Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak bily si zamlouvam urcite, dneska jsem sundal ze zadniho okna Remuse... tak bych tam mohl dat neco jineho.

Kurte, ja mam pocit ze jo.... mesic na to jsem zboril auto...no, a pak se odmlcel.

[upravil dne 2/10/06 Marlin]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Neone - aktivní, ale mládě

(to my, co máme už fousy, my víme)

NJN :( ... ále ... taky třeba budu mít jednou vousy :mrk a budu vědět :D

Odesláno

Vidím to ještě hůře než před pár dny. Jedině že by se stal zázrak a já fakt mohl.

Ale je už to asi taková má tradice, že ve čtvrtky toho mám moc a tyto minisrazy vynechávám... :nevim

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Původně zaslal: Neon

NJN :( ... ále ... taky třeba budu mít jednou vousy :mrk a budu vědět :D

Heč heč já taky vííím :mrk:P

Copak, už máš taky vousy? Všechny tři? :D;)

Odesláno
Původně zaslal: lukash

ehm, neco mi do toho vlezlo, tedy tento ctvrtek bude prazsky sraz opet bez me 307. neplacte :D

:( :( Škoda,tak snad příště... :( :(

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

to budete prekvapeni, az uvidite, jak ja jsem zarostly :D:D:D

Řekl bych, že by nás raději překvapilo, kdybys už dostal aspoň trochu rozum, tak zkus zapracovat spíš na tom, než na vousech...

Odesláno

že bych se taky zjevil aspon se kouknout na ty neonový budiku a pochlubit se jak slušej hollyho koleška na mym autiku:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Capy

že bych se taky zjevil aspon se kouknout na ty neonový budiku a pochlubit se jak slušej hollyho koleška na mym autiku:mrk

JJ koukej dorazit ;) ;)

Odesláno

Určitě se oukaž ... každopádně s budíkama je to bída ...:nevim Nebyl čas, pak nálada a pak bylo hezky a pak nebyl čas, pak nálada a pak důležitější věci a takhle bych mophl s výmluvama pokračovat ... ale kroužky mám nalepený na tom tvym plátku :mrk:nevim

btw.: nejel´s náhodou v neděli kolem šestý hostivicema po karlovarce:myslim

Odesláno

Náhodou jel.tys mě snad poznal:o

a vemeš je sebou ty budíky že bych kouk jak vypadaj;)

Původně zaslal: Neon

Určitě se oukaž ... každopádně s budíkama je to bída ...:nevim Nebyl čas, pak nálada a pak bylo hezky a pak nebyl čas, pak nálada a pak důležitější věci a takhle bych mophl s výmluvama pokračovat ... ale kroužky mám nalepený na tom tvym plátku :mrk:nevim

btw.: nejel´s náhodou v neděli kolem šestý hostivicema po karlovarce:myslim

[upravil dne 3/10/06 Capy]

Odesláno

capy: JJ, já jsem všímavej - ty sis mě ani nemohl všimnout - jakou rychlostí jsem tě předjel :D --- ba ne - kecám - já jel opačnou stranou a sleduji dění v protisměru a viděl jsem tam bílou 405 v kombajnu s hezkejma kolama a jinym přednim nárazníkem ... tak jsem bliknul, ale ty´s hleděl na druhou stranu ...

ad. budíky:

Jinak nevim, jestli před tim pojedu k rodičům, asi ne (mám to u nich) ale každopádně v listopadu by to mělo bejt už komplet ready ... tak dorazíš i v listopadu, ne? ... :roker

ad. já:

doufám, že zvládnu dorazit, protože na mě zaútočila nějaká mrcha bacilovská - ale aslespoň na otočku to snad zvládnu :papa

Odesláno

Já nedorazím :(, bo mám zrovna odpolední do 22 a potom se nepotáhnu přes celou Prahu... Snad listopad.

Neone, z těch budíků si nic nedělej, mě se doteď nepodařilo nastříkat auto...:D:(

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...