 29. říjen 2006 Tak já se taky teda hlásim Na hrad nevim jestli vyrazim, nějak mě to tam netáhne, ale na sraz přijedu určitě Takže kujon+1, jestli sem dobře pochopil váš přihlašovací systém Citovat
mk405 Odesláno 29. říjen 2006 Odesláno 29. říjen 2006 Původně zaslal: kujon106 Tak já se taky teda hlásim Na hrad nevim jestli vyrazim, nějak mě to tam netáhne, ale na sraz přijedu určitě Takže kujon+1, jestli sem dobře pochopil váš přihlašovací systém ne, ne, zde je přihlášení pouze na hrad Lipnice, na sraz se přihlašuje zde : Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 1. listopad 2006 Autor Odesláno 1. listopad 2006 S POLITOVÁNÍM MUSÍM OZNÁMIT, ŽE LIPNICE JE S DEFINITIVNÍ PLATNOSTÍ UZAVŘENA ANI PŘÍSLIB ZPROPITNÉHO JSEM NEOBLOMIL KASTELÁNA, ABY PŘERUŠIL DOVOLENOU A DOJEL NÁM TO TAM UKÁZAT. TÍMTO SE OMLOUVÁM ZA SVOJE MIZERNÉ DIPLOMATICKÉ SCHOPNOSTI. POKUSÍM SE O NÁHRADNÍ PROGRAM, ALE TEN UVEŘEJNÍM ZÍTRA PO DŽBÁNĚ. [upravil dne 1/11/06 Autoškolič Dodo] Citovat
aka Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 co se da delat, treba se to povede priste....tak doufam, ze nahradni program bude taky zajimavy-nesecvicite treba nejaky krasny tanecni vystup?:D Citovat
Vvitty Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 http://www.pribyslav.cz/hasici/MUZEUMZAMEK.HTM nechavam na zvazeni... ja uz tamni expozice znam, protoze na namesti mame barak po babicce... a kdybyste touzili opravdu videt nejakou tu historickou zriceninu, pujcim si od brachy klice... Citovat
aka Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 jestli tam maj peugeot hasicsky auto, maj body plus:) jinak proc ne, mohlo by to byt pekne btw: neni u historicke budovy garaz? Citovat
Béďa Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 Původně zaslal: aka btw: neni u historicke budovy garaz? historicke budovy preci nemaji garaz ale stodolu Citovat
Vvitty Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 nektere historicke budovy maji i garaz ale mam pocit, ze do ni zateka a profukuje, nehlede na to ze je pravdepodobne momentalne bez vrat a o kvalite stropu a strechy mam sve pochybnosti... tusim, ze si pamatuji vyrok znameho statika \"ono to jeste nespadlo? divne.....\" Citovat
aka Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 ve stodole se ale chovaj kotata a ne peugeotatka. ta by byla ve stodole ponekud nepatricna... Citovat
aka Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 Původně zaslal: Vvitty nektere historicke budovy maji i garaz ale mam pocit, ze do ni zateka a profukuje, nehlede na to ze je pravdepodobne momentalne bez vrat a o kvalite stropu a strechy mam sve pochybnosti... tusim, ze si pamatuji vyrok znameho statika \"ono to jeste nespadlo? divne.....\" to bych si tedy asi dovolila nazvat nevyhovujicimi podminkami....nebo mas s touto garazi nejake plany? statik to je skoro jako statistik a tem nemuze clovek verit ani slovo....(doufam ze tu nikdy zadnej neni) Citovat
Vvitty Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 v okoli Pribyslavi lze navstivit jeste zriceniny hradu Ronov, zizkovu mohylu (vez z kameni nastavenou tam kde skonal...). pri nekterych prilezitostech je pristupne i podzemi mesta a vez kostela... v lete bych pak doporucil pochod pesky korytem doubravy na choteborsku... 2aka: stodolu nemame. to by se na namesti nehodilo. proto je tam garaz. to je takovy to, co se tam normalne odkladaji auta. mam pocit, ze momentalne v ni ale planujeme malovat a tak ji pripravujeme.... Citovat
aka Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 mohylu uz sem videla.....ale pokud bude v nedeli leto, muzem klidne pochodovat:D pripravujete na malovani? a jeste porad tam je?:D:D Citovat
Mila_S Odesláno 2. listopad 2006 Odesláno 2. listopad 2006 Původně zaslal: Vvitty http://www.pribyslav.cz/hasici/MUZEUMZAMEK.HTM nechavam na zvazeni... ja uz tamni expozice znam, protoze na namesti mame barak po babicce... a kdybyste touzili opravdu videt nejakou tu historickou zriceninu, pujcim si od brachy klice... Taková \"REGIONÁLNÍ VÝSATVA PŘIBYSLAVSKO\" to je něco. :D:D Copak se tam asi výsatvuje? Citovat
Vvitty Odesláno 2. listopad 2006 Odesláno 2. listopad 2006 mila_s: se prijed podivat zrovna tamni hasicske muzeum je celkem zname... maji tam par kousku techniky, nejake modely, ukazky jak co funguje, a tak. vcetne demonstrace haseni ohne na nejakem modelu . prohlidka je tusim tak na hodku... necekejte zadne zazraky, ale jako zpestreni srazu by to bylo pouzitelne. ja uz tam teda deset let nebyl... 2aka: prihodna otazka... ano, zatim jsem ji tam videl. coz neni zas takove prekvapeni, vzhledem k tomu ze se sklada z opernych zdi domu a kamenne podlahy... no dobra, podlaha prijde taky trosku oprasit... Citovat
aka Odesláno 2. listopad 2006 Odesláno 2. listopad 2006 vvitty: takze je to jen prostor mezi dvema barakama, na kterym mozna nekdy bylo neco jako zastreseni? a podlaha byla jeste pred par lety udupana hlina, ale zaslapali ste tam naky sutry? Citovat
Mila_S Odesláno 2. listopad 2006 Odesláno 2. listopad 2006 Původně zaslal: Vvitty mila_s: se prijed podivat zrovna tamni hasicske muzeum je celkem zname... maji tam par kousku techniky, nejake modely, ukazky jak co funguje, a tak. vcetne demonstrace haseni ohne na nejakem modelu . prohlidka je tusim tak na hodku... necekejte zadne zazraky, ale jako zpestreni srazu by to bylo pouzitelne. ja uz tam teda deset let nebyl... No, já jsem si dělal tak trochu lekraci z té \"výsatvy\", ale jinak koukám, že jsme skoro krajani, já pocházím z Jihlavy a v HB jsem chodil na průmku, takže v okolí HB to znám, jezdili jsme tam na bramborové brigády, no a v Přibyslavi občas přistanu s ULL. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.