MPavel Odesláno 3. říjen 2006 Autor Odesláno 3. říjen 2006 Já bych ho i vyčistil, ale nevím kde přesně je a nevím jak ho vyndat a vyčistit a upřímně se i toho bojím abych něco nepodělal.... Nechtěl by mi někdo s tím pomoci, kdo bydlí v Praze nebo v okolí....? Citovat
Honzin Odesláno 4. říjen 2006 Odesláno 4. říjen 2006 Tak já jsem vyzkoušel FEDOR auto na ty vstřiky - celkem jsou pohodoví, za 100 Kč/kus mi je odzkoušeli a mám je v pořádku, pokud by byly zanesené, za 500 Kč čistí. Takže proč mi auto za mrazu blbe startuje jsem stejně nezjistil, ale za to vím, že vstřiky OK - toto zjištění 400Kč. Citovat
Guest MilaS Odesláno 4. říjen 2006 Odesláno 4. říjen 2006 Já mám stejný problém - kolísají mi otáčky, občas to chcípne (zpravidla studený motor), často svítí kontrolka diagnostiky. U Domanského na diagnostice na nic nepřišli, jen mi tvrdili, že tam jde bohatá směs, ale nikdo neví proč. Váha vzduchu je občas zanesená sazemi - úplný kožich. Mám vyměněný krokáč - tím to není, nový snímač absolutního tlaku vzduchu na váze - tím to taky není, lambda sondou to taky není, takže už rok s tím jezdím, jediný co se zlepšilo, že si na to začínám zvykat. Jo a svíčkama to taky nebylo, koupil jsem tam neznačkový a dělalo to, u Domanskýho mi tam dali drahý originály a je to úplně stejný. Citovat
MPavel Odesláno 4. říjen 2006 Autor Odesláno 4. říjen 2006 Fedor mam poměrně z ruky a cestu do Prostějova nema. Chjo.... Citovat
Kecca Odesláno 4. říjen 2006 Odesláno 4. říjen 2006 Tak ten problém mám taky,mně na diagnostice zjistili chybu v senzoru detonací,ale na motoru jsem ho nenašel.V manuálu přesné umístění není a u Domanského mi taky nepomohli:nevim nemohl by mi někdo poslat fotku kde ho najdu? je to motor xu5 1,6 Citovat
MPavel Odesláno 5. říjen 2006 Autor Odesláno 5. říjen 2006 Původně zaslal: Kecca Tak ten problém mám taky,mně na diagnostice zjistili chybu v senzoru detonací,ale na motoru jsem ho nenašel.V manuálu přesné umístění není a u Domanského mi taky nepomohli:nevim nemohl by mi někdo poslat fotku kde ho najdu? je to motor xu5 1,6 To mi nedává smysl. Když vědí že to je senzor detonací jak je možné, že ho v autorizovaném servisu nevyměnili? PS. nevím kde bys ho mohl hledat. Zkus nahoře vyhledávání. Citovat
BOSSCZ Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 To slyším prvně tento název, je to také u 306ky? Citovat
MPavel Odesláno 5. říjen 2006 Autor Odesláno 5. říjen 2006 Dneska zkusím vyčistit ten krokovací motorek. Doufám, že nic nepodělám.... Citovat
Honzin Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Nebojse, fakt to není problém. Já vždy dodržuju dvě zásady: mít dost času, ať to dělám v klidu a důsledně a hlavně si dávat pozor, ať cokoli nespadne do motoru (šroubek, klíč a tak), protože to tě může na dlouhé chvíle zabavit a dost nasra....:roker Citovat
Kecca Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Já ten senzor neměnil,ale podle manuálu to má mít dva dráty??? Chtěl sem si ho vyměnit sam-musím šetřit Citovat
Kecca Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Jo,super!Už vim jak vypada-dik,ale jak hledám,tak hledám,pořád ho nemůžu najít na motoru:grr Nemohl byste mi někdo poslat fotku mista,kde je zapíchlí Citovat
MPavel Odesláno 6. říjen 2006 Autor Odesláno 6. říjen 2006 Tak jsem včera vyčistil krokový motorek. Musím uznat, že na tom opravdu nic není, ale bohužel žádná změna k lepšímu. Pořád to kolísá. Ale ten motorek se mi moc nelíbil. S tím pístkem šlo doceal lehce hýbat. Šlo s ním pohybovat do stran, měl výkyv asi 1mm a šlo s ním trošku i pootáčet. Řekl bych, že by ten pístek neměl mít žádnou vůli? Jak by to mělo být správně? Další věc. Nad škrtící klapkou je nějaké čidlo. Bylo pěkně zablencané od oleje, ale nepodařilo se mi ho úplně vyčistit. Co je to za čidlo? Teploty vzduchu? Možná by stálo za to ho vyměnit.... Citovat
Ferry Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 Původně zaslal: MPavel Tak jsem včera vyčistil krokový motorek. Musím uznat, že na tom opravdu nic není, ale bohužel žádná změna k lepšímu. Pořád to kolísá. Ale ten motorek se mi moc nelíbil. S tím pístkem šlo doceal lehce hýbat. Šlo s ním pohybovat do stran, měl výkyv asi 1mm a šlo s ním trošku i pootáčet. Řekl bych, že by ten pístek neměl mít žádnou vůli? Jak by to mělo být správně? Další věc. Nad škrtící klapkou je nějaké čidlo. Bylo pěkně zablencané od oleje, ale nepodařilo se mi ho úplně vyčistit. Co je to za čidlo? Teploty vzduchu? Možná by stálo za to ho vyměnit.... tu vuli na pistku mam taky a nijak se to negativne na volnobehu neprojevuje, momentalne po vycisteni mi drzi motor krasne 850 otacek na oboji palivo, jak benzin tak plyn, i kdyz se prepne temer studenej z benzinu na plyn ( pred vycistenim vzdycky chipnul ). Patrne tedy u tebe nebude problem krokovy motor Na volnobehu se taky docela dost podili stav a tesnost vyfukoveho potrubi, zvlast pak spoje mezi katem a strednim dilem, to jsem si taky overil po zavareni praskle trubky katalyzatoru. Jinak to cidlo pred klapkou na obrazku nize vlevo dole to cervene, je cidlo teploty nasavaneho vzduchu Citovat
MPavel Odesláno 6. říjen 2006 Autor Odesláno 6. říjen 2006 Je to s prominutím v hajzlu a začíná mě to už i docela štvát.... Na výfuk nemam možnost se podívat, protože si nemam jak zvednout auto.... Ale nezdá se mi, že by výfuk někde profukoval dle zvuku.... Taky jsem zde četl, že by mohlo být špatné těsnění pod hlavou, ale předpokládám, že by mi to zase začalo žrát olej což nežere... Aspoň to... Když to tedy celý shrnu. Krokovým motorkem to tedy nebude, škrtící klapka je naprosto v pořádku, pokud by bylo špatné nějaké čidlo, předpokládám, že řidící jednotka je natolik chytrá, že by to nahlásila - diagnostika žádné chyby nenašla. Auto táhne výborně, lineárně se zvyšujícími otáčkami, necuká. Takže víc a víc docházím k tomu, že jsou v hajzlu vstřiky. Přesvědčuje mě taky to, že když stojím, volnoběžné otáčky pedlují kolem 850 a míň, když přidám trošku plynu, motor se lehounce zaklepe když točí mezi 850 a 1000 ot. Když je motor studený, klepe se pořád až do menšího zahřátí. Viděl jsem tady taky něco o volnoběžným vstřiku. Co to je, kde to najdu, dá se to taky přeměřit? A aby toho nebylo málo. Všimnul jsem si, že mi někudy utíká kapalina z chladiče. Všiml jsem si toho když jsem s tím včera stál v garáži a kape to odněkaď z levé zadní části motoru na tyč řízení a rameno. Nevím jestli je to přímo z motoru. Není tam vidět... Co to zase je? A ještě jedna třešnička na dortu. Když jsem ráno odjížděl, nastartuji, rozsvítím světla, ty jen problikly a přestaly svítit. Svítily jen obrysovky a dálkový. Zvedl jsem kapotu, zakvrdlal s drátama a nic. Nasranej jsem třískl kapotou a rozsvítilo se pravé světlo, levé prostě nechce svítit. Musím se ještě podívat zda nepraskla žárovka... Kurva to auto si ze mě dělá prdel! PS: Omlouvám se, že se tady tak vypovídávám, ale začínám z toho být na prášky. Citovat
Honzin Odesláno 9. říjen 2006 Odesláno 9. říjen 2006 Vítej do klubu! Mě to dnes ráno tak nasr..., že kdybych mohl, nechal bych to v kovošrotu a odešel pěšky - první nižší teploty (u nás cca 3 st.) a vůbec mi ve studeném motoru nedrží volnoběh, musím tak pět krát startovat, pak se to jaksi chytne, musím nechat na volnoběh zahřát, jinak to po přidání plynu zase zdechne. Byl jsem už snad všude a všichni tvrdí, že auto je naprosto v pořádku, prostě jen za studena a mrazu nestaruje. Spoléhal jsem na ty vstřiky, ale snad prý taky dobré - ale spolehni se na to. Jedno máme společné - zoufalost. K tomu chladiči - mě to taky trochu utíkalo jak je vývod hadice, pomohlo mi přidat nějaký prášek k tomu určený (název neznám, ale standardně se to prodává) a úplně se únik zastavil. S těma čidlama a diagnostikou - nespoléhal bych na to, že se to projeví, kór u starých motorů ne. Ty světla - tak to je fakt super. Citovat
MPavel Odesláno 9. říjen 2006 Autor Odesláno 9. říjen 2006 Původně zaslal: Honzin Vítej do klubu! Mě to dnes ráno tak nasr..., že kdybych mohl, nechal bych to v kovošrotu a odešel pěšky - první nižší teploty (u nás cca 3 st.) a vůbec mi ve studeném motoru nedrží volnoběh, musím tak pět krát startovat, pak se to jaksi chytne, musím nechat na volnoběh zahřát, jinak to po přidání plynu zase zdechne. Byl jsem už snad všude a všichni tvrdí, že auto je naprosto v pořádku, prostě jen za studena a mrazu nestaruje. Spoléhal jsem na ty vstřiky, ale snad prý taky dobré - ale spolehni se na to. Jedno máme společné - zoufalost. K tomu chladiči - mě to taky trochu utíkalo jak je vývod hadice, pomohlo mi přidat nějaký prášek k tomu určený (název neznám, ale standardně se to prodává) a úplně se únik zastavil. S těma čidlama a diagnostikou - nespoléhal bych na to, že se to projeví, kór u starých motorů ne. Ty světla - tak to je fakt super. Mě to taky za studena první rozjezd chcípalo. V servisu vyměnili nějaké teplotní čidlo řídící jednotky a je pokoj. Aspoň to. Zkus to taky. Je to otázka pár stovek. S tím chladičem. Mam pocit, že to teče z nové vodní pumpy kterou měnili před měsícem včetně rozvodů takže to budu reklamovat... Já si myslím, že ani u těch nových motorů to nebude nejžhavější. Táta měl služební octávky, za studena škubala, neměla víkon a odborníci v servisu nic nezjistili... Auto dle nich OK Jo světla byly skvělý. Vyndal jsem z levého žárovičku no a samo že byla rupla. Když sem dojel do bauhausu rupla i pravá. To je prča. Jak je možný, že mi obě ruply takhle rychle po sobě? Koupil jsem nové a je klid. Jsem zvědav na jak dlouho.... U těch vstřiků jsem se rozhodl, že je nechám vyčistit ultrazvukem... Citovat
MPavel Odesláno 9. říjen 2006 Autor Odesláno 9. říjen 2006 Co je zač to modré a červené čidlo? Citovat
Honzin Odesláno 9. říjen 2006 Odesláno 9. říjen 2006 Kluci dík, to čidlo určitě zkusím, ale nevím - měl jsem to u Peugeotu a tvrdili mi, že čidla jsou OK, ale věřte jim... - kdoví co vše odzkoušeli. S těma žárovkama - je dost běžný, že ti rupnou dvě hned po sobě (asi je ta zbylá přetížená), dost často rupne hned druhá i po výměně první - já jsem vyměnil obě a je pokoj. Citovat
Ferry Odesláno 9. říjen 2006 Odesláno 9. říjen 2006 Původně zaslal: MPavel Co je zač to modré a červené čidlo? modre je cidlo teploty pro ukazatel teploty na plubni desce a to hnede je cidlo teploty pro ridici jednotku klimatizace. zelene je pak jak uz bylo zmineno cidlo teploty pro ridici jednotku motoru Jinak k tem zarovkam, me praskly Osram CoolBlue po rocnim provozu presne ve stejny okamzik, pri stani v kolone, zrovna jsem koukal na muj odraz na viku kufru predemnou stojiciho auta, kdyz v ten okamzik zhasly obe zarovky tlumenych svetel a kdyz jsem se na ne pak podival byly obe dve praskly Citovat
MPavel Odesláno 9. říjen 2006 Autor Odesláno 9. říjen 2006 He já jsem zrovna koupil OSRAM, ale ty nejobyč.... Tak jsem zvědav za rok... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.