Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

janča205 : no nevím přece jen Zastávka je trošku pro pražáka z ruky....

Pe.Tr : no 2007 to teda rozhodně není ale na svůj věk ještě docela ujde..... :aut :aut

Odesláno

Chtěl bych se zeptat Radka Hurvajze, Kde si přišel kté samolepce na kufrovym výku na levé straně? Peugeot club? Měl bych docela zájem. Mám taky takovou barvu jako ty, a moc se mi líbí. Mám teda "jen " 306ku

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Náš miláček 306ka, 1.6ka r.v.98:super

Odesláno

Jinak ,já budu leštit taky.Sehnal sem si tu zázračnou leštěnku TURTLE WAX PTFE.Nebylo to nic levnýho, ale mám ji/s poštovnym 700kč/Když bude hezky ,tak o výkendu.A když to dobře dopadne a povede se mi to vyfotit,tak dám ňákou fotku do placu

---------------------------------------------------------------------------------------------------------Náš miláček 306ka, 1.6ka r.v.98:super:papa

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Sehnal sem si tu zázračnou leštěnku TURTLE WAX PTFE.Nebylo to nic levnýho, ale mám ji/s poštovnym 700kč/

:o:o:o

Včera jsem na ní koukal v Tescu a stála 229,-Kč (tušim 500ml lahev)...

Odesláno

no já mám 1 litr., a nechal sem si ji poslat z jednoho obchodu PPL kou,takže se trochu prodražila. Ale ne snad tak o moc.Hlavně aby posloužila tak jak ukazujou chlapy na obrázkách tady na foru

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

306ka 1.6ka miláček

Odesláno

no já mám 1 litr., a nechal sem si ji poslat z jednoho obchodu PPL kou,takže se trochu prodražila. Ale ne snad tak o moc.Hlavně aby posloužila tak jak ukazujou chlapy na obrázkách tady na foru.Chtěl bych jet na sraz Vysočiny s celou parádou

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

306ka 1.6ka miláček

• O 2 týdny později...
Odesláno

:cool:

Tak miláčkové, včera, než začlo tak strašlivě chc** (jinak to ani říct nejde), jsem samozřejmě Krasavce umyla (leštění nejdřív až bude mít vlastní garáž ;) ).

No, a tak jsem si ho blejskla - foceno pouze mobilem :(

auti4.JPG

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

no já mám 1 litr., a nechal sem si ji poslat z jednoho obchodu PPL kou,takže se trochu prodražila. Ale ne snad tak o moc.Hlavně aby posloužila tak jak ukazujou chlapy na obrázkách tady na foru

306ka 1.6ka miláček

To ti vydrží n jak dlouho. Hlavně dobře umýt a vysušit. Nedělat na sluníčku a teplé karoserii!!!! Pěkně ve stínu :super Ale né pod stromy.

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:cool:

Tak miláčkové, včera, než začlo tak strašlivě chc** (jinak to ani říct nejde), jsem samozřejmě Krasavce umyla (leštění nejdřív až bude mít vlastní garáž ;) ).

No, a tak jsem si ho blejskla - foceno pouze mobilem :(

auti4.JPG

Můžeš prosím tě dát fotky interieru? Mám stejný typ (jsem zvědavý). Dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...