John Odesláno 5. září 2006 Odesláno 5. září 2006 Původně zaslal: Peta Jak vy dokazete kazde vlakno prekroutit... To jsi si na tohle ještě nezvykl??? :xvul Bohous205GTI: koupat a nebo topit?? :P Citovat
Vertex Odesláno 5. září 2006 Odesláno 5. září 2006 Jelikož mi teče z nosu jak ženichovi z v...su, tak se rozhodně čvachtat do rybníka nepůjdu. To si raději hodím pětku do sprch Citovat
Kurt Odesláno 5. září 2006 Odesláno 5. září 2006 Původně zaslal: Peta Jak vy dokazete kazde vlakno prekroutit... My? A kdo tady pořád maluje nějaký obrázky a píše do nich \"buňka č.1\", \"buňka č.2\", atd.? A to nemluvím o tom, že si je ještě vybarvuje! Já se tady jednou zmíním o buňkách a hned jsem ten špatnej! Citovat
aka Odesláno 5. září 2006 Odesláno 5. září 2006 co se prekroutilo? vzdyt se porad bavime o pocasi ne?:D Citovat
Péťa Odesláno 8. září 2006 Autor Odesláno 8. září 2006 Všimněte si na obrázku, že nám tady v noci zapršelo (docela silně) a hlavně - má být pěkně. Tak jsem zvědavý, meteorologové hlásí vodu Citovat
aka Odesláno 8. září 2006 Odesláno 8. září 2006 koukej s tim neco udelat, zazen ty mraky, privolej slunicko a vuuubec!:D:D Citovat
Péťa Odesláno 8. září 2006 Autor Odesláno 8. září 2006 Ono to zase tak hrozny neni. Umel bych vyfotit i ciste modrou oblohu. Rano o pul osme dokonce svitilo slunicko. Citovat
Péťa Odesláno 8. září 2006 Autor Odesláno 8. září 2006 Jeste koukam na ten prvni obrazek z meteostanice. On se tady na foru asi uklada do cache, tak je potreba mackat F5, aby se zaktualizoval. Nebo se podivat na http://pocasi.rouskovi.com/ Citovat
Neon Odesláno 8. září 2006 Odesláno 8. září 2006 No, jak tak na to koukám, tak venkovní teplota není momentálně nic moc, to budu radši trávit volný čas v serverovně ... tam je líp :-) Ale to se vyvrbí - to je jasný ... Citovat
John Odesláno 8. září 2006 Odesláno 8. září 2006 To teda jo chceme sluníčko a teplo.... mi z Praheeee máme rádi teploučko :aut Citovat
raspa Odesláno 8. září 2006 Odesláno 8. září 2006 ták na srazu už je zábava v plném proudu a já tvrdnu doma - z toho plyne ponaučení : nelez v*le na strom když se pod tebou lámou větve - jinak přeji pěknou zábavu , skvělý počasý a chutné utopence - PS: pšt chutnají i kočkám Citovat
Péťa Odesláno 9. září 2006 Autor Odesláno 9. září 2006 Původně zaslal: raspa ták na srazu už je zábava v plném proudu a já tvrdnu doma - z toho plyne ponaučení : nelez v*le na strom když se pod tebou lámou větve - jinak přeji pěknou zábavu , skvělý počasý a chutné utopence - PS: pšt chutnají i kočkám Zábava opravdu byla v plném proudu, poslední odcházeli spát z restaurace v 03:45 Nemám zatím přesná čísla, ale je zde asi tak 54 automobilů a těsně pod sto účastníků (z toho přesně 91 platících ) Citovat
raspa Odesláno 9. září 2006 Odesláno 9. září 2006 pěknej srazík 91 lidí , 54 aut - a asi hezká přehlídka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.