p406b Odesláno 31. květen 2007 Odesláno 31. květen 2007 jelikoz jsem shanel 2 a koupil 2,2hdi tak vlastne uz vykon zvedlej mam ,ale zajimalo by me jak zvednou tlaky v turbu a vstriku. poctivej upravce to musi ukazat je to prece vase auti,tak doufam, ze se nekdo pochlubi. ps: mam jen Chips tun. nejradeji od Bohemia s prichuti slaniny Citovat
Alek Odesláno 1. červen 2007 Odesláno 1. červen 2007 Původně zaslal: kajvet Původně zaslal: Alek Kladno (Středočeský kraj) 4 800 Kč, prověřeno!!! nějaký kontakt či odkaz či název firmy dáš? www.e-chiptuning.cz Citovat
kajvet Odesláno 1. červen 2007 Odesláno 1. červen 2007 Původně zaslal: Alek Původně zaslal: kajvet Původně zaslal: Alek Kladno (Středočeský kraj) 4 800 Kč, prověřeno!!! nějaký kontakt či odkaz či název firmy dáš? www.e-chiptuning.cz Koukal jsem tam na ceník a Peugeot 406 2,0HDi je za 5.800 bez DPH:nevim Citovat
TOTIK Odesláno 1. červen 2007 Odesláno 1. červen 2007 ma zmysel chip-nut aj motor ktory sa blizi k 170 tis km? neodrovna ho?A co zivotnost? Citovat
Zipík Odesláno 1. červen 2007 Odesláno 1. červen 2007 Moje auto mělo přes 230 tis. a jezdilo jak blázen;)Nikdo ti ale nezaručí co to udělá.Záleží i kdo ti ten chip udělá Zároveň ti to nezaručí i u motoru s 30tis.U mě se dělal kolem 150tis.Už jsem to koupil s chipem a jediné co mi vadilo,že to docela kouřilo:(.Teď už můžu jen vzpomínat na pěkné posvezeníčko:( Citovat
Alek Odesláno 1. červen 2007 Odesláno 1. červen 2007 Původně zaslal: kajvet Původně zaslal: Alek Původně zaslal: kajvet Původně zaslal: Alek Kladno (Středočeský kraj) 4 800 Kč, prověřeno!!! nějaký kontakt či odkaz či název firmy dáš? www.e-chiptuning.cz Koukal jsem tam na ceník a Peugeot 406 2,0HDi je za 5.800 bez DPH:nevim Jo aha, no jo vlastně, on mi nabízel cenu jako kámošovi, tak to se omlouvám! Ale jsou tam poctiví... Citovat
Alek Odesláno 1. červen 2007 Odesláno 1. červen 2007 Původně zaslal: kajvet Původně zaslal: Alek Původně zaslal: kajvet Původně zaslal: Alek Kladno (Středočeský kraj) 4 800 Kč, prověřeno!!! nějaký kontakt či odkaz či název firmy dáš? www.e-chiptuning.cz Koukal jsem tam na ceník a Peugeot 406 2,0HDi je za 5.800 bez DPH:nevim Jo aha, on mi vlastěn nabízel 4 800 jako kámšovi, tak to se omlouvám! Ale jsou tam poctiví... Citovat
kajvet Odesláno 1. červen 2007 Odesláno 1. červen 2007 Původně zaslal: TOTIK ma zmysel chip-nut aj motor ktory sa blizi k 170 tis km? neodrovna ho?A co zivotnost? Takové otázky si kladu taky, asi to nechám být...ono 110 koní není málo a předjíždět se s tím dá bez problémů... At radši v klidu autí vydrží než ho vyměním za jiného lva Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 11. červen 2007 Odesláno 11. červen 2007 No, do chipu bych šel ale s jiným vozem, třebas s cupé :-) Osobně mám LPG, takže chipnutí nelze, resp. chipnu přímo na jednotce Magic při diagnostice. prý se tak dá dosáhnout 120 % výkonu benzínu , odzkouším a po měření na brzdě řeknu... Citovat
vinco321bi Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Nazdar chlapy nechcem zakladat nove vlakno tak to napisem sem.pred 2rokmy mi robili cip vsetko v poriadku auto islo omnoho lepsie ale pred tyzdnom mi v origo servise menili spojku a od tej doby auto nejde nema taku akceleraciu.napada ma ci nahodou pri vymene spojky nedoslo k vymazaniu cipu z pocitaca,lebo mechanik mal odpojenu baterku celu noc.Mohlo sa stat ze sa cip zmazal z pameti? Citovat
Burisek Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 jj jak doporučuje buml tak i já,plně doporučuji Deu Benešov.... klucí jsou machři..... mimo to,i kamarádovy dělali chip na jeho C5 k jeho plné spokojenosti,na 2.0 HDi.... Citovat
vojti26 Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 jsem z kladna tak me to nadchlo a ted koukam ze peugeoty delaji jen v rope....Jenze mam benzinak...nemate nekdo zkusenosti s benzinem?nejlepe 1,8 16v?libi se mi jak na tech strankach maji mofely,srovnani a cenik..neco podobnyho pro benzin,nejni? Citovat
Zipík Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: vinco321bi Nazdar chlapy nechcem zakladat nove vlakno tak to napisem sem.pred 2rokmy mi robili cip vsetko v poriadku auto islo omnoho lepsie ale pred tyzdnom mi v origo servise menili spojku a od tej doby auto nejde nema taku akceleraciu.napada ma ci nahodou pri vymene spojky nedoslo k vymazaniu cipu z pocitaca,lebo mechanik mal odpojenu baterku celu noc.Mohlo sa stat ze sa cip zmazal z pameti? Já měl auto měsíc v servisu s odpojenou baterkou a vše v pohodě....Spíš bych s dokladem zajel k firmě, co Ti to dělali a zeptal se přímo tam, popřípadě nechal znovu nahrát;) Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 dea benesov mi dnes nabidla chip, zvyseni o 11 PS a chteji za to 5000, to je cenovka dost vysoka na ty kone :-( Citovat
Guest minimaxa Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Scratchi, možnosti navýšení výkonu nejsou dány cenou, ale možnostmi tvého vozu. u obyč atmosféry to prostě jen chipem o víc nejde a práce je na tom stejná jako u HDi, takže za 5000,- je to slušný Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa Scratchi, možnosti navýšení výkonu nejsou dány cenou, ale možnostmi tvého vozu. u obyč atmosféry to prostě jen chipem o víc nejde a práce je na tom stejná jako u HDi, takže za 5000,- je to slušný jojo, neboj, nehanim. Vim, ze z toho vic nevykousnou, ale pro me je to v tuto chvili zbytecne, 11 koni je malo za ty opravdu slusne penize :-), bitpower za to chce desitku :-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.