Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

chci se zeptat,dneska jsem uklizel prach a jen tak me napadlo jestli by moje auticka dnes nemeli nejakou vetsi hodnotu!!mam hlavne matchboxy z roku 90,85,80,73,71 vse v perfektnim stavu az na nektere kousky!!

Odesláno

bohuzel krabicky nejsou,nektery jsou v super stavu,nektery bohuzel poskrabany!mam jak maly tak i ty vetsi co delali,jeste celokovovy,a nejen matchbox,taky Gorgi a Majjorette a jeste jiny znacky,ale ted si nevybavim jaky!!!vice jak 20 let stary hotwheelsy sem ted jeste vystrachal!!vse je po mym otcoj!mohl bych si vypujcit fotak a hodit nejaka fota???

Odesláno

tak dnes vyfotim a dam to sem,ale nechci to sem dat,jako to davas ty!neda mi nekdo navod jak celou slozku pichnout na net a sem jen hodit link!!!

Odesláno

Moc hezké modely je vidět že to umíš, a tak nějak jsi mne vrátil do mladších let kdy jsem páchal podobné věci . ale v té době jsem jen občas narazil na nějaký ten Revell, a byl jsem za něj hodně rád, no je jiná doba ,a tak pokud můžu, mám dotaz odkud bereš stavebnice a materiál, ne že bych ti chtěl konkurovat, to bych se neodvážil ale chci zkusit jestli se mi náhodou už neklepou prsty.

:( Dík

A kdyby jsi věděl něco o modelu tohohle tak bych byl rád.

http://www.ukazto.com/?img=Mustang17-2b01.jpg

Vím že to není klubové ale je to auto na kterém já osobně ulítávám od klukovských let (samozdřejmě na tom starším modelu) ale v současné době když už volím spíš pohodlí ( proto taky jezdím 106 :D ) bych klidně bral i ten nový.

ještě jednou dík :papa

[upravil dne 12/4/07 žažo]

post-0-14109595522201_thumb.jpg

Odesláno

to Pata

Moc se omlouvám za toho smajlíka moc je nepoužívám a nevěděl jsem že se chová zrovna takto až teď jsem si toho všiml.

ještě jednou se omlouvám . :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...