Jamesson Odesláno před 4 hodinami Odesláno před 4 hodinami Zdravím všechny na fóru, rád bych se zeptal, zda máte na travellerech aktivní přísvit mlhovkami do zatáček. Na mém Travelleru 2,2HDI 2026 to není aktivní. Přijde mi, že je to už běžní věc a trochu nechápu, proč to není ve standardu. Předpokládám, že se to musí nakodovat, tj navštívit servis a prosit. Má někdo nějakou zkušenost? Také bych se chtěl zeptat, zda někdo řešil výměnu orig. klaksonu, jehož zvuk je k smíchu a skoro se stydím s tím bzučákem zatroubit ...:-) Zatím sonduji. kdyby mi někdo poradil , jaký objednat, aby měl trochu důstojný zvuk, budu mopc vděčný. Taky jsem hledal způsob, jak se k němu dostat. Snad nebudu muset rozebrat celý předek...:-) Jakmile bude trochu času, napíšu moje poznatky a dojmy zdravím ! Jamesson Citovat
ChouLu Odesláno před 4 hodinami Odesláno před 4 hodinami Nakodovat bohužel nepůjde, jelikož mlhovky nejsou na proudovém výstupu ale spínané společně jedním relé Klakson samozřejmě vyměnit jde za cokoliv na 12V Citovat
martinecondrej Odesláno před 4 hodinami Odesláno před 4 hodinami (upraveno) Mě fungují r.v.2020 a kamarádovy po faceliftu již s led světly také r.v.2024 Upraveno před 4 hodinami uživatelem martinecondrej Citovat
ChouLu Odesláno před 48 minutami Odesláno před 48 minutami ale to jsou všechno staré travellery Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.