Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

klima

Recommended Posts

Odesláno

zdravím mám prosbu chtěl bych vyměnit manual klimu za automatickou panel mám může mi někdo napsat co budu ještě potřebovat dik

Odesláno

Někde se to tady psalo... a myslím, že to není jen o tom panelu... Budeš potřebovat ještě nějaká čidla na měření teploty.... viz tady je o tom něco málo napsáno:

Odesláno

budes potrebovat rozebrat a vyndat z auta celou palubku, aby ses dostal k rozvodum vzduchu, tam budes muset namontovat nekolik cidel + moturky na ovladani klapek privodu tepleho/studeneho vzduchu. pak predelat kompletne elekticky svazky palubky a castecne i v motoru, proste a jednoduse, vyprdni se na to, za tu praci to nestoji

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

budes potrebovat rozebrat a vyndat z auta celou palubku, aby ses dostal k rozvodum vzduchu, tam budes muset namontovat nekolik cidel + moturky na ovladani klapek privodu tepleho/studeneho vzduchu. pak predelat kompletne elekticky svazky palubky a castecne i v motoru, proste a jednoduse, vyprdni se na to, za tu praci to nestoji

... a ktomu ještě vyměnit BSíčko, protože je jiné na automatickou a jiné obvody na manuální klimu.... Jak říká Ferry je na to na hlavu amyslím , že to není pohodovka ani do 20ceti tisíc.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...