Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, neviem ci sa tu uz niekto niecim takym zaoberal, chcel by som vediet vase skusenosti s nameranim zrychlenia z 0-100km/h. dnes poobede sme sa s svagrom nudili, tak sme si povedali, ze odskusame 206 v zrychleni. bol som vsak prekvapeny, pretoze sme na rovnej ceste namerali najlepsi cas 15sek., pricom v technickych parametroch je nejakych 12,5. sedeli sme vzdy dvaja a bez zbytocnej zataze. viem ze nase meranie nemoe byt uplne presne, ale takyto rozdiel 2,5 sek. som az necakal. vymenili sme sa traja soferi a najlepsi cas, aky sa podaril bolo prave tych 15sek. ako je to mozne? resp. ako sa vlastne take rychlenie da zmerat a je ten \"tabulkovy\" udaj mozny aj v reali, ci len ja mam pomale auto?:-) joj, zabudol som, mam 1.4 55kW.

Odesláno

hm... ten čas, čo uvádzaš je dosť veľký vzhľadom na uvádzaných 12,5 sek. ..... je pravda, že som ešte toto neskúšal, zajtra otestujem aj ja... mám 206 1.4 HDi, som tiež veľmi zvedavý... :-)

• O 2 týdny později...
Odesláno

no... uz sa to zlepsilo a nejakych 13,3:-) bolo to v technike jazdy, stalo ma to kopu benzinu a casu a nakoniec som zistil ze udaj ako zrychlenie z 0-100 je v praxi uplne relativna vec a v podstate skoro nepodstatna:-) no co no...

• O 4 týdny později...
Odesláno

Z nuly na sto je v praxi nepoužívané věc.

Důležitější je třeba z 60ti na 120 - při předjíždění (to je tak akorát se zařazenou 3kou a nohou na podlaze). Zkusím změřit na rovné silnici

• O 2 týdny později...
  • O 6 měsíců později...
Odesláno

xjames, no to mas trochu velky cas, ja som skusal a meral kamos, po asi 8 meraniach to bolo v rozsahu od 6,2 sekundy po 7,0 s z 0-100 . zalezi ako sa podari na jednicke rozbehnut, lebo plyn iba hrabe na mieste

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...