Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jelikoz jsem shanel 2 a koupil 2,2hdi tak vlastne uz vykon zvedlej mam :D ,ale zajimalo by me jak zvednou tlaky v turbu a vstriku. poctivej upravce to musi ukazat je to prece vase auti,tak doufam, ze se nekdo pochlubi. :o

ps: mam jen Chips tun. nejradeji od Bohemia s prichuti slaniny :aut

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

Původně zaslal: Alek

Kladno (Středočeský kraj) 4 800 Kč, prověřeno!!!:potlesk

nějaký kontakt či odkaz či název firmy dáš?

www.e-chiptuning.cz

Odesláno

www.e-chiptuning.cz

Koukal jsem tam na ceník a Peugeot 406 2,0HDi je za 5.800 bez DPH:nevim

Odesláno

Moje auto mělo přes 230 tis. a jezdilo jak blázen;)Nikdo ti ale nezaručí co to udělá.Záleží i kdo ti ten chip udělá:nevim Zároveň ti to nezaručí i u motoru s 30tis.U mě se dělal kolem 150tis.Už jsem to koupil s chipem a jediné co mi vadilo,že to docela kouřilo:(.Teď už můžu jen vzpomínat na pěkné posvezeníčko:(

Odesláno

www.e-chiptuning.cz

Jo aha, no jo vlastně, on mi nabízel cenu jako kámošovi, tak to se omlouvám!:) Ale jsou tam poctiví...

Odesláno

www.e-chiptuning.cz

Jo aha, on mi vlastěn nabízel 4 800 jako kámšovi, tak to se omlouvám!:) Ale jsou tam poctiví...:papa

Odesláno
Původně zaslal: TOTIK

ma zmysel chip-nut aj motor ktory sa blizi k 170 tis km? neodrovna ho?A co zivotnost?

Takové otázky si kladu taky, asi to nechám být...ono 110 koní není málo a předjíždět se s tím dá bez problémů... At radši v klidu autí vydrží než ho vyměním za jiného lva

• O 2 týdny později...
Odesláno

No, do chipu bych šel ale s jiným vozem, třebas s cupé :-)

Osobně mám LPG, takže chipnutí nelze, resp. chipnu přímo na jednotce Magic při diagnostice. prý se tak dá dosáhnout 120 % výkonu benzínu :D, odzkouším a po měření na brzdě řeknu...

• O 1 rok později...
Odesláno

Nazdar chlapy nechcem zakladat nove vlakno tak to napisem sem.pred 2rokmy mi robili cip vsetko v poriadku auto islo omnoho lepsie ale pred tyzdnom mi v origo servise menili spojku a od tej doby auto nejde nema taku akceleraciu.napada ma ci nahodou pri vymene spojky nedoslo k vymazaniu cipu z pocitaca,lebo mechanik mal odpojenu baterku celu noc.Mohlo sa stat ze sa cip zmazal z pameti?

Odesláno

jj jak doporučuje buml tak i já,plně doporučuji Deu Benešov.... klucí jsou machři.....

mimo to,i kamarádovy dělali chip na jeho C5 k jeho plné spokojenosti,na 2.0 HDi....

Odesláno

jsem z kladna tak me to nadchlo a ted koukam ze peugeoty delaji jen v rope....Jenze mam benzinak...nemate nekdo zkusenosti s benzinem?nejlepe 1,8 16v?libi se mi jak na tech strankach maji mofely,srovnani a cenik..neco podobnyho pro benzin,nejni?:(:roll

Odesláno
Původně zaslal: vinco321bi

Nazdar chlapy nechcem zakladat nove vlakno tak to napisem sem.pred 2rokmy mi robili cip vsetko v poriadku auto islo omnoho lepsie ale pred tyzdnom mi v origo servise menili spojku a od tej doby auto nejde nema taku akceleraciu.napada ma ci nahodou pri vymene spojky nedoslo k vymazaniu cipu z pocitaca,lebo mechanik mal odpojenu baterku celu noc.Mohlo sa stat ze sa cip zmazal z pameti?

Já měl auto měsíc v servisu s odpojenou baterkou a vše v pohodě....Spíš bych s dokladem zajel k firmě, co Ti to dělali a zeptal se přímo tam, popřípadě nechal znovu nahrát;)

Guest Scratch
Odesláno

dea benesov mi dnes nabidla chip, zvyseni o 11 PS a chteji za to 5000, to je cenovka dost vysoka na ty kone :-(

Guest minimaxa
Odesláno

Scratchi, možnosti navýšení výkonu nejsou dány cenou, ale možnostmi tvého vozu. u obyč atmosféry to prostě jen chipem o víc nejde a práce je na tom stejná jako u HDi, takže za 5000,- je to slušný :mrk

Guest Scratch
Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Scratchi, možnosti navýšení výkonu nejsou dány cenou, ale možnostmi tvého vozu. u obyč atmosféry to prostě jen chipem o víc nejde a práce je na tom stejná jako u HDi, takže za 5000,- je to slušný :mrk

jojo, neboj, nehanim. Vim, ze z toho vic nevykousnou, ale pro me je to v tuto chvili zbytecne, 11 koni je malo za ty opravdu slusne penize :-), bitpower za to chce desitku :-(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...