Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: pilot

Prosím o radu, jak se dostat k žárovkám u osvětlení pozn. značky. Peg. - 406. Díky.

Jen vyloupni sklíčko ze světýlka z levé nebo pravé strany malým šroubovákem a pak žárovku vytáhni, je tam bezpaticová W5W, já si teda pomáhal šroubovákem, opatrně jsem žárovku podebral aby se uvolnila a pak už šla ven.

[upravil dne 17/10/06 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Prosím o radu, jak se dostat k žárovkám u osvětlení pozn. značky. Peg. - 406. Díky.

Jen vyloupni sklíčko ze světýlka z levé nebo pravé strany malým šroubovákem a pak žárovku vytáhni, je tam bezpaticová W5W, já si teda pomáhal šroubovákem, opatrně jsem žárovku podebral aby se uvolnila a pak už šla ven.

...no to jsi mu moc nepomohl... \"Jen vyloupni sklíčko ze světýlka z levé nebo pravé strany malým šroubovákem \" je hezký ale jak.. Obyčejně by člověka napadlo krytku zmáčknout ale v tomhle příp. musíš zabrat do kulatých dírek směrem od sklíčka a poté potáhnout ven... Měnil jsem to na dvou a pozor bývají tak sklíčka vyhřátá a křehká ..... takže opatrně.....:roker

Odesláno
Původně zaslal: Tuldous

...no to jsi mu moc nepomohl... \"Jen vyloupni sklíčko ze světýlka z levé nebo pravé strany malým šroubovákem \" je hezký ale jak.. Obyčejně by člověka napadlo krytku zmáčknout ale v tomhle příp. musíš zabrat do kulatých dírek směrem od sklíčka a poté potáhnout ven... Měnil jsem to na dvou a pozor bývají tak sklíčka vyhřátá a křehká ..... takže opatrně.....:roker

To je sice hezký jak jsi to napsal, ale žádný dírky tam nejsou, alespoň ne u sedana, a autor příspěvku neuvedl jaká 406tka že to je. Tak moje rada je v pořádku, a pokud má Break nějaky dirky tak je i tvoje rada dobrá, tak sis ten úvod mohl odpustit;)
Odesláno

Nic proti, ale mam tam stejna svetla jako Radek - a tak jak to popsal je to v poradku a nevidim duvod, proc by to nemelo nekomu pomoci?? Pokud to podle to nekdo nezvladne, doporucuji mu zajet do Peugeot.cz - tak si za to uctuji neco kolem 90,- osm za zarovku a zbytek za praci :D Myslim, ze to dotycneho rychle vyleci a nauci se praskle zarovky menit sam :D

Odesláno

Původně zaslal: Tuldous

To je sice hezký jak jsi to napsal, ale žádný dírky tam nejsou, alespoň ne u sedana, a autor příspěvku neuvedl jaká 406tka že to je. Tak moje rada je v pořádku, a pokud má Break nějaky dirky tak je i tvoje rada dobrá, tak sis ten úvod mohl odpustit;)

waw.... tak to se omlouvám, myslel jsem se si že je to všechno stejný. Alespoň tu máme teď dva rozdílné typy a návody k nim..... Ještě mě tak napadlo.... Nemáte starší model?

No že by byl rozdíl jen v modelech.... Je to divné, že by i světýlko resp. jeho krytka byla jiná..... :)

[upravil dne 20.10.06 Tuldous]

Odesláno

Někdo by řek, jak je jednoduché vyloupnout sklíčko. Na straně druhé, je dobré že se podělíte se svýma zkušenostma z oprav vozů. Za to Vám všem zde děkuji!!! A dodaná fotka, ta mluví za vše, že jste tu ochotní pomoci. Nu smůla je, že jsem informace jak na to hledal pro svého kámoše, který má P- 406, dlouhou. A to bylo vše, co jsem o autíčku věděl. A pokud to nepůjde variantou \"A\", zajisté to půjde variantou \"B\". Tuldous to snad nemyslel až tak nadřazeně. Díky. Rallyfands Tonda.

Odesláno

Alespoň tu máme teď dva rozdílné typy a návody k nim..... Ještě mě tak napadlo.... Nemáte starší model?

No že by byl rozdíl jen v modelech.... Je to divné, že by i světýlko resp. jeho krytka byla jiná..... :)

JJ, je to model 1997 čili starý, to jen pro pořádek. By mě nenapadlo že i světlo spz prošlo inovací:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...