JarinoRS Odesláno 18. říjen 2006 Odesláno 18. říjen 2006 Původně zaslal: tomask co se tyka 307cek a zarovek, tak si jich kupte do zasoby alespon hafo...protoze se meni jak na bezicim pasu.... 65 tisic km a odisla jedna, po 2000 km druha. nemyslim, ze je to hafo Citovat
dufi Odesláno 19. říjen 2006 Odesláno 19. říjen 2006 Já doporučuju žárovky s vyšší svítivostí kupovat na zimu, protože přes léto se hůř chladí a rychleji odchází. Krom toho lze taky koupit (a ty kupuju já) žárovky s UV filtrem - nezežloutne ti ten ochrannej plast světel... Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: HOFA Takže pánové výměna žárovek h7 potkávaček,není vůbec žádná veliká laborace sice kapku stísněné podmínky a práce jednoruč,ale 1 žárovka ca 4 minuty. Jinak připojím ještě jeden poznatek,koupil jsem H7 ZA 120KČ,ale poté jsem viděl někde v obchodě h7 i za 350 kč, v čem jsou ty rozdíly ? Vyšší svítivost, delší výdrž, značka, někdy taky vyšší svítivost na úkor výdrže-Osram silverstar +50% - cca 200 hodin, to uvádí sám výrobce. Nebo se víc pakuje prodejce. Je toho víc no:aut [upravil dne 17/10/06 Radek Hurvajz] Citovat
Bohumil Odesláno 20. říjen 2006 Odesláno 20. říjen 2006 Naps. Dufi : Já doporučuju žárovky s vyšší svítivostí kupovat na zimu, protože přes léto se hůř chladí a rychleji odchází. Tak tohle jsem ještě nikde nečetl.:D:D:D:D:D Citovat
Berilac Odesláno 20. říjen 2006 Odesláno 20. říjen 2006 Mozno je to trochu ale nema niekto skusenosti s angel eyes na Leva 307. Videl som niekolko ponuk vzdy tak okolo 7000 a fakt nad tym rozmyslam. Citovat
Bohumil Odesláno 20. říjen 2006 Odesláno 20. říjen 2006 Nevím, já můžu posoudit jen rozdíl mezi \"obyčejkami\" a tím co tam mám(Narva range power blue). . Citovat
Farkyman Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 Praskajícím žárovkám jsem dal sbohem:P Už půl roku tam mám xenony a zatím žádný sebemenčí problém. A výsledné světlo se prostě nedá srovnávat s klasickou žárovkou!:roll Jinak xenony jsou původem z BMW a díky čiré optice je hrana a kužel dosvitu jen nepatrně rozmazaný.Zástavba trala cca 2hodiny.Záleží samo na ustavení výbojky, nicméně to se tady už mnohokrát řešilo.:papa:papa Citovat
menge Odesláno 25. říjen 2006 Odesláno 25. říjen 2006 a co rikate na tohle http://www.ultimateracing.cz/p_info/3468-h.i.d-prestavbova-sada-h7-6000k-xenon/ az na tu cenu ale jinak by to nebylo spatny. Citovat
Farkyman Odesláno 28. říjen 2006 Odesláno 28. říjen 2006 Původně zaslal: menge a co rikate na tohle http://www.ultimateracing.cz/p_info/3468-h.i.d-prestavbova-sada-h7-6000k-xenon/ az na tu cenu ale jinak by to nebylo spatny. Jo, je to hezký,nový ale drahý. Já sehnal komplet sadu,sice použitou ale funkční za 3t kč. 2x výbojka D2S,2x řídicí jednotka(RJ),2x trafo+kabely. Ten človíček toho měl víc, takže kdyby byl zájem tak NO problem. PS:Mojí vinou odešla jedna RJ a byla grátis vyměněna kus za kus.Fakt super jednání a přístup. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.