Georginho_cz Odesláno včera v 11:32 Odesláno včera v 11:32 Ahoj, nevíte někdo jak na nový klíček s dálkovým ovládáním na 307ku facelift? Klíček jsem měl se dvěma tlačítky a ten s drážkami na planžetě. Kód klíčku od Peugeotu samozřejmě němám - auto jsem kupoval z druhé ruky a kartičku jsem nedostal. Jaký je postup? Stačí někde koupit klíček HU83 s elektronikou? Do toho se pak kupuje čip imobilizéru ID46 nebo je už na té desce? Pak v Peugeotu zaplatit za kód k mému autu a v Planet diagnostice nastavit nový klíč? Je to tak? Nevíte kolik to výjde v Peugeotu? Předem díky. Citovat
Charlie 1 Odesláno včera v 11:51 Odesláno včera v 11:51 Taky se přidám potřebuji na 207 udělat klon dálkového který teď jde…. Citovat
Georginho_cz Odesláno včera v 12:27 Autor Odesláno včera v 12:27 Já mám jen klíček bez dálkového ovládání. Bohužel jsem s dálkovým ovládáním někde vytrousil na kole Citovat
VojtouNerCZ Odesláno včera v 12:40 Odesláno včera v 12:40 (upraveno) Koupíš klíč i s deskou v Číně, potřebuješ kód, a v diag ho pomocí kódu napáruješ. Případně šikovný klíčař umí nějak vyčíst signál a prý to nacpat do nového klíče. Nefunguje kombinace 1 čínský 1 origo (minimálně con se týče dálek, u obyč nevím) Upraveno včera v 12:41 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Georginho_cz Odesláno před 6 hodinami Autor Odesláno před 6 hodinami kód se dá sehnat jedine v Peugeotu že? Kolik to asi stojí? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno před 6 hodinami Odesláno před 6 hodinami Podle nálady technika zadarmo, pár stovek nebo za litr Citovat
Georginho_cz Odesláno před 3 hodinami Autor Odesláno před 3 hodinami moc rád bych narazil na technika s dobrou náladou :-D pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.