raa Odesláno 18. srpen 2006 Odesláno 18. srpen 2006 Cau, nemate nekdo tohle: http://www.usedcarexpert.co.uk/product.asp?numRecordPosition=10&P_ID=2914&strPageHistory=&strKeywords=&SearchFor=&PT_ID=453054640 ? Zda se mne zbytecne to kupovat, ale docela by mne zajimalo, co je tech 14 typickych zavad... Citovat
Pajda Odesláno 19. srpen 2006 Odesláno 19. srpen 2006 měl-li bych soudit podle svého auta, tak by to především byla přední náprava - kuláky. Citovat
raa Odesláno 20. srpen 2006 Autor Odesláno 20. srpen 2006 Původně zaslal: Pajda měl-li bych soudit podle svého auta, tak by to především byla přední náprava - kuláky. sice jsem to tak nemyslel, ale muzeme to pojmout i jako hru, zda to dame spolecne dohromady :D:D Citovat
raa Odesláno 27. prosinec 2007 Autor Odesláno 27. prosinec 2007 Ahoj, jak jsem zjistil, uvedena publikace je nyni zdarma ke stazeni a nejdete ji v prilozenem PDF. Prehled nejcastejsich zavad (pro ty, ktery to nechteji cist v originale): - stav vyfukoveho potrubi - funkce posuvnych dveri - nevymeneny rozvodovy remen - vadne tesneni pod hlavou - prosakujici chladic - vule na polosach - opotrebovany diferencial - kulove cepy - hreben/prevodka rizeni Hromadna stazeni vozu k oprave - ECU airbagu - predcasne opotrebeni zapadky/rohatky rucni brzdy - vzduch v ABS - riziko praskani spojek brzdovych trubicek - proniknuti vody do motoru a nasledne problemy s posilovacem [upravil dne 27.12.07 raa] 806.pdf Citovat
oddie Odesláno 27. prosinec 2007 Odesláno 27. prosinec 2007 Spodní čepy a servo bych věřil, na to tahle auta trpí hodně. Stav výfukového potrubí to se dá napsat k jakémukoliv autu. Nevyměněný rozvoďák je závada? To si někdo dělal srandu... Citovat
Pajda Odesláno 30. prosinec 2007 Odesláno 30. prosinec 2007 Výfuk na mém autě vydržel 180 000 km a byl starý 11 let. Je pravda, že původní německý majitel ho trochu ovařil, ale i tak je to super výkon. (Tedy neuvažuji variantu, že by po x letech na auto dal výfuk z roku výroby auta) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.