Dundee Odesláno 21. listopad 2006 Odesláno 21. listopad 2006 Původně zaslal: Oliver Riedel Ta 120 je super,už jí mám taky objednanou,tady krámě to bylo během dvou dnů pryč.Vidim,že Marlin modelům rozumí,proto by mohl poradit,kde sehnat klasickou 405,zatím sem ji všude viděl ve zkrácené sportovní verzi. Klasickou 405 u nás neseženeš, taky jsem to zkoušel všude možně (přímo u Peugeota taky) Možná by se dala sehnat ve Francii, ale tam nepojedu a francouzsky taky neumim... Jinak Marline, pokud to neni tajný, na kolik tě ty modely vyšly? Máš jich podle fotek docela hromadu [upravil dne 21/11/2006 Dundee] Citovat
Driver Odesláno 21. listopad 2006 Odesláno 21. listopad 2006 Já bych řekl, že v tom máš už pěknejch pár peněz co Jednou jsem se bavil s modelářem, který má doma na modely vyhrazenou celou jednu místnost a ten říkal, že toho má nasbíráno za cca 500 tis. Citovat
Marlin Odesláno 21. listopad 2006 Autor Odesláno 21. listopad 2006 no, modelu zatim moc nemam, asi kolem 50ti.... a prumerna cena jednoho je cca 1500, tak si to muzete spocitat.... pocitam tak ze 60 000 v tom bude urcite... o normalni 405 nevim.. ani netusim, jestli ji nekdo delal, Delala se 605ka, a mam pocit, ze tady na foru dokonce od nekoho kolovaly fotky. Citovat
Marlin Odesláno 15. prosinec 2006 Autor Odesláno 15. prosinec 2006 jen tak... kdyby nekoho zajimalo jak je 18tina velka.... Citovat
Oliver Riedel Odesláno 15. prosinec 2006 Odesláno 15. prosinec 2006 Už sem chtěl říct,kde si sehnal tak hezky zablácenou 106 v měřítku 1:18:o Citovat
Marlin Odesláno 15. prosinec 2006 Autor Odesláno 15. prosinec 2006 fotky toho, co mi jezdi po strese BMW M3 E30 Black (autoArt) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. prosinec 2006 Odesláno 15. prosinec 2006 No prostě Bomba, ostatně jako vždy. Je to supr :super:super Citovat
Blizzard Odesláno 15. prosinec 2006 Odesláno 15. prosinec 2006 vypada opravdove:super ... teda az na ty giganticky otisky prstu :D:roker Citovat
Marlin Odesláno 15. prosinec 2006 Autor Odesláno 15. prosinec 2006 ty kapilarni linie na tom me neskutecne serou.... njn, kdyz si z te strechy samovolne sjizdi a ja ho musim chytat..... Citovat
Driver Odesláno 15. prosinec 2006 Odesláno 15. prosinec 2006 Jojo moc hezký, na některých fotkách to vypadá jako \"živý\" Jinak tu Š120 od Abrexu už mám taky a překvapilo mě jak je celkem detailně provedená. Od ježíška dostanu ještě Octavii od Abrexu tak už se těším... Citovat
Oliver Riedel Odesláno 15. prosinec 2006 Odesláno 15. prosinec 2006 Já si ji byl dneska koupit,objednávka totiž byla zrušena,takže se musel počkat,až ji zase přivezou sem k nám.Nakonec sem ji sehanl za 239,- kč. Citovat
Marlin Odesláno 24. prosinec 2006 Autor Odesláno 24. prosinec 2006 tak u me taky radil jezucha.... BMW Z3 coupe 2.8 Red (UT models) musim rict ze ma naprosto super lakovani... ta barva se mi libi vic nez modra na Z3 MCoupe BMW M3 Cabrio E36 Techno violet (UT models) prvni M3 E36 a nejlepsi nakonec.... BMW 2002 Ti Orange (AA Milenium) moje laska Citovat
Béďa Odesláno 24. prosinec 2006 Odesláno 24. prosinec 2006 asi jsi byl vazne hodnej.. moc pekny kousci:potlesk Citovat
lexa Odesláno 24. prosinec 2006 Odesláno 24. prosinec 2006 Tu M3 cabrio už mám od Maista cca 10let možná víc a má vystřelovací oblouky za zadníma sedačkama a fungují! Teď jsem se díval není to M3 ale 325i. [upravil dne 26/12/06 lexa] Citovat
Oliver Riedel Odesláno 25. prosinec 2006 Odesláno 25. prosinec 2006 Krasavci,zvlášť ten žlutý kousek. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. prosinec 2006 Odesláno 25. prosinec 2006 Super Baworáčci, moc pěkný. To si musel být hooodně hodný když ti takhle ježíšek naježil:D Citovat
Marlin Odesláno 26. prosinec 2006 Autor Odesláno 26. prosinec 2006 Recenze na BMW 2002 Ti Exterier Oranžový lak je nanesen velice pekně. Jedno z nejlepších lakování co jsem viděl. Nejedná se o metalízu, coz je samozřejmé, vzhledem k roku výroby originálu. Na modelu je spousta chromovaných detailů, který jsou ztvárněny velice věrně. Chrom je nanesen na plastových dílech, ale vypadá skutečně. Velice dobře vypadají chromované nárazníky, zrcátka a kliky. Chromovaná lišta kolem celého auta také potěší. Co se týká zpracování, tak je na vynikající úrovni. Chromové signatury vozu jsou zpracovány velice dobre, stejně jako pečlivost věnovaná detailům, viz lišta podél celého auta. Slicování je prefektni, a kapitola samou o sobě jsou světla. Ty vypadají opravdu skutečně. Jak jsem řekl je zde věnována velká péče detailům, je to dobre vidět na mrížce na kapotě, která je průchozi a na viditelném vyhřívání zadního okna. Nějaké výtky by byli. A to ke stazeným oknům ve dvěřím a diskům kol, které svým designem vypadají opravdově, ale je vidět že jsou z plastu. Podovzek Jak lze čekat je podvozek zpracován opravdu reálně. Vše je vidět a vše je na svém místě. Takze si můžeme prohlédnout nápravyí, stějně tak i motor a převodovku. Ale mrzí mě, že má model nefunkční odpružení, kola nedrží, když jsou vytočený a plastové výfukové potrubí, kde jen pouze koncovka je plechová (kdyby ten plat, z kterho je výfuk nebyl tak do očí. Motor Cose týká motoru, tak tady už výrobce trošku pokulhává. Sic je motor vytvořen věrně, ale jedná se pouze o dva plastové odlitky, který jsou od sebe barevně odlišené. Horní černý úplast, znázorňuje sání a kabely vedoucí k motoru, spodní stříbrný pak blok motoru. Ale těší nápis BMW na bloku motoru, stejně tak i štítky s technickými údaji. Kabely ke svíčkám jsou opravdové kabely, stejně tak i jiná barva sahary a víčka chladiče. Interiér Jak je u AA zvykem, podlaha je čalouněna jemným koberečkem. Sedačky jsou z tvrdého plastu, stejně tak jako palubní deska. Na ní je stříbřenkou nanesen pruh, který má znazořnovat hliníkový (?) pruh. Výpně dveří jsou vemi reálné. Tomu dopomáhají chropmované lišsty a kličkiy na stahování oken. volen je ztvárněn věrně, stejně tak jako radio a budíky. Bohužel, kufr není čalouněn Celkově se jedná o opravdu vydařený model od AA. Ale to se dá v této cenové relaci očekávat. Sice nejaké chybyčky by se našli, ale nastěstí ne mnoho. Hodnocení 8/10 Citovat
lexa Odesláno 26. prosinec 2006 Odesláno 26. prosinec 2006 Pokud se pamatuju, tak čalounění zobrazené na foto je tak jak bylo, jen na podlaze na podbězích koberec nebyl ani u dalšího model E28. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.