PATaMAT Odesláno 13. srpen 2006 Odesláno 13. srpen 2006 Měnil jsem přední a zadní.Nevím jestli se nepleteš s tima fotkama,ale podle mě jsou to obě tyčky stabilizátoru jen každá jinak dělaná Citovat
Tornado Odesláno 13. srpen 2006 Odesláno 13. srpen 2006 Původně zaslal: PATaMAT Měnil jsem přední a zadní.Nevím jestli se nepleteš s tima fotkama,ale podle mě jsou to obě tyčky stabilizátoru jen každá jinak dělaná Jestli pochybujes, tak si najed na nejakej int. katalog. Treba na mjauto.cz a uvidis, ze se nepletu. Ta co si myslis ze je jen nejak jinak udelana tycka stabilizatoru tam maji pod nazvem \"Rameno zavěšení kola Steel rameno umístění zadní náprava hmotnost 0,48 kg\". Schvalne na to mrkni a pak napis co jsi zjistil... Citovat
Pinďa Odesláno 13. srpen 2006 Odesláno 13. srpen 2006 Původně zaslal: PATaMAT Měnil jsem přední a zadní.Nevím jestli se nepleteš s tima fotkama,ale podle mě jsou to obě tyčky stabilizátoru jen každá jinak dělaná Neplete se. Obě jsou na zadní nápravu. Silnější je tyčka stabilizátoru. Druhá je na odklon kola. Napředek jsou dva druhy, já mám tento: [upravil dne 13/8/06 Pinďa] Citovat
Pinďa Odesláno 13. srpen 2006 Odesláno 13. srpen 2006 Jinak zde. Tyč stabilizátoru zadní. [upravil dne 8/1/07 Pinďa] Citovat
Pinďa Odesláno 13. srpen 2006 Odesláno 13. srpen 2006 A další. Tyč odklonu kola (zadního). [upravil dne 8/1/07 Pinďa] Citovat
PATaMAT Odesláno 14. srpen 2006 Odesláno 14. srpen 2006 Tak jsem na to koukal opravdu máš pravdu tak jsem teď zase o něco chytřejší Citovat
Bret Odesláno 19. srpen 2006 Odesláno 19. srpen 2006 Byl jsem se zeptat na cenu silenbloku uchycení zadního stabilizátoru (č.3-viz obr. Pinďa) a paní ze mě ptala, jestli chci prům. 23 nebo 24. Doma jsem tu tyč změřil a má jen 22 mm:myslim. Jáký ten silenblok tam teda patří? Citovat
zbrojnoš Odesláno 19. srpen 2006 Odesláno 19. srpen 2006 Původně zaslal: Louda Tak mi začaly mlátit ve předu. Nevíte někdo orientační cenu? Dík. taková otázka od laika: jak se pozná, že je to stabilizátorem a ne třeba čepama? Citovat
zbrojnoš Odesláno 20. srpen 2006 Odesláno 20. srpen 2006 nebo, že by ten stabilizátor měl už čepy? Citovat
Pinďa Odesláno 20. srpen 2006 Odesláno 20. srpen 2006 Původně zaslal: Bret Byl jsem se zeptat na cenu silenbloku uchycení zadního stabilizátoru (č.3-viz obr. Pinďa) a paní ze mě ptala, jestli chci prům. 23 nebo 24. Doma jsem tu tyč změřil a má jen 22 mm:myslim. Jáký ten silenblok tam teda patří? Skus si to vyhledat třeba zde: http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?kat=48& Doplň si (nebo oprav) auto a motor - raději se podívej na díly pod výrobcem FEBI (slušný výrobce, dodává díly i na MEĎOURY). [upravil dne 20/8/06 Pinďa] Citovat
Bret Odesláno 22. srpen 2006 Odesláno 22. srpen 2006 Původně zaslal: Pinďa Původně zaslal: Bret Byl jsem se zeptat na cenu silenbloku uchycení zadního stabilizátoru (č.3-viz obr. Pinďa) a paní ze mě ptala, jestli chci prům. 23 nebo 24. Doma jsem tu tyč změřil a má jen 22 mm:myslim. Jáký ten silenblok tam teda patří? Skus si to vyhledat třeba zde: http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?kat=48& Doplň si (nebo oprav) auto a motor - raději se podívej na díly pod výrobcem FEBI (slušný výrobce, dodává díly i na MEĎOURY). [upravil dne 20/8/06 Pinďa] Tam nabízejí jenom na přední nápravu. Byl jsem se zeptap u Štanglů a v RALL a všude mi nabízejí jen ty s prům. 23 a 24 mm. Ty jsou ale pro předek. Takže na zadní nápravu mi nezbyde nic jiného, než navštívit Peugeot. Citovat
patriotpp Odesláno 22. srpen 2006 Odesláno 22. srpen 2006 Tak som vcera menil tycky stabilizatoru. Cas vymeny 20 min. na zdvihaku a este som medzi tym 5 min.telefonoval. Cena tyciek 550 SK / 1ks. Takze to nestoji nejak moc za rec. Citovat
Toomm Odesláno 22. listopad 2006 Odesláno 22. listopad 2006 Ahoj klepe mi něco na zadní nápravě, a teď otázka: jsou to tyčky stabilizátoru nebo tyčky sbíhavosti , co odchází víc ???, nebo mám vyměnit oboje ??? Dík za odpověď Citovat
Pinďa Odesláno 17. prosinec 2006 Odesláno 17. prosinec 2006 Tak někdo se na ty tyčky ptal na Džbáně?? To jsou přední, ale jsou dva druhy. [upravil dne 10/3/07 Pinďa] Citovat
radohargas Odesláno 13. červenec 2007 Odesláno 13. červenec 2007 Vymeniť zadné tyčky stabilizátora je malina, akurát k tomu treba vo väčšine prípadov flexku... a pri montáži nejakú dlhšiu tyč,aby sa dala tá nová stabilizačná tyčka nasadiť na svoje miesto. a potom už len pritiahnuť matice. Citovat
jp Odesláno 13. červenec 2007 Odesláno 13. červenec 2007 co se týče toho uložení zadního stabilizátoru já vzal ty s tim menšim průměrem, ale taky jsem nevěděl. Rikal jsem si raději víc stažený než volný. Ono si to tu díru vytvorí samo, je to jen guma. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.