Krata Odesláno 7. říjen 2006 Odesláno 7. říjen 2006 Ahoj, mám dva dotazy k anténě u Peugeot 406 rv. 96 1. Dá se anténa odšroubovat (mě se to nějak nedaří), případně jak řešíte mytí v myčce. 2. Nemáte někdo typ na nějakou alternativní anténu, která by tam šla bez problémů hodit místo originálu, nejlépe zatahovací, případně odšroubovávací... Moc díky! Krata [upravil dne 7.10.06 Krata] [upravil dne 7.10.06 Krata] Citovat
Tornado Odesláno 7. říjen 2006 Odesláno 7. říjen 2006 Original antena je taky sroubovaci. Ten prut se da odsroubovat. Ja ji ale v mycce nesdelavam, jen ji sklopim a bez problemu. Citovat
Krata Odesláno 7. říjen 2006 Autor Odesláno 7. říjen 2006 Ok, díky, no mě se právě při tom povolování povolil celý ten kloub a ta anténa trošku víc plandá... proto jsem psal, jestli to vůbec jde, případně spíš, jestli existuje nějaká kompatibilní anténa, třeba kratší za rozumnou cenu... Díky! [upravil dne 7.10.06 Krata] Citovat
Tornado Odesláno 7. říjen 2006 Odesláno 7. říjen 2006 Pokud bys chtel antenu menit, tak zkus funkci Hledani a vyhledej si to tady na foru. Uz se to tu resilo. Ja osobne mam s neorigo antenama spatny zkusenosti. V zime mi origo antenu ulomili a tak jsem provizorne koupil jinou v obchode a mel jsem desny problemy se signalem. Tak jsem koupil origo antenu na vrakaci za 150kc a signal je super a ja spokojenej! Citovat
Krata Odesláno 7. říjen 2006 Autor Odesláno 7. říjen 2006 Na foru jsem uz hledal a nenasel... chtel bych to proste jenom prehodit, aby se nemuseli tahat kabely a tak... proste jen tu gumu na strechu a prut... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. říjen 2006 Odesláno 7. říjen 2006 Původně zaslal: Krata Ok, díky, no mě se právě při tom povolování povolil celý ten kloub a ta anténa trošku víc plandá... proto jsem psal, jestli to vůbec jde, případně spíš, jestli existuje nějaká kompatibilní anténa, třeba kratší za rozumnou cenu... Díky! Já ji měl trošku zaoxidovanou v tom šroubu na prutu, musel jsem ji vzít kleštěma přes hadr a pak povolila, ted tam mám hliníkovou z tuning prodejny, akorát jsem se k ní vyrobil dlouhý nerezový prut, protože s tím krátkým byl příjem na ho... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. říjen 2006 Odesláno 7. říjen 2006 Původně zaslal: Krata Na foru jsem uz hledal a nenasel... chtel bych to proste jenom prehodit, aby se nemuseli tahat kabely a tak... proste jen tu gumu na strechu a prut... Tam pujde jakákoliv střešní anténa kterou koupíš třeba v supermarketu nebo u pumpy, ale doporučoval bych nějakou specialku kde ti poraděj Citovat
Tornado Odesláno 7. říjen 2006 Odesláno 7. říjen 2006 Tak jak vymenit antenu najdes treba tady: [upravil dne 7.10.2006 Tornado] Citovat
marcofan Odesláno 22. říjen 2006 Odesláno 22. říjen 2006 Původně zaslal: Krata Ahoj, mám dva dotazy k anténě u Peugeot 406 rv. 96 1. Dá se anténa odšroubovat (mě se to nějak nedaří), případně jak řešíte mytí v myčce. 2. Nemáte někdo typ na nějakou alternativní anténu, která by tam šla bez problémů hodit místo originálu, nejlépe zatahovací, případně odšroubovávací... Moc díky! Krata [upravil dne 7.10.06 Krata] [upravil dne 7.10.06 Krata] Citovat
marcofan Odesláno 22. říjen 2006 Odesláno 22. říjen 2006 Ja som tam dal zo stareho renaultu, tuším to bola 19-tka, je to ta ista. aj dĺžka je rovnaka. na vrakovisku za 50,- Citovat
MJSytic Odesláno 22. říjen 2006 Odesláno 22. říjen 2006 Přesně tak. Sehnal jsem taky na vrakáči jen ten plastovej držáček+šroubovací prut a byla jak nová. Sundali mi jí z nějakýho staršího citrónu... Dostal jsem jí jako bonus k mechanismu šíbru:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.