Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: TiborTeam

Prej cajti rozdávají nějaké kazety :o

Hm, ale já mám rádio na CD-čka. :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Videokazety. Jel jsem do Hradce a zpet, celou cestu predpisove a nic jsem nedostal...

Tak to jsi mě uklidnil - nemám video. :o:D

Odesláno

Kurte, to musis jezdit presne dle predpisu asi....ale oni sou ty poucny kazety fakt super.....to zas urco nekoho inspiruje jet o trosinku rychleji :)))))))

Odesláno
Původně zaslal: VerunkaK

;) někteří řidiči prý po těch videokazetách tak moc toužili, že dokonce hlídky policie vyhledávali a o kazety si přímo říkali... :D :D :D

Nedivím se - bylo to zadarmo. :bojim

Odesláno

Táta ji dneska dostal :aut

Chytli ho na 50, když jel 69 a dostal litr pokuty a řekli mu, že kartu řidiče má prázdnou a pak mu dali tu kazetu a ještě prej nějaký ptákoviny.

Odesláno
:myslim policajti jsou opravdu vidět dnes jsem je viděl dvakrát ale nic jsem nedostal , ani mě nestavěli , popravdě řečeno ještě jsem nikdy neměl to štěstí si s nimi u krajnice popovídat :D že by opravdu štěstí ?? :myslim
Odesláno

jestli je to ta kazeta s Krestou a Landou,tak kdo ji ještě neviděl o nic nepřišel.Takovou hovadinu jsem už dlouho neviděl.Holce to dali v autoškole po zkouškách.

Odesláno

No vida, tak dokonce 3 kazety :D

\"Balíček tří videokazet, který řidiči od policistů dostávají, obsahuje filmy s názvy Bourá jen blb? a Auto je zbraň. Pro děti řidičů je určená Bezpečná cesta,\" uvedl tiskový mluvčí policejního prezidia David Kubalák.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...