Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

porovnajte malý obrázok vs velký či to mám dať takto alebo bez tých predných fakt neviem takto to tiež vypadá dobre ale trošku sa toho bojím jak to bude v skutočnosti :myslim tak poradte pleas:aut

Odesláno

Kdo se bojí, nesmí do lesa. Koukal jsem na to a tvůj návrh se zdá býti dobrý. Tu mřížku bych nedělal celou, ale jen přední horizontální hrany.:myslim

Odesláno

Vyjádření za estéty :cool:

- Chromová mřížka naprosto super!

- Boční lišty dobré, ale ta černá je kontrastnější. Dal bych je do barvy asi jen pokud bych chtěl na dveře lepit nějaký reklamní polep, tak aby ta černá lišta nerušila grafiku. Jinak bych je nechal asi jak jsou.

- Přední lišty (nárazník) se mi moc nelíbí sám o sobě. Je tedy pravda, že pokud je v barvě vozu, není tak nápadný a neruší tam. Pokud je černá mřížka, tak to není tak vidět, ale mám strach, že pokud bude auto modré, mřížka chromová, tak ty černé \"bradavice\" vylezou ještě víc než teď.

:papa

• O 3 týdny později...
Odesláno

he lišty mám na aute a všetci sa len otáčajú je to fakt cooool dokonca lepšie než som myslel, teraz vždy keď otvorím garáž mám lepšiu náladu ešte zohnať kolesá z 307 cc a budem mať najkrajšiu 307 na slovensku :aut:D:aut:D:aut:D:aut:D

Odesláno

nejak neni čas na foto tak len jednu z predu šak z ostatných strán to poznáte aje to bohužial len foto z mobilu takže žiadna krásna foto ale ...

post-0-14109594991691_thumb.jpg

Odesláno

zajimalo by me - docela dost po tom co jsem si svou sikovnosti odrel listu o zed - jak ti to slo vyndat ??????????????????????????? - ja kdyz se to snazil vyndat tak je to tak nacvakly ze by se ty packy radi ulomili :(

Odesláno

he použil som hrubú silu :D ktoré kenkrétne checeš vytiahnuť lebo dá sa tomu aj pomocť ja som si ich dával všetky sám dole a ani jednu som nezlomil ;)

Odesláno

fu nemal som ja týto problém žiadny skús poriadne nahmatať aby si to neťahal resp. netlačil na zlý smer ono to vizerá že to máš tlčit ale musíš tlačiť hore :D

Odesláno

no to by som rád ale asi to min rok nebude možne, teraz mám školu síce cez týždeň mám 2 dni volno ale neni sú teraz žiadne také brigády aby som mohol na ne zarobiť takže budem museť čakať až do leta resp. po lete:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...