Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čau lidi,tak už jsem si myslel,že chladicí problémy mám za sebou...Omyl,včera a dnes jsem měl problém nastartovat teplý motor,dáno dokonce s oblakem bílého dýmu...Modří už vědí:DOdpoledne jsem dolil skoro litr vody a jentaktak natočil,když jsem dojel domu tak jsem vyndal svíčky a pod jednou mám vodu:mad:Šlak by mě trefil,proto se ptám nezná někdo nějakého slušného a relativně levného lékaře???:( Zatím vím o jednom,se srovnáním palice a značk.těsněním 5-6.000,- Infarkt na cestě...:o Tak nevím,není to pech? Dík za odpovědi

Odesláno

Roman: v Praze? Zkus www.krokous.cz - ale tipuju, že o moc levněji to s tím srovnáním hlavy nikde nepořídíš.

Už víš, co v tom odešlo? Pokud ta hlava chrupla, bude to klidně i za víc...

Nech na to někoho kouknout, a pokud by to bylo moc špatné, můžem zkusit někde vymyslet jiný motor...

Tak jedna malá, nebo spíš velká změna:

Valda Vašenda, můj známý velmi dobrý mechanik dříve pracující u krokouše, otevírá od září 2003 svůj vlastní servis.

Najdete jej na

http://www.autovasenda.cz

Doporučuji, z vlastní zkušenosti, opravdu umí.

[Editován dne 8/11/03 oddie]

Odesláno

Tak jsem rozhodil sítě a večer to potupně táhnu na laně ke známýmu:D,tam to kluci rozhoděj a budem vidět.Jen doufám,že to bude jen těsnění (250 000 je holt 250 000).Ale hlavně tento člověk chce podstatně méně peněz za práci:).Tak uvidíme...

Odesláno

Kde chodíte na ty ceny????? Na Moravě kompletně udělaná hlava /vyčištěná, ventily udělané, snížená/ vyjde tak na litr. a udělat těsnění na SRI , které stojí 600,není takový problém, tipoval bych to na další litr.Aspoň já bych za to vzal.

Odesláno

Tak jsem pažouta včera odtáhl,dneska to kluci rozhoděj a uvidíme co dál.Kdyz už se to bude dělat,tak udělám i rozvodák,ten už má asi taky sví...Jinak s těma cenama je to těžký,jeden má servis tak je drahej,a druhej dělá pro známý se synem v garáži a je levnej (a hlavně je to bývalý kolega:))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...